Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

ЦЕНЕ ЗА ГРЧКУ СЕ ПРЕПОЛОВИЛЕ, ТЕМПЕРАТУРЕ ИСТЕ! Најбоља шанса за летовање управо САДА!

06.09.2019. 11:54
Пише:
Промо
Perkohori
Перкохори / Извор: Профимедиа

За све оне који још увек нису отишли на летовање, „Travelland“ има сјајне понуде: одличне хотеле уз још боље попусте!

"Travelland" је за вас отворен сваког радног дана од 9 до 20, суботом до 16х, а радиће и у недељу 08.09. од 10 до 17х!

Вреле летње температуре Вас чекају у Солунској регији и на Пелопонезу до половине октобра, а Travelland Вам је обезбедио повољне цене за одличне хотеле!

Прогноза Пелопонез:

Прогноза Солун:

У традиционалном рибарском месту, ушушканом у сликовитом заливу Порто Хели налази се Акс Порто Хели 4*. Из елегантно уређених соба пружа се очаравајући поглед на море и уређене вртове, као и на острво Спетсес, на које се у сваком тренутку лако може стићи воденим таксијем. Једноставан стил, означен грчким мотивом, комфор, сигурност и квалитетна услуга су оно што овај хотел нуди својим гостима. Хотел поседује ресторане у којима можете пробати бројна медитеранска и интернационална јела, као и барове, велики базен, комплетно опремљену теретану, ронилачки центар и терен за одбојку на песку. Уз специјалну понуду – all инцлусиве по цени полупансиона, 7 ноћи за двоје одраслих и дете до 12 година можете платити само 453€!

На прелепој пешчаној плажи између Платамона и Неи Порија смештен је хотелски комплекс  Cronwell Платамон Ресорт 5*, који се састоји од главне зграде на 6 спратова и мањих вила. Окружен медитеранским вртом, одише миром и спокојем и идеалан је за опуштајући одмор. Хотел је врло погодан за породице са децом, поседује дечији базен, мини клуб и игралиште, као и бројне друге рекреативне садржаје, како за децу, тако и за одрасле. Гостима су на располагању: терени за спортске активности, бесплатан интернет, ресторани, барови, базени, спа центар са затвореним базеном, велнес центар, сауна… Уз попусте до 57%, двоје одраслих и двоје деце до 16 година 7 ноћи уз ултра all инцлусиве услугу могу провести по цени од 549€!

Cronwell Сермилиа Ресорт 5* је луксузни хотелски комплекс смештен на самој плажи у живописној Паскудији, на Ситонији. Хотел садржи два ресторана, од којих се један налази на крову са кога се пружа прелеп поглед на море, неколико барова, бесплатан паркинг, базен, клуб за децу, део за опуштање са библиотеком, спа центар са сауном, jacuzzi, хамам. За љубитеље спорта ту су теретана, спортски терени, као и спортови на води. Уз разне анимације, тематске вечери и музику уживо у овом дивном хотелу загарантован је одличан провод. Актуелни су попусти до 47% па 7 ноћи за двоје одраслих уз all инцлусиве понуду можете обезбедити по цени од 556€!

На крајњем југу Касандре, првог прста Халкидикија, недалеко од места Палиоури смештено је термално спа одмаралиште Miraggio Thermal Спа & Ресорт 5*. Хотел располаже отвореним базенима, теренима за спортове, дечијим игралиштем, ресторанима и баровима и, наравно, спа центром. Понуда врхунског спа центра обухвата велики избор услуга и садржаја, као што су термални базени, специјални тушеви и хидромасажа. Собе су простране и лепо уређене. Свака смештајна јединица садржи клима уређај, сателитску телевизију и терасу или балкон. За овај луксузни хотел актуелни су попусти до невероватних 57%, а цене за 7 ноћи на бази полупансиона за двоје одраслих крећу се од 1249€!

Поред Неос Мармараса изграђен је велики хотелски комплекс – Порто Carras, на чак 4 500 ха и 10 км уз море, са мноштвом плажа и увала. Састоји се из три хотела и луксузне виле: Вилаге Inn, Sithonia и Мелитон. Комплекс има сопствену марину, највећу у југоисточној Европи, велику приватну плажу, сопствени виноград, највећи терен за голф у Грчкој, два надалеко позната спа центра са базенима са грејаном морском водом, хелиодром, позориште, биоскоп, подрум најбољих вина са винотеком... За оне који и током одмора воле да буду активни омогућени су услови за бављење свим класичним и воденим спортовима, а ту су и фитнес центри, ронилачки, јахачки и једриличарски клуб. У ресторанима се служе специјалитети домаће и медитеранске кухиње, а гости се уз омиљено пиће могу опустити у неком од барова. За неизоставан ноћни провод ту су дискотеке, а за малишане дечији клубови и игралишта. Порто Carras Мелитон и Порто Carras Sithonia, хотели из категорије 5*, располажу великим бројем комфорних и луксузних соба, а за оба су актуелни попусти до 52%!

Alexandros Палаце Хотел, прелепи хотел са 5 звездица, налази се недалеко од градића Уранополиса, око 110 км од Солуна. Састоји се из савршено удобних соба, студија И луксузних апартмана. Овај хотел вам нуди све што је потребно за савршен одмор и уживање: а ла царте ресторан, затворени топли базен, барове на плажи и базену, ТВ салу, вечерњи плес, живу музику и још много тога! Такође, боравак у овом елитном хотелу још лепшим ће учинити очаравајући пејзаж: комбинација прелепог морског плаветнила и планинског зеленила које га окружује. У луксузном хотелу Alexandros Палаце, уз попусте до 22%, цене за 7 ноћи на бази полупансиона за двоје одраслих и дете до 12 година крећу се од 424€!

"Travelland" је за вас отворен сваког радног дана од 9 до 20, суботом до 16х, а радиће и у недељу 08.09. од 10 до 17х!

Заинтересовани могу извршити резервације у туристичкој агенцији „Travelland“, на адреси Добрачина 43, у Београду а више информација могу пронаћи на интернет презентацији ове агенције http://www.travelland.rs/. За најактуелније понуде, додајте нас на друштвеним мрежама Facebook и Инстаграм.