Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

Xiaomi представио најновију Редми Ноте 13 серију

23.01.2024. 20:40
Пише:
Промо
Promo
Промо / Извор: Фото: Xiaomi

Узбудљива нова серија обухвата пет уређаја који подижу већ популарни Редми Ноте на виши ниво.

Xiaomi је данас представио Редми Ноте 13 серију на промотивном догађају у главном граду Румуније, Букурешту. Узбудљива нова серија обухвата пет уређаја који подижу већ популарни Редми Ноте на виши ниво: Редми Ноте 13 Про 5Г, Редми Ноте 13 Про 5Г, Редми Ноте 13 Про, Редми Ноте 13 5Г и Редми Ноте 13.

КОЛИКО ЗИМА ЗАИСТА КОШТА АВИО-КОМПАНИЈЕ? Познати стручњак открива да одлеђивање летелице вреди ЧИТАВО БОГАТСТВО (ВИДЕО)avion

КОЛИКО ЗИМА ЗАИСТА КОШТА АВИО-КОМПАНИЈЕ? Познати стручњак открива да одлеђивање летелице вреди ЧИТАВО БОГАТСТВО (ВИДЕО)

ТРИ ПОСТУПКА ПРОТИВ "ВАНСИЈА" ЗА ХАОС У НЕДЕЉУ: Директорат цивилног ваздухопловства завршио инспекцијски надзор aerodrom

ТРИ ПОСТУПКА ПРОТИВ "ВАНСИЈА" ЗА ХАОС У НЕДЕЉУ: Директорат цивилног ваздухопловства завршио инспекцијски надзор

"Стожер привредног развоја Републике Србије" Министар Цветковић посетио Ваљаоницу бакра Севојно (ФОТО)Slobodan Cvеtković

"Стожер привредног развоја Републике Србије" Министар Цветковић посетио Ваљаоницу бакра Севојно (ФОТО)

Редми Ноте 13 серију одликују значајне надоградње система камере, дизајна, екрана и процесора, чиме наставља да смањује разлику између паметних телефона средњег ранга и водећих модела и обезбеђује врхунску издржљивост, сјајно искуство и фасцинантне могућности снимања – и све то по разумним ценама.

Сваки снимак је легендаран уз надограђени систем камера Редми Ноте 13 серије

xiaomi
xiaomi / Извор: Фото: Xiaomi

Дизајнирана тако да задовољи различите фотографске потребе, Редми Ноте 13 серија има свестран, надограђен систем камера. Про модели – Редми Ноте 13 Про 5Г, Редми Ноте 13 Про 5Г и Редми Ноте 13 Про – имају 200 МП камеру изузетно високе резолуције са оптичком стабилизацијом слике (ОИС) за снимање фотографија са нивоом детаља без преседана и пружањем искуства фотографисања на врхунском нивоу.

Поред тога, 2x/4x зум без губитка квалитета омогућава детаљан крупни план са веће удаљености и опцију фокусирања на појединце у гомили и зумирања покрета.

Напредне системе камера подржава велик 1/1,4" сензор и унапређена обрада слике, што обезбеђује импресиван квалитет чак и у комплексним условима и под слабим осветљењем. Комбинација овог сензора, велике бленде ф/1,65 и Тетра пиксела (напредна технологија спајања пиксела) обезбеђује јасне, светле слике чак код лошег осветљења, а 7П сочиво са депозицијом атомских слојева (енгл. Атомиц Layer Депоситион, АЛД) умањује одсјај и дуплирање слике.

Promo
Промо / Извор: Фото: Xiaomi

С друге стране, основни модели – Редми Ноте 13 5Г и Редми Ноте 13 – опремљени су главном камером од 108 МП са 3x зумом без губитка квалитета и обезбеђују невероватне слике са финим детаљима. Оба паметна телефона такође имају широк избор филтера који фотографије прилагођавају по жељи.

Трострука камера се састоји од главне камере од 200 МП или 108 МП, ултраширокоугаоне камере од 8 МП и макро камере од 2 МП и селфи камере од 16 МП, а све ове уређаје покреће Xiaomi Имагинг Енгине. Сваки уређај из ове серије обезбеђује дигиталну фотографију следеће генерације и моћну обраду слика, због чега Редми Ноте 13 серија представља сјајан избор за креирање јединствених слика у свакој прилици.

