PRAVI JE KAPITEN: Predaje traku i dres, sve zbog velikog navijača (VIDEO)

09.02.2018. 13:39
Piše:
Srbija Danas
Sale / Izvor: MN Press
Akciju organizuje "Zajedno za život".

Kapiten FK Partizan Saša Ilić odlučio je da preda svoj dres i kapitensku traku, a sve to kao nastavak humanitarnih aukcija Humanitarne organizacije "Zajedno za život". Sav prihod od prodaje dresa i trake kapitena crno-belih biće usmeren za operaciju vilice i lica velikom simpatizeru Partizana Draganu Ganetu Pajiću. Humanitarna organizacija "Zajedno za život", ovoga puta u saradnji sa FK Partizan, nastavlja akciju humanitarnih aukcija preko interneta, a svi navijači crno-belih imaće priliku da dođu u posed potpisanog dresa i kapitenske trake Ilića.

Svemu ovome još veću vrednost dodaje činjenica da je ovo možda poslednja sezona u kojoj Ilić, igrač s najviše odigranih utakmica u istoriji Partizana, predvodi tim sa terena u ulozi kapitena iako se još nije zvanično izjasnio o penzionisanju.

SITUACIJA NIJE RUŽIČASTA: U Partizanu progovorili o dugovima (FOTO)

SAMO ŠTO JE STIGAO: Grci već zovu Zdjelara da se vrati (FOTO)

- Navijači su uvek ti koji nam pomažu i za koje kažemo da su nam 12. igrač i vetar u leđa. Sada je došlo vreme da mi kao klub pomognemo našem navijaču, i da budemo tu za njega. Odmah sam se odazvao pozivu da pomognem, kao i klub. Pozivam sve dobre ljude i celu javnost da se uključe u akciju i pomognu Draganu da sakupi potreban novac i što pre ode na operaciju - rekao je kapiten Parnog valjka.

Pajić je rođen s teškim deformitetom lica, i dosad je već imao 25 korektivnih operacija. Sada je potrebno sakupiti 9.000 evra za još jednu operaciju vilice, lica i zuba koje su mu neophodne.

Dres i kapitenska traka Ilića biće na internet aukciji dostupnoj svima do nedelje uveče, a sve informacije možete da pročitate OVDE. Možete i da pogledate poziv legende kluba iz Humske. 

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Piše:
Srbija Danas
09.02.2018. 13:39
Pogledajte više