REŠILA DA PRENESE I NA PAPIR: Jelena Dokić piše knjigu, ali ne o tenisu već o nečem DRUGOM (FOTO)

23.06.2017. 11:15
Piše:
Srbija Danas
Jelena Dokić / Izvor: Profimedia
To će biti njena priča.

Jelena Dokić je bila velika nada svetskog tenisa. Mogla je da pobedi svakoga, a onda je doživela veliki pad, kao da je preko noći nestala sa scene. Rešila je da napiše knjigu i sve otkrije.

MANEKEN: Pogledajte šta će Novak nositi na Vimbldonu (FOTO)

ARMENULIĆ O NOVAKOVOJ ODLUCI DA IGRA U ISTBORNU: Dobro je, ali malo je zakasnio sa pripremama (FOTO)

Tokom karijere je imala mnogo problema. Nije imala dobar odnos sa ocem, a u poslednje vreme imala je problema i sa bolešću.

- Tokom proteklih godinu dana prošla sam kroz jedno od najtežih iskustava, ali i jedno od iskustava koje me je najviše ispunilo – pisanje moje dosadašnje životne priče. Do sada nikome nisam rekla svoju punu priču, nikom živom, tako da je bilo teško ponovo prolaziti kroz neke bolne i teške trenutke u životu, ali bilo je i divno prisetiti se nekih lepih trenutaka iz karijere. Ali sve to zapisati, i dobro i loše, bilo je oslobađajuće. Ne, ovo nije priča o tenisu, ovo je priča o preživljavanju - napisala je Jelena Dokić na Instagramu.

Knjiga će biti izdata 1. novembra, a nosiće naziv “Nesalomiva”.

Jelena Dokić je svojevremeno igrala za našu zemlju, ali pod drugom nazivom, kada smo bili Jugoslavija (2001.-2003.), pa potom i Srbija i Crna Gora (2003.-2005.). Nakon toga osam godina je igrala pod australijskom zastavom.

USPEH: Jelena u polufinalu na Majorci

Piše:
Srbija Danas
23.06.2017. 11:15
Pogledajte više