ŽREB ZA RG: Novak protiv NJEGA igra u prvom kolu, a u polufinalu ga OČEKUJE EPSKI duel (FOTO)

26.05.2017. 13:15
Piše:
Srbija Danas
Novak Đoković / Izvor: Reuters
U nedelju počinje drugi Gren slem u sezoni.

Žreb za drugi Gren slem sezone, Rolan Garos, održan je u Parizu, a poznato je protiv koga će u odbranu titule osvojene prošle godine započeti Novak Đoković. Najbolji srpski teniser u prvom kolu igraće protiv Španca Marsela Granjolersa. Ukoliko sve prođe po planu, već u drugom kolu moglo bi doći do srpskog duela pošto bi Đoković išao na pobednika meča između Janka Tipsarevića i Žoaa Souse iz Portugalije.

KAKAV UDARAC ZA ROLAN GAROS: Marej PROPUŠTA turnir u Parizu? (FOTO)

NOVAK OTVORIO DUŠU: Federer nikada neće moći da zaboravi ove reči Đokoviću

U Novakovom delu žreba je i Dušan Lajović koji će u prvom kolu igrati protiv Brazilca Tomaša Belučija. Ukoliko bi se projekcije za polufinale ispunile, navijače bi čekala poslastica pošto bi Đoković igrao protiv Rafaela Nadala. Viktor Troicki igraće na startu turnira protiv Rusa Evgenija Donskoja, dok bi u trećem kolu mogao da se sastane sa Rafaelom Nadalom.

AGASI: Odbio sam Đokovića, ali me je Štefi nagovorila da prihvatim ponudu

Prvi igrač sveta Endi Marej sastaće se u prvom kolu sa Andrejom Kuznjecovim iz Rusije ako se u međuvremenu ne povuče zbog bolesti, ali bi već u trećem kolu potencijalni protivnik mogao da mu bude Huan Martin Del Potro.

KAKAV ŠMEKER: Evo kako je Đoković poželeo dobrodošlicu Agasiju! (FOTO)

U ženskoj konkurenciji za sada će Srbija imati samo Jelenu Janković pošto Aleksandra Krunić još uvek igra u kvalifikacijama. Jankovićeva će u prvom kolu igrati sa nekom od kvalifikantkinja.

 

Piše:
Srbija Danas
26.05.2017. 13:15
Pogledajte više