Srpski košarkaš bio je u KRATKOM BRAKU sa pevačicom, a onda se našao u centru TRAČEVA zbog veze sa 12 godina starijom koleginicom svoje bivše (FOTO)

31.10.2018. 20:04
Piše:
Srbija Danas
Katarina Kaja Ostojić / Izvor: Srbija Danas
Danas ga je teško prepoznati.

Uroš Duvnjak, srpski košarkaš koji trenutno živi u Mađarskoj gde igra za tamošnji klub Šopron, dok se nije preselio u inostranstvo, u Srbiji je važio za velikog plejboja. Godinu i po dana bio je u braku sa Katarinom Ostojić Kajom koja je tri godine starija od njega, a onda su ga paparaci uhvatili sa 12 godina starijom pevačicom. Danas je potpuno promenio imidž i više ga, makar javno, ne viđaju sa pevačicama.

Seksi Natalija je DOKTORKA i u vezi je sa poznatim srpskim fudbalerom, ali on o njoj ĆUTI (FOTO)

BRUTALNA MAŠINA! Obamejang se častio igračkom na četiri točka zbog DOBRIH IGARA, cena – SITNICA (FOTO)

Uroš Duvnjak je košarkaš za koga se čulo kada je započeo vezu sa seksi pevačicom Katarinom Ostojić Kajom. Oni su vrlo brzo uplovili u brak. Međutim, bio je to brak na daljinu i na kraju im, jednostavno, nije uspelo što je pevačica i sama potvrdila nakon razvoda.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

- Nakon što se Uroš vratio iz Poljske dobili smo priliku da konačno probamo pravi bračni život i nije nam pošlo za rukom. Nije išlo onako kako sam planirala. U jednom trenutku sam zaista mislila da će Uroš biti čovek sa kojim ću ostariti, ali sam pogrešila - ispričala je Kaja tada.

ŽENA NAŠEG GOLMANA I MANEKENKA DOMINIRA NA INSTAGRAMU: Ne znate prvo gde da pogledate, a gde god da POGLEDATE - BUM (FOTO)

Nekoliko meseci pre rastanka supružnika gradom su kolale razne glasine, te da su se njih dvoje svađali, da nisu mogli da se slože u bitnim stvarima, da su često izlazili i provodili se jedno bez drugog, da su njega viđali sa raznim devojkama.

- Svaki brak ima i uspone i padove, pa tako i naš. Bilo je i svađa, ali je bilo i ljubavi, što je normalno. Mi smo se udaljili i vremenom počeli jedno drugo da mučimo i to je jedini razlog našeg razvoda. Nije bilo prevara, nije bilo skandala, svađa. Ni Uroš ni ja nismo takvi ljudi - otkrila je tada Kaja za “Blic“.

Aleksandra Radović / Izvor: Srbija Danas

Pet godina od razvoda Uroš Duvnjak uhvaćen je na romantičnoj večeri sa dvanaest godina starijom Aleksandrom Radović. Pevačicu i košarkaša je paparaco uslikao je u jednom restoranu na Senjaku kako uživaju u zajedničkim trenucima. Međutim, ta veza nije uspela. Uroš je danas potpuno van medijske pompe, a izgleda bolje nego u vreme kada je bio sa Kajom i kada je uhvaćen sa Aleksandrom Radović.

 

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

 

Piše:
Srbija Danas
31.10.2018. 20:04
Pogledajte više