Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

Дунав осигурање: Уз попусте за осигурање и поклон гориво до 6.000 динара

22.03.2018. 15:13
Пише:
Промо
Dunav osiguranje
Дунав осигурање / Извор: Фото: Промо

Промотивна акција попуста "Дунав осигурања" почиње 19. марта и да ће трајати до 30. априла ове године, а поклон ваучер-картице могу се добити у периоду од 19. марта до 13. априла

Поводом Међународног сајма аутомобила у Београду, Компанија "Дунав осигурање" омогућава специјалне попусте и погодности, који се могу остварити на сајамском штанду, као и у пословницама "Дунава" широм Србије, рекао је Немања Петровић, директор Главне филијале Београд 1 "Дунав осигурања". 

- Наша Компанија нуди попуст од 15 одсто на закључење ауто-каско полисе за нова возила произведена 2017. и 2018. године, која се први пут региструју, попуст од 10 одсто при закључењу ауто-каско полисе за остала путничка возила, као и при закључењу мини-каско полисе; попуст од 50 одсто за обнављање или закључење нове полисе осигурања од ауто-незгоде, са осигураном сумом до 1.000.000 динара за случај инвалидитета и осигураном сумом од 500.000 динара за случај смрти услед несрећног случаја уз закључену или обновљену полису осигурања ауто-одговорности, те попуст од 20 посто за премију осигурања помоћи на путу, уз закључену или обновљену полису осигурања од ауто-одговорности или полису ауто-каска, или мини-каска - рекао је Петровић.

Он је истакао да Компанија "Дунав осигурање" и ове године, у сарадњи са Компанијом "Лукоил Србија", поклања картице за гориво.

- При закључењу ауто-каско полисе за нова путничка возила која се први пут региструју добија се поклон картица за гориво у износу од четири хиљада динара, као и за  половна путничка возила. За закључење мини-каско полисе  путничких возила, осигураници добијају картица у вредности од две хиљаде динара - рекао је Петровић и нагласио да за осигурање од ауто-одговорности путничког моторног возила, уз куповину најмање две услуге из полисе "ауто-бонус плус", осигураницима физичким лицима (и правним лицима која закључују ауто каско осигурања за нова путничка возила) ваучер-картица има исти износ од 2.000 динара.. 

Он је рекао и да промотивна акција попуста "Дунав осигурања" почиње 19. марта и да ће трајати до 30. априла ове године, а поклон ваучер-картице могу се добити у периоду од 19. марта до 13. априла, и то на свим продајним местима Компаније, у  свим "Дунав центрима"  широм Србије, преко агената осигурања и наравно у Хали 1 Београдског сајма – на штанду "Дунав осигурања", одмах по отварању овогодишњег Међународног сајма аутомобила.

Dunav osiguranje
Дунав осигурање / Извор: Фото: Промо

 Поклон картице важе на свим "Лукоил" пумпама на територији Србије. 

Детаљније информације могу се добити на адреси www.dunav.com и бесплатним позивањем Контакт центра Компаније на број 0800 386 286.

Жика - Шареница и Слобода Мићаловић на штанду "Дунава"

Водитељ емисије "Жикина шареница" Живорад Николић, обновио је на штанду "Дунав осигурања" полису осигурања свог аутомобила и том приликом рекао да већ неколико година све што има осигурава у "Дунаву".

-Зашто сам изабрао баш "Дунав Осигурање"? Емисија "Жикина шареница" коју уређујем и  водим  на неки начин је национални бренд, овог викенда на програму су 1302 и 1303 емисија.  С друге стране Компанија "Дунав осигурање" је наша највећа осигуравајућа компанија, такође национални бренд, која пружа широк асортиман квалитетних услуга. Ја сам у "Дунав осигурању" пронашао доста  услуга за себе и своју породицу: осигурао сам и стан, и аутомобил... Предусретљиви су, поуздани и добри партнери… Верујем им и то је најважније. Да ли је потребно нешто више? Прошле године су ми на паркингу оштетили ауто, али сам имао лепа искуства и са надокнадом штете и са поправком аутомобила. Све је било врло једноставно и лако и зато с разлогом кажу да пријатељ остаје пријатељ. Надам се да ове године неће бити потребе за активирањем полисе за ауто-каско осигурање, али нек буде ту за сваки случај - рекао је Николић.

Полису каско осигурања на штанду Компаније "Дунав осигурање" закључила је и наша врсна глумица Слобода Мићаловић.

- Возач сам већ много година и јако ми је важно да возилом којим управљам буде технички исправно и сигурно, јер бринем не само о својој, већ и о  сигурности  чланова моје породице. Данас сам, управо из тих разлога, на штанду наше највеће осигуравајуће куће "Дунав" закључила полису каско осигурања. "Дунав осигурање" је домаћи бренд, кућа којој поверење поклањам много година уназад и, показало се, сигуран су партнер. Присутни су у свим градовима у Србији и то је додатни разлог што им указујем поверење - каже Слобода Мићаловић.

Dunav osiguranje
Дунав осигурање / Извор: Фото: Промо

ЈЕДИНСТВЕНА САЈАМСКА ПОНУДА БАНКЕ – АУТО-КРЕДИТИ

Банка „Поштанска штедионица“ припремила је за све заинтересоване грађане који планирају куповину половних или нових аутомобила посебну сајамску понуду кредита у динарима са осигурањем живота и без њега, као и кредите с валутном клаузулом и роком отплате до седам година. Сајамска понуда важи до 31. маја 2018. године.

Банка ће кредите одобравати како постојећим тако и будућим клијентима, уз посебну погодност  – без обавезе преноса редовних примања. Максимални износ кредита у динарима иде до 3.000.000 РСД, без учешћа, односно до 25.000 евра, уз минимално учешће од 30 %.

У сарадњи с Компанијом "Дунав осигурање" "Поштанска штедионица" нуди посебну врсту кредита у динарима, са осигурањем живота до 1.500.000 РСД,  без учешћа и само уз сопствену меницу, по најнижој каматној стопи која је фиксна до краја отплатног периода. Реч је о понуди са најширим и најатрактивнијим спектром погодности на тржишту. 

То је само један у низу заједничких пројеката две домаће државне куће које иза себе имају дуги низ деценија успешне сарадње, која ће се и убудуће развијати, истакао је у изјави медијима Александар Чортан, члан Извршног одбора банке "Поштанска штедионица". 

Банка је већ на својој интернет страници (www.posted.co.rs) објавила услугу са свим појединостима. Поред овога, клијенти и заинтересовани грађани могу добити информације и позивањем Контакт центра Банке ‎на број 011-20-20-292, као и на шалтерима 160 експозитура "Поштанске штедионице".

 

}