Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

ШОКАНТНИ ПОПУСТИ ДО 52% НА ГРЧКЕ ХОТЕЛЕ УЗ ГРАТИС ALL ИНЦЛУСИВЕ!

22.04.2019. 09:56
Пише:
Промо
Leto
Лето / Извор: Фото: Промо

Лето се лаганим корацима приближава, а ви још увек размишљате о идеалној дестинацији за летовање? Не пропустите феноменалне предсезонске понуде за апартмане и хотеле у Грчкој које је агенција „Travelland“ припремила само за вас!

Већ сада можете да замислите мирис соли у вашим ноздрвама док шетате бескрајним плажама, а још увек вам бригу причињава избор квалитетног смештаја? Будите без бриге јер туристичка агенција „Travelland“ има решење за вас. Летујте у најмодернијим грчким хотелима и остварите попуст до невероватних 52%!

Пред вратима Свете горе, на полуострву Атос, одушевиће вас прелепо окружење Уранополиса. Задовољни туристи сваке године уживају у услузи бројних хотела, а „Travelland“ из богате понуде издваја Alexandros Палаце 5*. Хотел је позициониран на предивној, зеленилом богатој падини и поседује приватну плажу, wellness центар и тениски терен. Све собе су простране, климатизоване и имају терасу или веранду одакле се пружа поглед на море. Уз попуст до 32%, седам ноћи за две одрасле особе и дете до 12 година по цени је већ од 306€!

Travelland
Travelland / Извор: Фото: Промо

Ако желите да уживате свим чулима на јахти, уз савршне гастрономске мајсторије или чашу добрих вина, или пак да се опробате у роњењу, јахању, голфу, воденим и другим спортовима или можда окушате срећу у казину, онда је луксузни хотелски комплекс Порто Carras идеално место за вас. Врхунска услуга, елегантно опремљене и удобне смештајне јединице и најразличитији узбудљиви садржаји учиниће да и најмлађи и најстарији посетиоци пронађу добру забаву, а притом уживају у опуштеном одмору. За резервације до краја месеца очекују вас попусти у хотелима Порто Carras Стихониа и Порто Carras Мелитон и до невероватних 52%! Ако желите да Васкрс и први мај прославите уз узбудљиве садржаје ових хотела, то можете учинити по цени већ од 255€ у хотелу Мелитон и по цени већ од 325€ у хотелу Sithonia!

Travelland
Travelland / Извор: Фото: Промо

Предивна пешчана плажа у месту Псакудија и модеран, лепо опремљен и садржајима богат хотел Cronwell Сермилиа Ресорт 5*, учиниће ваш одмор савршеним и безбрижним. Ова елегантна и мирна оаза, овог лета може бити ваша уз цене ниже и до 37%!

Leto
Лето / Извор: Фото: Промо

Северозападно од Неос Мармараса, налази се шармантно насеље Никити, где се истичу неки од невероватно лепих хотела. Из категорије 5 звездица издваја се  Athena Pallas Village. Смештен је на Елиа плажи у пријатном окружењу и пружа висок ниво услуге који може задовољити сваког госта омогућавајући им удобан и јединствен боравак. Са по три звездице издвајају се Lilly Ann Beach, Lilly Ann Village и Елеа Village, мањи хотели, али опремљени сасвим задовољавајуће,  најпогоднији за опуштање и одмор од буке и великих гужви. Савршени кутак за одмор можете потражити у неком од поменутих хотела по ценама сниженим до 17%.

Travelland
Travelland / Извор: Фото: Промо

Додир луксуза нуди модерни и са укусом уређен хотел Xenios Анастасиа Ресорт 5*. Налази се на самој плажи, окружен баштом која доприноси пријатној атмосфери, а лепоту амбијента употпуњава оближна лука Неа Скиони. Све собе су веома удобне, климатизоване и елегантно уређене, а већина њих има прелеп поглед на море. Из „Travelland-a“ стижу топле препоруке за овај хотел, а уз сјајни попуст од 49% до краја месеца, седам ноћи, уз All Инцлусиве услугу, за двоје одраслих и дете до 14 година по цени је већ од 460€! 

Travelland
Travelland / Извор: Фото: Промо

У летовалишту Ханиоти, свега 350 м удаљен од дивне плаже, ушушкан је хотел Гранд Вицториа. Све погодности мирног и опуштеног одмора можете уживати по ценама сниженим до сјајних 37%! Десет ноћи за две одрасле особе и двоје деце до 12, односно 6 година, на бази полупансиона, у супериор собама по цени је већ од 600€! У истом насељу, на самој обали смештен је шармантни Гранд Отел са четири звездице. Располаже сопственом плажом, базеном, паркинг простором и нуди изузетну услугу ресторана, бара, снацк-бара на плажи. Собе су опремљене радиом, телефоном, фрижидером, клима-уређајем и све имају балкон са погледом на море или двориште. Свој савршени одмор можете приуштити уз попуст и до 37%!

У Олимпској регији, на 35 км удаљености од места Катерини смештен је прелепи хотел Cronwell Платамон Ресорт 5*. Хотел поседује неколико ресторана, бар, бар на базену и на плажи, неколико отворених базена, затворени базен у оквиру спа центра који се простире на површини од 1500 м². Ту је аква парк са преко 40 водених атракција за изврсну забаву свих гостију. Собе су удобне, простране и елегантно уређене, а услуга је на врхунском нивоу. За резервације до краја априла можете остварити попуст и до 37%. Драгуљ Олимпске регије представља феноменални хотел Дион Палаце са 5 звездица, а познат је по томе што је први медицински спа центар у Грчкој. Излази на прелепу пешчану плажу, више пута одликовану плавом заставом, опремљен разноврсним садржајима погодним како за најмлађе, оне жељне забаве тако и за оне који се пре опредељују за миран одмор. Уз специјалну „Travelland-ovu“ понуду и попуст од 22%, 10 ноћи за две одрасле особе и двоје деце до 12, односно 6 година, по цени је већ од 896€. 

Leto
Лето / Извор: Фото: Промо

Пелопонез својим лепотама и савршеним местима за одмор привлачи велики број гостију из године у годину. У месту Порто Хели квалитетну услугу пружиће хотели Акс Хинитса Bay 4* за који важи попуст од 22% и Акс Порто Хели, где All Инцлусиве услугу плацате по цени полупансиона! Недалеко од Патраса, у прелепом окружењу, смештен је хотел Порто Рио 4*. Занимљива архиектура, удобност и комфор, нешто су по чему је овај хотел препознатљив. Заинтересоване за овај хотел до краја априла очекује до 27% попуста. 

Leto
Лето / Извор: Фото: Промо

Заинтересовани могу вршити резервације у туристичкој агенцији „Travelland“ на адреси Добрачина 43, у Београду, а више информација могу пронаћи на интернет презентацији ове агенције http://www.travelland.rs/