Такмичење за најбољу "српску кобасицу"
Такмичење се одржава на Копаонику
13.09.2019.
14:36
Коментари (0)
Привредна комора Србије и Институт за хигијену и технологију меса организују такмичење за најбољу "српску кобасицу", које је намењено представницима месне индустрије у Србији.
Циљ такмичења је унапређење конкурентности домаћих произвођача, изградња домаћег бренда "српска кобасица" као и препознатљивости домаћих производа од меса.
Ајвар по рецепту победника такмичења "Изађи ми на теглу"

Ајвар по рецепту победника такмичења "Изађи ми на теглу"
СВЕТСКИ ЛИДЕР ОТВАРА ФАБРИКУ У КРАГУЈЕВЦУ! Кинески гигант упослиће 800 радника, а производиће ОВО!

СВЕТСКИ ЛИДЕР ОТВАРА ФАБРИКУ У КРАГУЈЕВЦУ! Кинески гигант упослиће 800 радника, а производиће ОВО!
ЛЕПЕ ВЕСТИ ЗА ГРАЂАНЕ СРБИЈЕ: Стиже ДЕЦЕМБАРСКО ПОВЕЋАЊЕ плата! Ево КОЛИКО је и на КОЈЕ СЕКТОРЕ се односи

ЛЕПЕ ВЕСТИ ЗА ГРАЂАНЕ СРБИЈЕ: Стиже ДЕЦЕМБАРСКО ПОВЕЋАЊЕ плата! Ево КОЛИКО је и на КОЈЕ СЕКТОРЕ се односи
Такмичење ће бити одржано у оквиру 60. Међународне конференције индустрије меса (МеатЦон2019) које се одржава од 22.09. до 25.09.2019. године на Копаонику, у Гранд хотелу.
БОНУС ВИДЕО: СВЕТЛА КОЈА ЧУВАЈУ ЖИВОТ: Помоћу ОВИХ сијалица, Јапан је ДРАСТИЧНО смањио стопу самоубистава (ВИДЕО)