Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

Како купити нове криптовалуте у претпродаји?

17.07.2023. 13:50
Пише:
а.е.
kriptovalute
криптовалуте / Извор: Shutterstock

Свакодневно се на тржишту појављују многи нови крипто пројекти. Нове криптовалуте се обично могу унапред купити преко званичних веб локација пројекта или преко платформи за лансирање кованица.

Иако је америчка Комисија за хартије од вредности (СЕЦ) поднела тужбе против водећих крипто берзи и покренула дебату о томе да ли су неке од ових крипто кованица „хартије од вредности” или не, активност претпродаје нових кованица се наставља несмањеном брзином.

Већина претпродаје криптовалута се одвија преко веб локација за кованице. Обично је могуће купити ове нове криптовалуте користећи различите криптовалуте као што су Ethereum, УСДТ, УСДЦ, БУСД, БНБ, Полигон Матиц и друге. Истражили смо два крипто пројекта који су привукли пажњу у протеклих неколико дана и описали како можете приступити претпродаји ових кованица.

Како доћи до кованица у претпродаји?

Када је у питању претпродаја криптовалута тренутно су актуелне ове две и сматрају се најбољим криптовалутама у које можете да уложите ове године.

Wall Стреет Мемес (WSM) – Иницијатива која предводи тренд меме кованица

EcoTerra (ECOTERRA) – Зелена кованица за рециклирање

Wall Стреет Мемес (WSM) – Иницијатива која предводи тренд меме кованица

Познат као Wall Стреет Мемес (WSM), овај новчић је постигао значајан успех достигавши праг од 10 милиона долара у инвестицијама пре продаје, потврђујући његову иновативну природу.

promo
промо / Извор: Фото: Промо

Ова најновија криптовалута брзо привлачи пажњу међу раним инвеститорима и позиционира се као водећи представник меме криптовалута. Тржиште криптовалута доживљава значајно оживљавање, а меме кованице играју важну улогу у овом контексту.

Промену парадигме покренула је меме кованица Пепе the Фрог, која је од тада доживела велики раст. Wall Стреет Мемес предводи тренутни тренд меме коина, који добија на замаху и достиже ниво популарности без преседана.

Кључни фактор за успех овог најновијег крипто пројекта лежи у снажној заједници која га подржава. Са више од милион чланова заједнице, укључујући истакнуте присталице попут Елона Маска, овај пројекат гради чврсту основу.

Инвеститори који желе да купе WSM токене могу да следе следеће кораке:

Креирајте новчаник за криптовалуте: Инвеститори морају да креирају крипто новчаник пре куповине WSM токена. На тржишту постоји неколико популарних дигиталних новчаника као што су Метамаск, Цоинбасе Wallet, Труст Wallet, WalletConnect и други.

Преузмите и инсталирајте апликацију за новчаник и изаберите опцију „Креирај нови новчаник“ да бисте започели процес. Препоручује се да чувате резервну копију новчаника на безбедном месту и пратите упутства на екрану да бисте довршили процес.

Повезивање новчаника: Када креирате новчаник, посетите сајт за претпродају Wall Стреет Меме и изаберите опцију „Купи одмах“ испод приказаног броја који представља износ за претпродају. Изаберите свој новчаник из понуђених опција и кликните на „Настави“ у апликацији за новчаник. Када се обе платформе синхронизују, можете да пређете на следећи корак.

Замените ETH, УСДТ, БНБ или користите дебитну картицу за куповину WSM-a: Имате различите опције за куповину WSM токена, као што је коришћење WSM токена, Ethereum ETH, УСДТ, Бинанце БНБ или традиционалних дебитних/кредитних картица. Након што завршите трансакцију, изаберите опцију „Купи одмах“ и пратите упутства на екрану како бисте довршили процес куповине.

Купите Wall Стреет Мемес токене

EcoTerra (ECOTERRA) – Зелени новчић за рециклирање

EcoTerra је платформа која награђује активности усмерене на заштиту животне средине, рециклажу материјала и компензацију за емисије угљеника. Пројекат је заснован на блокчејн технологији и служи за награђивање корисника и компанија за њихов допринос у борби против климатских промена.

promo
промо / Извор: Фото: Промо

Преко апликације под називом 'Р2Е' (рецицле-рецовер), EcoTerra омогућава корисницима да зараде EcoTerra токене одмах након преноса рачуна за рециклиране производе преко апликације.

Компаније имају опцију да купују рециклирану пластику, стакло или алуминијум користећи EcoTerra или друге криптовалуте. Овај приступ јача одрживост компанија и повећава лојалност купаца. Такође, EcoTerra ствара профил утицаја који показује еколошке праксе компаније.

За кориснике који желе да купе EcoTerra токене, важно је да прођу кроз следеће кораке:

Прво, потребно је да креирате крипто новчаник у EcoTerra. Можете користити новчанике као што су Метамаск, Цоинбасе Wallet, Труст Wallet или WalletConnect. Препоручује се детаљно истраживање сваког од ових новчаника да бисте изабрали онај који најбоље одговара вашим потребама и безбедносним захтевима.

Након што одаберете новчаник, пратите упутства за регистрацију и креирање новог налога. Када сте успешно креирали новчаник, следећи корак је пребацивање средстава у Ваш нови новчаник. То можете учинити куповином EcoTerra токена преко берзи криптовалута или примањем EcoTerra токена од других корисника.

Када имате EcoTerra токене у свом новчанику, можете их користити за куповину производа или услуга на EcoTerra платформи или их задржати као инвестицију.

Важно је напоменути да пре употребе било које криптовалуте или блокчејн платформе, треба да се упознате са безбедносним мерама и следите најбоље праксе како бисте се заштитили од потенцијалне преваре или губитка средстава. Надамо се да ће вам ови кораци помоћи да разумете како да почнете да користите EcoTerra токене и учествујете у њиховом пројекту.

Купите Ecoterra токене

Купити ETH или УСДТ

Инвеститори имају опцију да набаве ECOTERRA токене путем претпродаје користећи ETH или УСДТ. На платформи за претпродају EcoTerra омогућена је и директна куповина токена путем дебитне/кредитне картице.

Повежите новчаник с претпродајом EcoTerra

Посетите web локацију EcoTerra и кликните на опцију „Повежи новчаник“. У оквиру отвореног оквира изаберите одговарајућег добављача новчаника и пратите упутства да бисте наставили процес.

Купите EcoTerra токене

Једном када се повеже новчаник, трговцима је дозвољено да унесу жељени износ ETH/USDT/USD за инвестирање. Не постоје ограничења у погледу минималног или максималног износа улагања.

Купите Ecoterra токене