REVOLUCIJA! Čelnici Rolan Garosa uvode novo PRAVILO! Ovo se nikad ranije nije DOGODILO! (FOTO)

24.08.2018. 19:15
Piše:
Srbija Danas
Rolan Garos / Izvor: Profimedia
Prekipelo.

Organizatori Rolan Garosa doneli su odluku da će učesnicima Otvorenog prvenstva Francuske u narednim takmičenja biti skrenuta pažnja na stil odevanja. To se posebno odnosi na višestruku šampionku Serenu Vilijams, jer je Amerikanka na poslednja tri učešća bila obučena u uski crni kombinezon.

CELA EVROPA BRUJI O TOME: Bivši igrač Zvezde ODBIO unosnu ponudu! (FOTO)

NIJE GA DUGO BILO: Agasi OTKRIO ko će VLADATI tenisom posle Đokovića, Nadala i Federera! (FOTO)

OSVETA ZA JANKOVIĆA: Zvezda se INTERESUJE za bivšeg igrača Partizana (FOTO)

– Mislim da ponekad odemo predaleko - istakao je predsednik Teniskog saveza Francuske Bernar Gidiseli u intervjuu za 500. broj Teniskog magazina.

Trostruka pobednica Rolan Garosa je igrala u opremi koja je podsećala na kostim žene-mačke, a za medije izjavila tada da se oseća kao super heroj.

– To više neće biti dozvoljeno. Svi moraju da poštuju tenis i mesto na kome igraju - bio je oštar Gidiseli.

Prvi čovek "belog sporta" u Francuskoj je, međutim, naglasio da se neće uvoditi pravila kao na Vimbldonu, gde svi takmičari moraju da nastupe u beloj opremi, ali da će se „primeniti određena ograničenja“.

Jedini problem je što većina učesnika u muškoj i ženskoj konkurenciji već imaju dizajniranu opremu za 2019. godinu, međutim, Gidiseli je izjavio da će TSF unapred tražiti od proizvođača sportske opreme da je pogleda.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Piše:
Srbija Danas
24.08.2018. 19:15
Pogledajte više