SA NJIM SU U MISLIMA: Novak u Majamiju bez više nego VAŽNE podrške

20.03.2018. 13:00
Piše:
Srbija Danas/Sport klub
Novak Đoković / Izvor: Profimedia
Srpski teniser uskoro na terenu.

Novaka Đokovića na turniru iz Masters 1000 serije u Majamiju neće pratiti nijedan od dvojice trenera - ni Radek Štepanek ni Andre Agasi.

KAO U STARA DOBRA VREMENA: Noletov prijatelj OKAČIO fotku sa Đokovićem! Komentar je POKIDAO! (VIDEO)

VELIKI ČOVEK I LJUDINA: Potez Del Potra posle finala u prvi mah je sve ZBUNIO, a onda je stiglo OBJAŠNJENJE

Dogovor sa Agasijem poznat je od ranije - Amerikanac prati Novaka na Gren slem turnirima, ali redovno se čuju telefonom pre i posle mečeva i dogovaraju se u vezi sa svime. Sa druge strane, Štepanek je zatražio i dobio Novakovu dozvolu da se vrati u Češku iz privatnih razloga. S obzirom na to da je Đoković, posle ranog poraza u Indijan Velsu, u poslednjem trenutku doneo odluku da nastupi i u Majamiju, rešio je da pusti Štepaneka u domovinu.

Uz agente IMG Edoarda i Elenu, sa Novakom će na Floridi biti i Dejvid Daglou, čovek koji je na čelu "Dag Athletic Group" i koji će biti Đokovićev novi fizioterapeut.

Kako je potvrđeno za Sport klub, Daglou već nekoliko meseci sarađuje sa Đokovićem, a ideja vodilja njegove grupe stručnjaka jeste lišavanje bola bez primene lekova uspostavljanjem ravnoteže u telu. Zbog toga je Novak promenio pokret pri servisu, isteže se na drugačiji način, a teorija Dagloua i njegove grupe jeste da bolovi u laktu imaju veze upravo i sa izgubljenim balansom mišića u telu.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Piše:
Srbija Danas/Sport klub
20.03.2018. 13:00
Pogledajte više