WTA ISTANBUL: Aleksandra Krunić bolja od TROSTRUKE Gren Slem šampionke (FOTO)

25.04.2018. 13:55
Piše:
Srbija Danas
Aleksandra Krunić / Izvor: Profimedia
Osigurala plasman među 16 najboljih.

Srpska teniserka, Aleksandra Krunić, nastavila je sa dobrim igrama na turniru u Istanbulu. Posle pobede u dublu najbolje rangirana Srpkinja je bila uspešna i u singlu, a u prvom kolu je savladala 5. nosioca i trostruku Gren Slem šampionku u dulu, Jekaterinu Makarovu, rezultatom 2:1, po setovima 1:6, 6:1, 6:4 posle jednog časa i 38 minuta igre.

TO MOŽE SAMO ON: Pogledajte kakav je ŠOU napravio Nole u Barseloni i šta je uradio španskim novinarima (VIDEO)

PONOVO JE NOVAKOV TRENER: Nećete VEROVATI kako je Vajda izgledao u najboljim igračkim danima? Frizura – TOTALNI HIT (VIDEO+FOTO)

Krunićeva u prvom setu nije imala rešenje za igru Ruskinje, a nakon propuštene brejk lopte u prvom gemu je potpuno pala i do kraja prvog seta osvojila samo jedan gem. U nastavku potpuno druga priča, sa pet vezanih gemova Krunićeva je rešila pitanje drugog seta, da bi posle velike borbe u trećem stigla do prve pobede protiv Makarove.

Ruskinja je propustila četiri brejk lopte u drugom gemu, a Srpkinja je svoju prvu priliku pretvorila u brejk i potom propustila pet meč lopti u devetom gemu na servis protivnice. Makarova je osvojila taj gem, ali je Aleksandra svoju šestu priliku za meč realizovala i plasirala se u osminu finala.

Tamo je očekuje duel sa Grkinjom Marijom Sakari od koje je izgubila oba prethodna međusobna duela, u Majamiju 20016. i 2018. godine.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Piše:
Srbija Danas
25.04.2018. 13:55
Pogledajte više