TEŠKO PODNOSE PORAZ: Britanci BESRAMNO napali Novaka! (FOTO)

09.03.2019. 12:58
Piše:
Srbija Danas
Novak Đoković / Izvor: Profimedia
Kris Kermod napušta funkciju predsednika ATP-a,

Kris Kermod će napustiti funkciju predsednika ATP-a, u momentima kada je tenisu potreban vođa, ističe novinar uglednog "Gardijana", Kevin Mičel.

NEMA SPAVANJA: Evo kad će Novak krenuti u pohod na TITULU u Indijan Velsu (VIDEO)

NEMA SPAVANJA: Evo kad će Novak krenuti u pohod na TITULU u Indijan Velsu (VIDEO)

Nakon što je Novak Đoković uspeo da realizuje ideju, da se pomenuti gospodin skloni sa vrha organizacije, iako su Rodžer Federer i Rafael Nadal bili za to da mu se produži mandat, zbog čega se u tekstu pomenutog britanskog lista pominje da je najbolji na svetu napravio "besmisleni udar u i tenis ostavio u opasnoj poziciji".

MASTERS INDIJAN VELS: Nole krenuo TRIJUMFOM! Rapsodija u drugom setu (FOTO)

MASTERS INDIJAN VELS: Nole krenuo TRIJUMFOM! Rapsodija u drugom setu (FOTO)

U poslednje vreme se spekulisalo o nezadovoljstvu velikog broja tenisera, a naglašavalo se da je inicijator promena Novak Đoković, predsednik Unije tenisera.

Izgubio je i on, ali i tenis... Đoković, koji je u karijeri zaradio 128.804.799 dolara, probao je da vodi turnir u Srbiji koji je spektakularno propao 2013. godine, ušao je u raspravu sa Kermodeom kome su trebala četiri glasa kako bi opstao na poziciji na kojoj je bio, ali je izgubio - između ostalog navodi u tekstu Mičel i tvrdi da Novak zaobilazi pravi odgovor na pitanje o Kermodeu

- Ironija je da je novak tražio transparentnost od Kermoda o pregovorima i podeli prihoda, ali kada je upitan da li je lično želeo da se Kermod ukloni i zašto, zaobilazio je temu u neugodnoj razmeni sa novinarima, tvrdeći da je sve "poverljivo" - nastavio je kolumnista "Gardijana".

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda prelepa odbojkašica Crvene zvezde Milica Tasić.

 

Piše:
Srbija Danas
09.03.2019. 12:58
Pogledajte više