SAD JE SVE JASNO: Džudi Marej OTKRILA da li će Endi ZAVRŠITI karijeru (FOTO)

22.02.2019. 15:07
Piše:
Srbija Danas
Endi Marej / Izvor: Profimedia
Britanac najavio povlačenje na Australijan openu.

Posle učešća na Australijan openu, Britanac Endi Marej podvrgao se novom hirurškom zahvatu na kuku. Iako su mu mnogi predviđali završetak karijere, najpre je doktor koji je operisao Endija, a potom i njegova majka Džudi Marej, najavila da će se njen sin vratiti ponovo na teren.

ŠOK: Novak NEĆE da igra za SRBIJU, a otkrio je razlog (FOTO)

ŠOK: Novak NEĆE da igra za SRBIJU, a otkrio je razlog (FOTO)

Endi je pre dve nedelje podvrgnut operaciji, od koje se uspešno oporavlja.

- Mislim da još uvek ništa nije gotovo. Niko još uvek ne zna. Ono što znam da bi Endi učinio sve što je moguće da sebi stvori šansu da ponovo igra. Mislim da može ponovo da igra, ali takođe mislim da je on svestan da postoji mogućnost da do toga ne dođe - rekla je Džudi Marej.

Endi Marej, Džudi Marej / Izvor: Profimedia

I sam Endi ponovio je u Melburnu da je velika mogućnost da do Vimbldona završi blistavu karijeru, međutim, situacija se okrenula za 360 stepeni. Njegova majka smatra da Marej, šta god da odluči, ne mora da brine za svoju budućnost.

- Endi je pametan momak, ima razna interesovanja i posle tenisa može da se bavi mnogim stvarima. On ima mladu porodicu, mora da razmišlja o kvalitetu svog života do samog kraja. Ono što je najvažnije jeste da se posle 20 meseci oslobodio bola - istakla je Džudi. 

ATP RIO: Nema stajanja - Đere nastavio pobedničku sambu u Brazilu!

ATP RIO: Nema stajanja - Đere nastavio pobedničku sambu u Brazilu!

Marej je 41 nedelju proveo na prvom mestu ATP liste, dok je u karijeri dva puta bio šampion Vimbldona. Pre šest godina postao je prvi Britanac koji je posle 77 godina osvojio titulu na terenima Ol Ingland kluba. Osvajao je i pehar US opena, kao i dva zlata na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. i četiri leta kasnije u Rio de Žaneiru.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda kanadska teniserka Eženi Bušar.

 

Piše:
Srbija Danas
22.02.2019. 15:07
Pogledajte više