Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

ЛАСТ МИНУТЕ ПОНУДЕ КОЈЕ НЕ СМЕТЕ ПРОПУСТИТИ! ЛЕТОВАЊЕ У ГРЧКОЈ СНИЖЕНО И ДО 57%!

05.08.2018. 10:27
Пише:
Промо
Travelland
Travelland / Извор: Профимедиа

Због великог интересовања Travelland ради и у недељу 5. августа

Ако још увек трагате за дестинацијом за породично летовање на парвом сте месту. Уз невероватне попусте до чак 57% туристичка агенција "Travelland" vam пружа прилику да резервишете савршен одмор у прелепим хотелима на егејској обали!

"Travelland" из понуде издваја неколико веома квалитетних и, међу путницима популарних, хотела на Халкидикију. Једна божанствена оаза Халкидикија јесте хотел Рахони Cronwell 5* у месту Неа Скиони. Лоциран је на пар минута хода од предивне плаже а издваја се по томе што је намењен искључиво особама старијим од 16 година. У овом хотелу можете боравити по ценама сниженим до чак 53%! На Халкидикију се, такође, налази и одличан хотел Cronwell Сермилиа са 5 звездица. Смештен је на прелепој пешчаној плажу у месту Псакоудија, на око 80 километара од Солуна. Хотел у понуди има два ресторана, од којих један има прелеп поглед на море, неколико барова, бесплатан паркинг, базен, део за опуштање са библиотеком... Све собе су простране, климатизоване, имају сателитску телевизију, wi-fi, телефон, мини бар, сеф и фен за косу. Овај хотел је идеалан за квалитетан породичан одмор у а уз тренутне "Travellandove" попусте до 38% можете себи приуштити летовање за 2 одрасле особе и једно дете на бази полупансиона по цени већ од 931€.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Хотел Miraggio са 5 звездица се налази на прелепој плажи у месту Палиури а његов заштитни знак су отворени базен и луксузан спа центар. Хотелски ресторани намењени су уживању у укусним оброцима, док се у баровима може опустити уз разноврсна пића и освежења. Лепо уређене собе нуде модерне погодности и елегантан намештај. Поједине смештајне јединице имају сопствени базен. Свака смештајна јединица садржи клима-уређај, флат-сцреен ТВ са сателитским каналима и терасу или балкон са погледом на море или на врт. Уколико пожелите да себи приуштите боравак у овом хотелу, то можете уз попуст до 43%, само у агенцији "Travelland". А у пратњи 2 одрасле особе за дете до 11,99 год. АВИО карта је ГРАТИС!

На око стотинка километара јужно од Солуна налази се Ханиоти, познато летовалниште Касандре. Смештен на самој обали, у близини градског парка, хотел Гранд Отел са четири звездице располаже сопственом плажом, базеном, паркинг простором и нуди изузетну услугу ресторана, бара, снацк-бара на плажи.. Собе су опремљене радиом, телефоном, фрижидером, клима-уређајем и све имају балкон са погледом на море или двориште. Хотел поседује још и сервис за прање веша, мењачницу, рент-а-цар, масажу, пункт са спортовима на води, ТВ салу, столове за стони тенис..и још много тога. Ако се одлучите за одмор у Гранд Отел хотелу цена за 7 ноћења за двоје одраслих и два детета кошта од 630€.

У Ханиотију је, на око 350м од плаже, смештен и хотел Гранд Вицториа 3*. Овај ушушкани кутак има башту у оквиру које се налази и мали базен. Гостима су на располагању лежаљке и сунцобрани око базена. Сада је идеалан тренутак да искористите одличне "Travellandove" понуде јер летовање у овом хотелу себи можете приуштити по ценам сниженим до 43%!

На простору Ситоније туристичка агенција "Travelland" има широк избор хотела у понуди. Са 5 звездица су веома атрактивни луксузни хотели Порто Carras Sithonia и Порто Carras Мелитон у Неос Мармарасу. Ова два фантастична хотела чине чувени Порто Carras Гранд Ресорт који је изграђен на неколико хектара хотелског имања, који поседује сопствену марину, виноград са винаријом, голф терене, јахачки и једрилички клуб, казино, тржни центар, спа центар, базене са слатком и сланом водом.. Порто Carras посебно воле и посећују родитељи са малом децом јер има много садржаја за најмлађе. У туристичкој агенцији "Travelland'' трају велика снижења па тако у Порто Carras-u можете летовати уз велике попусте! Уколико се одлучите да резервишете одмор у Мелитон хотелу "Travelland" је припремио до 50% попуста а за смештај у Sithonia хотелу чак до 57% попуста. Ипак, имајте на уму да је интересовање за Мелитон и Sithonia хотеле велико те не чекајте већ што пре резервишите свој идеалан смештај.

"Travelland" препоручује и Cronwell Платамон, ресорт са 5 звездица, смештен је у насељу Платамон, на око 35 километара од места Катерини, у подножју Олимпа. Хотел поседује неколико ресторана, бар, бар на базену и на плажи, неколико отворених базена, затворени базен у оквиру спа центра који се простире на површини од 1500 м² и пружа јединствено wellness искуство. Одмаралиште поседује и аква парк са преко 40 водених атракција за изврсну забаву свих гостију. За одмор у овом хотелу је актуелан попуст од 38%. Уколико се одлучите за летовање у овом хотелу у пратњи 2 одрасле особе за дете до 11,99 год. АВИО карта је ГРАТИС!

Из "Travellanda" поручују да заинтересовани што пре резервишу своје летовање јер се слободни капацитети великом брзином попуњавају. Због великог интересовања "Travelland" ради и у недељу 05.08.2018. од 10х до 17х.

Заинтересовани могу извршити резервације у туристичкој агенцији "Travelland", на адреси Добрачина 43, у Београду а више информација могу пронаћи на интернет презентацији ове агенције http://www.travelland.rs/