Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

ПОСЕТИТЕ НАЈЛЕПШЕ ЕВРОПСКЕ ГРАДОВЕ БАЛТИЧКЕ ЗЕМЉЕ, МАДРИД, РИМ, ИСТАНБУЛ И МНОГЕ ДРУГЕ ПО НАЈПОВОЉНИЈИМ ЦЕНАМА!

11.09.2019. 20:00
Пише:
Промо
Foto: Profimedia
Фото: Профимедиа / Извор: Профимедиа

Летње врелине полако пролазе и стиже идеално време да се упустите у авантуру упознавања најзнаменитијих и најлепших градова Европе!

Зато туристичка агенција „Travelland“ има спремне бројне понуде за вас! 

Вечни град, како још називају Рим, вековима је био престоница најмоћнијег царства у европској историји. Нестварна архитектонска чуда, тргови, музеји, цркве и бројни споменици културе на сваком кораку ће вас фасцинирати својом лепотом. Пет дана у Риму уз превоз авионом можете провести по цени већ од 395€!

Једину престоницу на два континента, Истанбул, вековима су обликовале грчка, римска, византијска и османлијска цивилизација. У овом нестварном споју Европе и Оријента, ислама и хришћанства, из улице у улицу шетаћете кроз векове од античког периода па до савременог доба. У Истанбулу 4 дана уз превоз авионом можете себи приуштити по цени од 269€!

Кападокија је регија у Турској чувена по својим необичним стенским формацијама вулканског порекла, насталим пре више од 40 милиона година, а несвакидашњи призор употпуњују стотине шарених балона који лебде изнад овог чуда природе. Шестодневни боравак у овој магичној регији уз авионски превоз можете обезбедити по цени већ од 475€!

Русија, највећа држава на свету и једина која излази на чак 12 мора, већ вековима интригира и очарава све посетиоце. Упознајте њена два највећа града – Москву и Ст. Петербург по цени већ од 670€ за 7 дана уз превоз авионом!

Очаравајући Париз, град светлости, моде и љубави, многима представља рај на земљи. Широки булевари, величанствени тргови, културно - историјски споменици, Ајфелов торањ, Тријумфална капија, Лувр и бројне друге велелепне знаменитости привлаче милионе туриста сваке године! Доживите незаборавно искуство и проведите 5 дана у Паризу по цени од 562€ уз превоз авионом!

Барселона, главни град најразвијеније шпанске провинције Каталоније, у свему оцртава културно и историјско богатство ове регије. Непоновљив спој добро очуваних остатака и сведочанстава прошлости овог града и јединствене модерне архитектуре, широких булевара и пространих тргова,  без сумње ће вас оставити без даха. Четири дана уз авионски превоз у Барселони можете провести по цени од 409€!

Главни град краљевине Шпаније, Мадрид, налази се у самом срцу Пиринејског полуострва. Раскошне палате, велике зелене оазе, али и бројне знаменитости попут Шпанског трга, Сунчане капије и многих других можете посетити по цени од 465€ за 4 дана уз превоз авионом!

Осетите дух славне и борбене прошлости Балтичких земаља, крећући се линијом Варшава  - Рига - Талин - Бауска (дворац Рундал) - Виљнус - Тракаи (Тракајски дворац) – Хелсинки. Цене за 8 дана уз превоз авионом се крећу од 669€!

Главни град Данске, Копенхаген, један је од најразвијенијих европских и светских градова, и један од градова са најквалитетнијим животом. Уз посету овом урбаном граду, можете обићи и дворце Фредериксборг и Кронборг. Три дана у Копенхагену уз превоз авионом проведите по цени од 511€!

У једном путовању доживите три прелепе северне престонице: Стокхолм, Талин и Хелсинки по цени од 741€ за 5 дана уз превоз авионом!

Милано је други по величини град у Италији и светско средиште моде и дизајна. Овај прелеп и гламурозан град богат је и културно – историјским знаменитостима, попут Миланске скале, катедрале Дуомо, замка Сфорца и многих које треба посетити. Посетите Милано по цени од само 79€ за 5 дана уз превоз аутобусом!

Чувена и јединствена Венеција, град канала, мостова, гондола, карневала и маски, једна је од најбогатијих ризница италијанске и европске културе и уметности. Крените на незаборавно путовање по Венецији уз незаобилазну шопинг туру по северној Италији по цени од 69€ за 5 дана уз превоз аутобусом!  

Праг често називају златним градом због богате историје и ласкаве титуле стецишта културне елите. Данас је то европска метропола, град пун живота и могућности за уживање. Шест дана уз превоз аутобусом можете обезбедити по цени од 85€!

Обиђите аутобусом најромантичније немачке градове смештене у покрајини Баварска по цени већ од 149€ за 6 дана!

Река Мозел извире у планинама Вогези у Француској одакле наставља северно, ка Немачкој, где се улива у Рајну. Својом величанственом долином спаја чувена виноградарска подручја, античке споменике, средњовековне дворце и градове Трир и шармантни Кобленц. Истражујте долину реке Мозел и дворце Хоенцолерен по цени од 189€ за 6 дана!

Упознајте чаролију Алзаса и Шварцвалда путујући кроз Француску и Немачку линијом:  Стразбур - Кел - Високи Кенингсберг - Риквир - Кајзерсберг - Колмар - Триберг - Донауешинген – Језерео Титизе– Фрајбург по цени од 179€ за 6 дана аутобусом!

Заинтересовани могу извршити резервације у туристичкој агенцији „Travelland“, на адреси Добрачина 43, у Београду а више информација могу пронаћи на интернет презентацији ове агенције http://www.travelland.rs/.  За најактуелније понуде, додајте нас на друштвеним мрежама Facebook и Инстаграм.