BANKROT ZBOG ŽENA I RUSKE MAFIJE: Bekeru došli glave DIVLJI SEKS i PRLJAVE METLE!

22.06.2017. 16:26
Piše:
Srbija Danas
Boris Beker sa suprugom Lili Beker / Izvor: Profimedia
Filmska priča doskorašnjeg trenera Novaka Đokovića.

Boris Beker je bankrotirao, a svetski mediji su podsetili zbog čega je slavni nemački teniser i doskorašnji trener Novaka Đokovića ostao bez prebijene pare.

JAVIO SE BEKER: Evo šta kaže o BANKROTU (FOTO)

RODILA MU JE SINA I DOTERALA LINIJU: Devojka Mitrogola izgleda KAO GROM (GALERIJA)

- Imam utisak da je Beker čovek kome je glava u pesku – istakla je sudija Kristin Deret.

A, kako su zapravo nestali milioni legendarnog tenisera? Veliki deo zarađenog novca Beker je morao da ostavi bivšoj supruzi Barbari Feltus koju je, dok je bila trudna, prevario na filmski način, sa konobaricom u japanskom restoranu.

To se dogodilo u Londonu posle nekoliko piva, a divlji seks Beker je imao sa izvesnom Ruskinjom Angelom Ermakovom koja je zatim postala manekenka!

- Sećam se samo da smo završili u nekakvoj ostavi za metle. Sledeće jutro otišao sam kod Barbare u bolnicu, spakovali smo stvari i otišli iz Londona - pričao je Beker.

Posle osam meseci Ermakova ,mu je poslala faks da će postati tata. Ubrzo se rastao od Barbare sa kojom ima dvoje dece i tu se krije odgovor na pitanje gde je nestao deo milionske zarade.

Ćerka Borisa Bekera Ana Ermakova / Izvor: Profimedia

SPECIFIČAN NAČIN RANGIRANJA: Zna se koji će nosilac biti Novak na Vimbldonu FOTO)

„Seks na eks“ koštao je Borisa 15 miliona evra, a prema pojedinim verzijama Beker i nije napravio dete Ermakovoj, već je u celu priču bila upletena ruska mafija. Navodno, Angela je oplodila sama sebe pomoću semena koje je zadržala posle oralnog seksa.

Nemac je posle odbijanja, ipak priznao devojčicu Anu koja se rodila 2000. godine, a 2009. se oženio holandskim modelom Lili Kersenberg sa kojom je godinu kasnije dobio sina.

- Nemam pojma zašto me žene vole. Nisam preterano lep, niti previše bogat, nisam Adonis, a ni 'muškost' mi nije nešto posebno – konstatovao je skromno Beker.

Piše:
Srbija Danas
22.06.2017. 16:26
Pogledajte više