Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

НЕВЕРОВАТНИ ПОПУСТИ! Ако тражите савршено, а приступачно летовање – ОВО НЕ ПРОПУСТИТЕ!

29.07.2019. 15:38
Пише:
Промо
Travelend
Травеленд / Извор: Фото: Промо

Невероватни попусти!

Сезона годишњих одмора је увелико почела, а „Travelland“ је, као и увек, спремио одличне понуде за незаборавна летовања. За резервације до 31. 7. 2019. очекују вас попусти до чак 62% на неке од најбољих и најлуксузнијих хотела у Грчкој.

У мирном делу Афитоса, на удаљености од око 300 м од дивне пешчане плаже са крупним песком и кристално чистим морем, смештен је Аристотелес Beach Ресорт 4*. Састоји се из 8 одвојених зграда на 3 спрата . Уз рецепцију отворену 24х и интернет конекцију, гостима су на располагању: базен, ресторан, барови, мини маркет, терен за кошарку, шах, као и бесплатан паркинг за госте хотела. Уз попусте до чак 60%, 10 ноћи за двоје одраслих и двоје деце уз all инцлусиве услугу можете обезбедити по цени већ од 924€!

Travelend
Травеленд / Извор: Фото: Промо

На крајњем југу Касандре, првог прста Халкидикија, недалеко од места Палиоури смештено је термално спа одмаралиште Miraggio Thermal Спа & Ресорт 5*. Хотел располаже отвореним базенима, теренима за спортове, дечијим игралиштем, ресторанима и баровима и, наравно, спа центром. Понуда врхунског спа центра обухвата велики избор услуга и садржаја, као што су термални базени, специјални тушеви и хидромасажа. Собе су простране и лепо уређене. Свака смештајна јединица садржи клима уређај, сателитску телевизију и терасу или балкон. За овај луксузни хотел актуелни су попусти до невероватних 62%, а цене за 7 ноћи на бази полупансиона за двоје одраслих крећу се од 1606€!

Travelend
Травеленд / Извор: Фото: Промо

Поред Неос Мармараса изграђен је велики хотелски комплекс – Порто Carras, на чак 4 500 ха и 10 км уз море, са мноштвом плажа и увала. Састоји се из три хотела и луксузне виле: Вилаге Inn, Sithonia и Мелитон. Комплекс има сопствену марину, највећу у југоисточној Европи, велику приватну плажу, сопствени виноград, највећи терен за голф у Грчкој, два надалеко позната спа центра са базенима са грејаном морском водом, хелиодром, позориште, биоскоп, подрум најбољих вина са винотеком... За оне који и током одмора воле да буду активни омогућени су услови за бављење свим класичним и воденим спортовима, а ту су и фитнес центри, ронилачки, јахачки и једриличарски клуб. У ресторанима се служе специјалитети домаће и медитеранске кухиње, а гости се уз омиљено пиће могу опустити у неком од барова. За неизоставан ноћни провод ту су дискотеке, а за малишане дечији клубови и игралишта. Порто Carras Мелитон и Порто Carras Sithonia, хотели из категорије 5*, располажу великим бројем комфорних и луксузних соба, а за оба су актуелни попусти до 52%!

Travelend
Травеленд / Извор: Фото: Промо

Недалеко од градића Уранополиса, око 110 км од Солуна, налази се Alexandros Палаце Хотел 5*, смештен на зеленој падини са приватном плажом, велнес центром и тениским тереном. Састоји се из савршено удобних соба, студија и луксузних апартмана. Одлична храна, љубазно особље, велики и дечији базен, билијар, дечје игралиште и многи други садржаји учиниће ваш одмор незаборавним. Уз попусте до 22%, 7 ноћи на бази полупансиона за двоје одраслих и дете до 12 година можете обезбедити по цени од 473€!

Travelend
Травеленд / Извор: Фото: Промо

На прелепој пешчаној плажи између Платамона и Неи Порија смештен је хотелски комплекс Cronwell Платамон Ресорт 5*, који се састоји од главне зграде на 6 спратова и мањих вила. Окружен медитеранским вртом, одише миром и спокојем и идеалан је за опуштајући одмор. Хотел је врло погодан за породице са децом, поседује дечији базен, мини клуб и игралиште, као и бројне друге рекреативне садржаје, како за децу, тако и за одрасле. Гостима су на располагању: терени за спортске активности, бесплатан интернет, ресторани, барови, базени, спа центар са затвореним базеном, велнес центар, сауна… Уз попусте до 52%, двоје одраслих и двоје деце до 16 година 7 ноћи уз ултра all инцлусиве услугу могу провести по цени од 899€!

Travelend
Травеленд / Извор: Фото: Промо

Cronwell Сермилиа Ресорт 5* је луксузни хотелски комплекс смештен на самој плажи у живописној Паскудији, на Ситонији. Хотел садржи два ресторана, од којих се један налази на крову са кога се пружа прелеп поглед на море, неколико барова, бесплатан паркинг, базен, клуб за децу, део за опуштање са библиотеком, спа центар са сауном, jacuzzi, хамам. За љубитеље спорта ту су теретана, спортски терени, као и спортови на води. Уз разне анимације, тематске вечери и музику уживо у овом дивном хотелу загарантован је одличан провод. Актуелни су попусти до 52% па 7 ноћи за двоје одраслих уз all инцлусиве понуду можете обезбедити по цени од 843€!

Travelend
Травеленд / Извор: Фото: Промо

На полуострву Халкидики, надомак места Криопиги налази се Kassandra Палаце Хотел, у предивном врту, окружен боровима и маслинама. Хотел располаже бројним садржајима који ће употпунити ваш одмор: ресторан, барови, базени, игралиште за децу, терени за спортске активности... Од 2012. године гостима на располагању је потпуно нов унутрашњи базен и потпуно опремљен фитнес студио. Такође је ту и нов СПА центар са сауном и салоном лепоте, где све третмане раде квалификовани и искусни терапеути. Предност Kassandra Палаце хотела је и велика површина коју заузима: око 7 хектара зеленила, паркова и спортских терена, а ту је и приватна пешчана плажа. Собе су савремено опремљене, удобне, светле и прозрачне. Актуелни попусти за овај хотел су до 37%.

Travelend
Травеленд / Извор: Фото: Промо

Заинтересовани могу извршити резервације у туристичкој агенцији Travelland, на адреси Добрачина 43, у Београду а више информација могу пронаћи на интернет презентацији ове агенције http://www.travelland.rs/. За најактуелније понуде, додајте нас на друштвеним мрежама Facebook и Инстаграм.