Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Zvečan

У мају ВЕЛИКИ ПОПУСТИ у Дунав осигурању (ФОТО)

15.05.2017. 14:33
Пише:
Србија Данас
Dunav osiguranje
Дунав осигурање / Извор: Фото: Промо

МАЈ, МЕСЕЦ ПОПУСТА ЗА ОСИГУРАЊЕ ПОЉОПРИВРЕДЕ

Поводом 84. Међународног пољопривредног сајма, који се одржава од 13. до 19. маја у Новом Саду, „Дунав осигурање“ покренуло је кампању „Мај, месец пољопривреде“. 

ПОКЛОНИ ЗА ЛЕПШУ НОВУ ГОДИНУ И НА ЈУГУ СРБИЈЕ : Компанија "Дунав осигурање" поделила деци пакетиће у Нишу

ПРОВЕДИТЕ ЛЕТОВАЊЕ БЕЗБЕДНО: Јефтиније осигурање за безбедан пут и одмор

Компанија „Дунав“ ће све до 31. маја ове године, на свим својим продајним местима, као и путем других канала продаје, физичким и правним лицима која уговоре осигурање усева и плодова или осигурање животиња одобравати следеће попусте: 10% на премију осигурања усева и плодова и 10% на премију осигурања животиња, истиче у изјави медијима Горан Мачкић, директор Дирекције за продају неживотних осигурања у „Дунаву“.

Према Мачкићевим речима, физичким лицима која у својству уговарача осигурања односно осигураника уз осигурање усева и плодова и осигурање животиња закључују и уговоре о осигурању имовине и чланова сеоског домаћинства у пакету „чувар куће“ одобраваће се: 15% попуста на премију осигурања усева и плодова и 15% попуста на премију осигурања животиња;

Детаљне информације о понуди заинтересовани могу добити на штанду „Дунав осигурања“ на Међународном сајму пољопривреде у Новом Саду, на више од 600 продајних места Компаније, бесплатним позивањем Контакт центра „Дунав осигурања“ на број 0800 386 286, или на интернет адреси www.dunav.com.

Уз попусте осигураницима  и поклон ваучери за нафтне деривате

„Дунав осигурање“ ће поред попуста за осигурање пружи и посебне погодности физичким лицима која самостално, без додатних трошкова задруга, посредника, заступника уговора о делу и слично,  закључе уговор о осигурању усева и плодова у периоду од 13. до 19. маја ове године, на интерним продајним местима Компаније (ГФО, филијале, пословнице, путем агената осигурања). Том приликом они ће добити и ваучер-картицу за нафтне деривате. Вредност једне ваучер-картице је 1.000 динара. 

Уз  закључену полису чији износ премије је од 20.000 до 50.000 динара, осигураник добија два ваучера у вредности од  2.000 динара; од 50.001 до 100.000 динара, осигураник добија  ваучере у вредности од  3.000 динара или 3 ваучера; од 100.001 до 200.000 динара, осигураник добија  5 ваучера у вредности од 5.000 динара и  за полису чија вредност премије је виша од 200.001 динара, осигураник добија  ваучере у вредности од 8.000 динара или 8 ваучера.

Број ваучера је лимитиран, а крајњи рок за остваривање ове погодности  је 19. мај, односно последњи дан Сајма пољопривреде. Поклон ваучери за нафтне деривате могу се искористити до 31. августа 2017. године на продајним местима „Лукоила Србија“.

Dunav osiguranje
Дунав осигурање / Извор: Фото: Промо

Жика Шареница – заштитно лице кампање „Дунав осигурања“

Заштитно лице кампање „Дунав осигурање“ за осигурање усева и плодова, осигурање животиња, пољопривредних машина, али и сеоског домаћинства је Живорад Николић, уредник и водитељ емисије „Жикина шареница“, која се емитује на Радио-телевизији Србије.

– Рођен сам у селу Јасиковица у околини Трстеника, и драго ми је што могу, кад ми то обавезе дозвољавају, да одем тамо. Имам кућу, двориште, имање... Разумем све „олује и градове“ који муче људе што се баве пољопривредном производњом.Посебно у време када нико незна шта ће временске прилике донети колико сутра.

Dunav osiguranje
Дунав осигурање / Извор: Фото: Промо

Премија је мали трошак у односу на заштиту коју пружа полиса

Кампања „Дунав осигурања“ промовише осигуравајућу заштиту, која је у мају и за време одржавања Сајма пољопривреде и јефтинија. Препоручујем свим пољопривредним произвођачима и власницима пољопривредних газдинстава да осигурају своју производњу под ведрим небом, али и машине као и куће и своје укућане јер је то сигуран начин да се труд и рад, баш као и имовина и најдражи могу  заштитити од елементарних непогода и других бројних ризика – поручује популарни водитељ. 

Dunav osiguranje
Дунав осигурање / Извор: Фото: Тривановић

– Постојала је дилема да ли издвојити средства за осигурање, али кад се добро израчуна, видимо да је улагање у осигурање исплативо, јер у случају града и других непогода, а посебно када су у питању виногради, остајемо без ичега. А морамо да улажемо у винограде као да се ништа није десило. 

Имамо трошкове производње, трошкове штета уколико дође до временских непогода... Прорачунали смо све и закључили да је осигурање производње ипак права ствар. Определио сам се за домаћу осигуравајућу кућу. Врло су коректни кад наступи штета, и одштета се на време обрачуна и исплаћује. Годинама уназад осигуравам своје винограде код Компаније „Дунав“. Осигуравао сам производњу и код неких других компанија, па је ту било и незадовољства с моје стране, али о томе нећу говорити.