Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

ЈЕСЕН НА КУРИР ТЕЛЕВИЗИЈИ ПОЧИЊЕ ДАНАС: Чека вас разноврстан и богат програм са још више забаве и још бољом информативом

05.09.2022. 12:07
Пише:
Промо
Kurir
Курир / Извор: Фото: Курир

И у предстојећој сезони Курир телевизија остаје најбржа и најактуелнија, а од данас вас очекују значајне новине: још више забаве, још бољи информативни програм и нове сезоне омиљених емисија. Причаће се

Курир телевизија се за само две године позиционирала као најгледанији колажни кабловски канал у кабловским системима у којима је доступна.

Више од 80 сати премијерног домаћег програма на недељном нивоу омогућава богатство и разноврсност актуелног садржаја, по чему је наша телевизија постала препознатљива.

Раст гледаности Курир телевизије резултат је програма конципираног по мери гледалаца различитих генерација, а карактеристика телевизије од првог дана рада је велики број оригиналних ТВ формата и најбољи информативни програм у Србији.

И у предстојећој сезони Курир телевизија остаје најбржа и најактуелнија, а од данас вас очекују знатне новине: још више забаве, још бољи информативни програм и нове сезоне омиљених емисија.

Ове јесени на Курир телевизији вас чека богат и разноврстан програм. Причаће се!

ЗАБАВНИ ПРОГРАМ ЗА СВЕ ГЕНЕРАЦИЈЕ гледалаца

Када је реч о забавном програму, популарни формати задржавају концепт који им је донео успех, а биће обогаћени новим сегментима и још занимљивијим гостима, с поносом најављује уредница Бојана Кесић.

ПУСТИ БРИГУ - нова забавна емисија коју ће обожавати цела породица

Недеља по подне симбол је окупљања породице и ручка у кругу најближих, а од 11. септембра ово пријатно дружење биће употпуњено новом забавном емисијом на Курир телевизији, која никог неће оставити равнодушним. „Пусти бригу“ ће разонодити, растеретити и насмејати целу породицу, а гаранција за то је сјајна екипа, одабрани гости, пуно добре музике и приче из свакодневног живота, уз разна занимљива такмичења за госте и публику.

Кроз трочасовни забавни породични шоу води вас харизматична глумица Сузана Петричевић. Она ће се на духовит начин носити са свим изазовима с којима се суочава једна жена у Србији покушавајући да накратко остави бриге по страни, а поред ње сваке недеље с публиком се дружи и шармантни Дејан Шутановац. Он је врхунски кувар који припрема недељни ручак и несебично дели мале тајне кулинарског заната.

„Пусти бригу“ ће се емитовати недељом у термину од 13 часова.

Kurir
Курир / Извор: Фото: Курир

МАЈКЕ И СНАЈКЕ - трећа сезона најпознатијег кулинарског такмичења

Нови такмичари, њихове необичне породичне приче, пуно смеха и одлични рецепти чекају вас у новој сезони „Мајки и снајки“ на Курир телевизији сваког радног дана у термину од 18. и суботом од 17.10 часова. Овај шоу популарност је стекао захваљујући савршеном миксу харизматичних и забавних водитеља, кулинарских умећа породица из различитих крајева Србије и њихових животних прича блиских свакоме од нас. Водитељи су музичка звезда Светлана Сека Алексић и познати београдски кувар Радомир Раша Влачић.

Иако је реч о кулинарском такмичењу, истовремено је то прича о обичним људима који желе да покажу шта умеју, чије породичне приче се препричавају, а рецепти преписују. Свако је добродошао да покаже своје кулинарске способности, да се дружи, забави, стекне прелепе успомене и освоји вредне награде - потребно је само попунити пријаву на сајту Kurir.rs.

Када је реч о кувању, у претходном периоду сте навикли да вам у емисији „Рашина кухиња“ врхунски шеф открива своје тајне. Нове епизоде са сјајним рецептима и корисним и примењивим саветима стижу с новом сезоном, а Раша остаје ваш омиљени водич кроз свет сјајних укуса.

Kurir
Курир / Извор: Фото: Курир

ПУЛС СРБИЈЕ

Пулс Србије наставља да се емитује радним данима од 11 часова. Очекују вас још актуелније теме, аутентичне приче и мале новине за још бољи доживљај. Водитељском пару који чине Милош Анђелковић и Милица Марковић придружује се Анастасија Чановић, а естрадни коментатор Иван Гајић најављује нове садржаје из света познатих.

Kurir
Курир / Извор: Фото: Курир

СЦЕНИРАЊЕ

Када је реч о познатим личностима, Љиљана Станишић и Вања Цамовић обећавају одличну сезону омиљеног шоуа „Сценирање“ са великим именима која до сада нису имале прилику да угосте. Термин емитовања остаје недељом од 20 часова.

Kurir
Курир / Извор: Фото: Курир

РЕАЛНА ПРИЧА

Реална прича емитује се у новом термину, уторком од 22.50, а Исидора Лукић гледаоцима представља мало другачији концепт познатог формата. У новој сезони „Реалне приче“ људе са импресивним биографијама видећемо не само у студију већ и у њиховом крају, кући или на послу.

Kurir
Курир / Извор: Фото: Курир

МОЗАИК

И ове јесени љубитеље квизова радним данима у 17.15 часова на Курир телевизији очекује „Мозаик“, квиз за целу породицу, и омиљена водитељка Данијела Пантић. Ако сте спремни да одете корак даље од праћења квиза из фотеље и тестирате своју брзину, спретност и знање, а притом се и забавите, пријавите се за учешће у квизу „Мозаик“ на сајту Kurir.rs!

