Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

ОВО ТРЕБА ДА ЗНАТЕ ПРЕ КУПОВИНЕ СТАНА! Што пре резервишете, боље ћете проћи, а посебно водите рачуна о ИНВЕСТИТОРУ!

03.03.2020. 09:44
Пише:
Промо
Gnezdo
Гнездо / Извор: Фото: Промо

Станови у новоградњи су изграђени по савременим стандардима, са новим инсталацијама и уз обраћање пажње на енергетску ефикасност.

Градња у Београду је у експанзији, јер потражња вишеструко надмашује понуду. У односу на староградњу, новоградња важи за одличну инвестицију било у квалитет живота ваше породице, било у посао издавања: можете да купите стан који је одмах усељив и не тражи додатна улагања. Постоји још много предности новоградње, овде ћемо набројати само неке:

Повољнија цена

Новоградња јесте по правилу скупља, али стан у новоградњи можете да купите без провизије, директно од инвеститора. Ако га купите раније, “у претпродаји”, можете да добијете још повољније услове. Резервација стана подразумева капару у износу од 10 до 20% од укупне вредности стана, а сам износ зависи од договора са инвеститором. То је раније представљало проблем за кредитне купце, јер банке одобравају стамбене кредите тек кад је 80% зграде изграђено. Али и банке су сад понудиле могућност подизања прво наменског кредита за капару, а онда стамбеног. Дакле, што раније резервишете стан, то ћете боље проћи.

City Expert
City Expert / Извор: Фото: Промо

Стан какав сте замислили

Инвеститорима је стало да ви будете задовољни, јер ништа не продаје станове боље него препорука купца, па су врло флексибилни и расположени да изађу у сусрет вашим захтевима. Ако желите, можете да утичете на измене у функционалним карактеристикама стана у изградњи: да промените распоред утичница за струју, да одаберете врсту керамичких плочица за купатило и кухињу, да “спустите плафон” због расвете…

Гаранција квалитета

Код свих инвеститора можете да се распитате за материјале који се користе у изградњи, као и за стандарде квалитета којих се придржавају у градњи. Још је важнија чињеница да многи од њих дају гаранцију на квалитет градње и опреме у згради. Тако да можете да рачунате да неће бити изненадних трошкова због хитних поправки, барем неколико година.

Друга страна медаље

Како да знате да ли можете да верујете инвеститору? Чак и на сајту града Београда, купцима се препоручује да провере да ли је инвеститор заведен у АПР-у, да ли је финансијски солвентан, па у Катастру да ли је парцела на којој се гради заведена без терета… то све звучи веома компликовано. Наравно да је пожељно да проверите инвеститора и да се распитате шта је саградио до сад, да бисте се уверили да добро ради посао. Али све остало не би требало да буде ваша брига. Шта кажете на идеју да купите стан у новоградњи на потпуно сигуран и проверен начин, уз додатну сигурност?

Ако је ваш одговор ДА

Имамо добре вести за вас! City Expert, јединствени сервис за промет некретнина, је покренуо нови пројекат: ексклузивну продају станова у новоградњи БЕЗ ПРОВИЗИЈЕ.

Као ексклузиван заступник провереног грађевинског инвеститора, City Expert вам нуди одличне станове у згради која ће бити завршена у јануару 2021. године. “Гнездо Врачара” је будућа стамбена петоспратница на Црвеном Крсту, на раскрсници Јадранске и Церске улице, у близини Јужног булевара. У понуди су различити типови станова, од 42 до 117 м2, уз паркинг и гаражна места.

City Expert
City Expert / Извор: Фото: Промо

Најсигурнија куповина на тржишту

Не морате ништа да проверавате, они су проверили за вас. Захваљујући строгим захтевима пословања које је City Expert поставио, а то је да никад не оглашавају некретнине које не могу да се укњиже, потпуно је искључена могућност преваре. Додатна мера сигурности је полиса осигурања делатности од 1 милион евра, коју је City Expert закључио са осигуравајућом кућом Делта Генерали.

Потпуно другачији од других

Оно што издваја City Expert од других агенција на тржишту, је чињеница да лиценцирани агенти City Experta не нагињу ни једној страни, ни инвеститору, ни купцу, већ раде у интересу обе. Иза њих стоји вишегодишње искуство у куповини и продаји некретнина и преко 800 купопродајних уговора закључених без иједне грешке или покренутог спора. 

Што се вас, као купца тиче, од момента кад окренете број City Experta и ступите у контакт са лиценцираним агентом продаје, можете да рачунате на проверене информације, све савете у вези најповољнијих кредита, подршку приликом израде предуговора и уговора, укратко: целокупну персонализовану услугу. И на сигурну куповину стана БЕЗ ПРОВИЗИЈЕ.

City Expert
City Expert / Извор: Фото: Промо

Ексклузивна понуда!

Сад је јединствена прилика да купите стан у новоградњи, без провизије, са чистом рачуницом и великом помоћи наших агената. Сви заинтересовани купци који се јаве City Expert-u до 31. марта могу да рачунају на промотивну цену квадрата од 2.200 € / м². Очекују Вас!