TRON SE OPASNO LJULJA: Marej ELIMINISAN u Barseloni! (VIDEO)

29.04.2017. 16:07
Piše:
Srbija Danas
Endi Marej / Izvor: Profimedia
Britanac ispio još jednu gorku pilulu.

Sjajne vesti za Novaka Đokovića stižu iz Katalonije. Dominik Tim napravio je veliko iznenađenje u polufinalu ATP turnira, u Barseloni. Prvi teniser sveta Endi Marej, eliminisan je od Austrijanca sa 2:1 u setovima (2:6, 6:3, 4:6), posle 2 sata i 16 minuta igre, koji će u borbi za pehar igrati protiv boljeg iz duela Rafael Nadal/Horasio Zebaljos.

Prvi set pripao je četvrtom nosiocu, Austrijanac je prosto oduvao Britanca sa terena i za samo 35 minuta, rešio taj period igre u svoju korist rezultatom 6:2. Čak tri brejka napravio je Tim u prvom setu, a već u prvom gemu oduzeo servis Endiju i u nastavku kontrolisao ritam. To je uspeo da učini i pri vođstvu od 3:1, da bi Marej do kraja samo uspeo da ublaži katastrofu.  

ČELENDŽER AN-NING: Janko EKSPRES za 80 minuta do finala (FOTO)

ČUDESNI NOVAK: Nema dobru sezonu, ali je i dalje ISPRED Mareja i Federera u OVOME (FOTO)

LJUDINA: Đoković ulaže 6,6 miliona dinara za obnovu vrtića u Aleksandrovcu (FOTO)

To je samo razljutilo Mareja, koji je u drugom setu potvrdio zašto se nalazi na čelu ATP-a. Za nepunuh sat vremena sa ubedljivih 6:3 odveo je meč u treći set, a Timu oduzeo poen taman kada je trebalo, u devetom gemu, pri vođstvu od 5:3.

Odmah na početku odlučujućeg seta, prvi reket planete ponovo je napravio brejk, ali se Dominik već u sledećem gemu revanširao na isti način. Igralo se gem za gem do desetog, a onda je Tim brejknuo Endija i napravio veliku uslugu Novaku Đokoviću, koji ima priliku da u narednom periodu smanji bodovni zaostatak.

Piše:
Srbija Danas
29.04.2017. 16:07
Pogledajte više