JEDNA JE VANDA: Karleuša, Tošić i Vranješ ne mogu ni da priđu NAJPOZNATIJEM ljubavnom trouglu (FOTO)

15.01.2019. 20:03
Piše:
Srbija Danas
jelena-karleusa / Izvor: Srbija Danas / Jelena Obradović
Samo su loša kopija.

Ljubavni trougao u kome se nalaze Jelena Karleuša, Duško Tošić i Ognjen Vrnaješ potresao je domaću javnost, ali ipak nije ni približno bombastičan kao onaj koji se dogodio u Italiji 2013. godine. Naime, tada su u glavnim ulogama bili najbolji prijatelji Mauro Ikardi i Maksi Lopez, kao i Lopezova tadašnja supruga Vanda Nara.

ISPUNIO ŽELJU PRE TOŠIĆA: Vranješ je postao slavan mnogo pre afere sa Karleušom!

ZIMSKI KAPITALAC: Novi napadač dolazi u Zvezdu! I to kakav!

Lopez i Ikardi su tada branili boje Sampdorije i bili su najbolji prijatelji. Međutim, u njihovo prijateljstvo se umešala prelepa Vanda. Mlađi od dvojice drugova, Ikardi, je preoteo ženu Lopezu i od tada traje netrpeljivost između njih dvojice, koju i sama Vanda ponekad podstiče svojim objavama na društvenim mrežama u kojima se slika sa Ikardijem i svojom i Lopezovom decom. Maksi Lopez od tada je često govorio da mu je život uništen, a i svaki put je, kada su se susretali, odbio da se rukuje na terenu sa Ikardijem koji je sada kapiten Intera.

U galeriji pogledajte kako izgleda Vanda Ikardi.

Pre nekoliko godina je ceo svet pomno pratio dešavanja oko seks skandala u koji su ovo troje bili uključeni, a sada je Srbiju potresao skandal istih razemra. U skladnom braku su do skoro živeli Duško Tošić i Jelena Karleuša, ali je u javnost procurela informacija da je pevačica imala nešto sa fudbalerom Anderlehta Ognjenom Vranješom, što je izazvalo velike potrese. Treba dodati i da su Tošić i Vranješ bili članovi Crvene zvezde u isto vreme pre osam godina.

 

Piše:
Srbija Danas
15.01.2019. 20:03
Pogledajte više