Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

3 криптовалуте са аутоматским повећањем вредности чак и пре стварног лансирања токена

19.07.2023. 14:47
Пише:
а.е.
bitcoin
битцоин / Извор: Shutterstock

Желели бисмо да истражимо тренутно крипто тржиште и пронађемо пројекте који нуде аутоматско повећање вредности.

Један такав пројекат је АиДоге, који обећава повећање вредности до 30%. Launchpad XYZ чак нуди импресиван 100% аутоматски раст вредности. Али оно што највише изненађује је да yPredict.ai надмашује све остале токене са невероватним повећањем вредности од чак 233%.

Уместо лансирања токена, постоји претпродаја криптовалута

Обично, заједница и инвеститори жељно ишчекују лансирање токена јер ће тада криптовалута бити доступна на јавним местима трговања.

promo
промо / Извор: Фото: Промо

У међувремену, модерни крипто пројекти представљају своје токене одабраној публици пре лансирања и нуде их по посебно ниским ценама. Прикупљеним новцем се финансира пројекат и развијају неопходне функције.

Већина претпродаја је намењена циљној групи почетника и малих инвеститора. Ово инвеститорима даје приступ занимљивим пројектима који би иначе били потпуно занемарени. Захваљујући ценама испод 1 УСД, није могуће почети само са малим количинама.
Потенцијал раста по овим ценама је знатно већи него код стандардних кованица, који су годинама присутни на крипто берзама.

Аутоматско повећање вредности као додатни подстицај

У изазовном тржишном окружењу, програмери могу користити додатне подстицаје да убеде инвеститоре у своје пројекте.
Један такав подстицај је аутоматско повећање вредности токена које је резултат чињенице да су програмери унапред одредили и објавили цену токена током претпродаје. До лансирања, програмери задржавају контролу над ценом својих токена. Када се токен појави на првој размени, даљи развој цене је ван њихове контроле.

Тимови који стоје иза пројеката као што су АиДоге, Launchpad XYZ и yPredict.ai такође користе ову чињеницу како би омогућили својим инвеститорима да остваре значајно повећање вредности. Претпродајни планови и токени су детаљно представљени.

До 30% је могуће уз АиДоге

Замислите да уложите 1000 долара данас и за неколико недеља имате 1300 долара у свом портфолију. Звучи невероватно, зар не? Па, управо то је могуће са АиДоге, интелигентним пројектом који је контекстуални генератор мема.

promo
промо / Извор: Фото: Промо

Токен пројекта, $Аи, није везан само за УСДТ стабилну валуту. С обзиром на везу 1:1 за амерички долар, смањени су ризици од флуктуација цена, који су уобичајени у свету криптовалута.

$Аи је услужни токен заснован на Ethereum блок ланцу и програмиран према ЕРЦ-20 стандарду. То је кључни елемент АиДоге екосистема. Технологија која се користи за Меме Генератор је иста као и она која стоји иза ChatGPT-a. Инвеститори добијају приступ напредним алгоритмима и најновијим технологијама. Са АиДоге-ом могу да генеришу мемове који се могу користити у различите сврхе.

Меме Генератор АиДоге омогућава корисницима да:
·        Рударе мемове као НФТ,
·        Продају мемове на тржишту,
·        Учествују у гласању на АиДоге платформи и
·        Употребљавају мемове у маркетиншким кампањама.

Купите АиДоге токене

Повећање вредности до 100% на Launchpad XYZ

Овај занимљив пројекат инвеститорима заинтересованим за улагање нуди одличне могућности. Услужни токен $LPX пружа приступ платформи која се сматра невероватним мостом ка Web 3.0. Платформа Launchpad XYZ нуди низ функција које привлаче различиту публику, укључујући чвориште за игре, НФТ листе, децентрализоване платформе за трговање и трговачки терминал.

promo
промо / Извор: Фото: Промо

Инвеститори имају могућност да остваре повећање капитала до 100% током 10 фаза претпродаје. Овај аутоматски раст вредности значи да би улагање од 1000 долара на крају десете фазе резултирало стањем на рачуну од 2000 долара.

Прва фаза је тренутно доступна, што значи да можете искористити све погодности које пројекат тренутно нуди. Минимални износ улагања да бисте искористили период од 90 дана је 10000 LPX. Са тренутном ценом од 0,0350 долара, ово би било еквивалентно инвестицији од 350 долара.

Непосредно пре него што се помоћни токен појави на првој размени, вредност ваше имовине би се удвостручила. Када листинг почне, цене ће бити подложне традиционалним принципима понуде и потражње.

Купите LPX токене сада

yPredict нуди повећање вредности до 233%

Овај услужни токен је заснован на блокчејну Полигон и представља платформу која се фокусира на предиктивну аналитику.

Promo
Промо / Извор: Фото: Промо

Његова главна сврха је да подржи финансијске стратегије корисника кроз предвиђање. Тренутно је yPredict пројекат у претпродаји, са доступношћу по посебно ниској цени. Једна од области које покрива yPredict платформа је анализа расположења.

Користећи поуздане податке из више од 25 индикатора и пружајући анализу у реалном времену, корисници могу креирати и тестирати стратегије трговања како би проценили њихову ефикасност.

Кључне бројке су јасно означене бојама да би се одмах видело да ли постоји потенцијал за имовину или не. Алгоритам који користи yPredict је у процесу патентирања, што додатно повећава вредност услужног токена.

Власници токена такође могу очекивати значајне награде за улагања, што пружа додатну вредност. $YPRED је везан за амерички долар преко Tether-ovog стабилног новца, УСДТ.

Купите yPredict токене

Закључак

Постоје пројекти за које се сматра да су квалитетнији од других. Неки од њих тврде да нуде аутоматски раст вредности чак и пре лансирања, што привлачи инвеститоре. Улагање у такве пројекте у раној фази може значајно повећати шансе за висок принос.
Пре него што се пројекти котирају на берзи, инвеститори имају прилику да купе услужни токен $YPRED по повољним ценама.

Важно је напоменути да улагање у криптовалуте носи одређени ризик, па треба пажљиво размотрити све факторе пре доношења одлуке. У Вашем је интересу да извршите детаљну анализу пре улагања. 

Купите LPX токене