Kurir
Курир / Извор: Фото: Курир

ЈУТАРЊИ ПРОГРАМ С НАЈБРЖИМ РАСТОМ

Од 5. септембра „Редакција“, јутарњи програм Курир телевизије који воде шармантни водитељски пар Оља Лазаревић и Владимир Каралејић, бавиће се још детаљније и посвећеније свим актуелним темама које занимају гледаоце. Уредница јутарњег програма Снежана Петровић истиче да гледаоци и даље могу да очекују најбрже информације, актуелне теме и сјајне госте и да неће бити суштинских измена, јер емисија има одличну гледаност, која константно расте.

Kurir
Курир / Извор: Фото: Курир

НАЈБОЉИ ИНФОРМАТИВНИ ПРОГРАМ

Информативни програм Курир телевизије позиционирао се високо захваљујући могућностима које пружа интегрисана редакција Курира. Истовремено се припремају садржаји за телевизију, веб, принт и мреже, размењују се материјали и укрштају експертиза и искуство чланова тима, што резултира брзином и актуелношћу.

Први човек информативе на Курир телевизији Зоран Михајловић тврди да, без обзира на стални тренд раста, константно ослушкују потребе публике и настоје да на њих адекватно одговоре. Управо из тог разлога с јесењом сезоном стижу промене у концепту најважнијих информативних емисија.

ЦЕНТРАЛНИ ДНЕВНИК

Најзначајнија новост биће продужено трајање „Централног дневника“, који се емитује сваког дана од 18.55, а радним данима ће трајати чак сат времена. Осим прегледа најновијих информација и догађаја из земље и света, укључујући културу, забаву и спорт, централна информативна емисија ће анализирати најважније теме дана у разговору са саговорницима, а све то уз уживо укључење репортера с терена. „Централни дневник“ остаје препознатљив по краткој и динамичној форми презентовања вести, како би гледаоци били у могућности да добију све најважније информације из свих области.

Поред „Централног дневника“, на Курир телевизији се емитују „Поподневни дневник“ у 16.55 часова и „Вечерњи дневник“ у 21.40 часова, као и до сада. Такође, од 7.55 часова на сваких сат времена у пет минута до пуног сата и убудуће ћете имати прилику да пратите „Брзе вести“, најгледанији кратки преглед најважнијих информација.

Kurir
Курир / Извор: Фото: Курир

УСИЈАЊЕ

Дневни друштвено-политички ток-шоу „Усијање“, чија је популарност константно у успону, у новој сезони добија нови термин, и то од 19.55 часова радним данима и суботом. Уреднице и водитељке су позната ТВ лица Силвија Сламниг и Јелена Пејовић, а концепт подразумева гостовање најрелевантнијих саговорника који анализирају вруће теме из друштвено-политичког живота.

Kurir
Курир / Извор: Фото: Курир

ЦРНА ХРОНИКА

Знатну промену концепта доживеће емисија „Црна хроника“. Саставни део сваке епизоде биће ексклузивне исповести људи који су са обе стране закона, а који су били актери прича с насловних страна. Сваке недеље од 19.20. Јелена Пејовић са гостима анализира вести и догађаје који су потресли Србију.

Kurir
Курир / Извор: Фото: Курир

ЦРВЕНИ КАРТОН

Емисија „Црвени картон“ у новој сезони емитује се у новом термину, недељом од 16 часова. Аутор и водитељ Светислав Басара, писац и колумниста Курира, наставља да интригира јавност избором тема, питањима која поставља гостима, а некад и самим избором гостију.

Kurir
Курир / Извор: Фото: Курир

ФИЛМСКА И СЕРИЈСКА ОСТВАРЕЊА ИЗ БОГАТЕ ДОМАЋЕ ПРОДУКЦИЈЕ

Када је реч о серијском, филмском и документарном програму, у јесењој сезони настављамо да обезбеђујемо најбоља домаћа остварења. Иван Клеут, директор спољних продукција Курир телевизије, најављује нове наслове и истиче да ће серије и убудуће бити подељене по категоријама: Серије које смо волели, Породичне серије и Крими-серије, с тим што се уводе и Серије у 3, које ће се емитовати сваког дана од 15 часова.

ТИМ КОЈИ ПОБЕЂУЈЕ

Редакцију Курира чини велики тим људи, искусних професионалаца, које воде Александар Ђондовић и Бранислава Мајдаревић, уз Рајка Недића и Младена Радуловића. Када је реч о телевизији, на челу информативног програма је Зоран Михајловић, уредница јутарњег програма је Снежана Петровић, а уредница забавног програма Бојана Кесић. Они су сложни у оцени да је Курир телевизија успела да се позиционира међу најгледаније кабловске програме у земљи захваљујући пре свега озбиљном раду и посвећености тима од више од 200 људи, а затим и захваљујући величини и снази медијског система „Адрија медија груп“.

Курир телевизија је доступна на каналу број осам за кориснике МТС Ирис ТВ, м:САТ тв, Супернова, БеотелНет, Орион телеком, Пошта НЕТ и Сат-тракт на територији Србије, у оквиру платформе м:тел у Црној Гори и Босни и Херцеговини и МТЕЛ Глобал у дијаспори, као и на апликацији Арена Cloud.