Супериорна јасноћа, АМОЛЕД екран и брзина освежавања до 120 Хз  

Редми Ноте 13 серија има модеран, елегантан дизајн са изузетно танким рамовима који обезбеђују првокласан изглед и осећај, али и висококвалитетан екран за побољшано корисничко искуство и имерзивно прегледање.

Редми Ноте 13 Про 5Г и Редми Ноте 13 Про 5Г обезбеђују кристално јасан приказ са 1,5К АМОЛЕД екраном и максималном осветљеношћу од 1800 нита. Редми Ноте 13 Про, Редми Ноте 13 5Г и Редми Ноте 13 имају изузетно јасан ФХД АМОЛЕД екран.

Лако скроловање без застајкивања је на сваком Редми Ноте 13 уређају осигурано захваљујући 120 Хз AdaptiveSync брзини освежавања, због чега је прегледање чистије, јасније и пријатније.

Xiaomi Redmi Note 15
Xiaomi Редми Ноте 15 / Извор: Фото: Xiaomi

За додатну сигурност код дужег прегледања, Редми Ноте 13 уређаји имају TÜV Рхеинланд Low Блуе Light, Флицкер Фрее и Цирцадиан Friendly сертификате и различите функције заштите очију, као што је режим читања. Остале надограђене функције укључују први додатак практичног сензора отиска прста унутар екрана.

Изванредна издржљивост која улива сигурност

Уз надоградње у инжењерингу и дизајну, Редми Ноте 13 серија обезбеђује издржљивост и чврстину за додатну сигурност у отежаним временским условима.

Пре свега због екрана, који има Цорнинг® Gorilla® Glass Вицтус® на моделима Редми Ноте 13 Про 5Г и Редми Ноте 13 Про 5Г – што је још једна новина у овој серији – за додатну отпорност на случајно испадање и огреботине. Екран је такође додатно оптимизован у целој серији тако да је респонзиван и прецизан на унос додиром, чак и по киши.

Уз унапређену структуру у комбинацији са ИП68 сертификатом отпорности на прашину и воду, Редми Ноте 13 Про 5Г учвршћује своју позицију као звезда серије, али и сви остали модели су унапређени тако да обезбеђују ИП54 отпорност на прашину и прскање.

Легендарни моменти уз напредне процесоре за побољшане перформансе

Редми Ноте 13 серија високих перформанси има неке од најмоћнијих доступних процесора и дуготрајне батерије, што омогућава корисницима да уживају у својим уређајима током целог дана. Сви модели се добијају са пуњачем за додатну практичност.

За првокласне перформансе, 4нм процес је први пут уведен на Редми Ноте паметним телефонима. Водећи модел серије, Редми Ноте 13 Про 5Г, опремљен је чипсетом МедиаТек Dimensity 7200-Ултра, великом батеријом од 5.000 мАх за напајање током целог дана и има HyperCharge од 120 W, индустријског лидера који пуни ваш Редми Ноте до 100% за само 19 минута.

Редми Ноте 13 Про 5Г је опремљен батеријом највећег капацитета у серији од 5.100 мАх, а покреће га мобилна платформа Снапдрагон® 7с Ген 2. Редми Ноте 13 Про има МедиаТек Хелио Г99-Ултра чипсет и батерију од 5.000 мАх. Оба модела обезбеђују брзо пуњење од 67 W, а за пуњење до 100% потребно је 45 минута.

Xiaomi Redmi Note 15
Xiaomi Редми Ноте 15 / Извор: Фото: Xiaomi

Основни модели такође имају импресивну дуготрајну батерију од 5.000 мАх и моћне чипсетове.

Уз све надоградње и побољшања, Редми Ноте 13 серија подиже омиљену Редми Ноте линију на виши ниво и тако омогућава корисницима паметних телефона широм света да уживају у врхунским функцијама по приступачним ценама.

Да би обележио долазак нове Редми Ноте 13 серије на међународна тржишта, Xiaomi се придружио авантури „Ред Bull Цан You Маке Ит?“ као глобални партнер обнављањем сарадње са Ред Bullom и позиционирањем популарног новог Редми Ноте асортимана као саставног дела кампање.

Редми Ноте 13 серија постаје главни алат који омогућава студентима из 61 земље да учествују у авантури широм Европе и да испуњавају изазове, снимају садржај и деле искуства у реалном времену током путовања.

Кроз ово партнерство, Ред Bull Цан You Маке Ит? неприметно се уклапа у дух иновације и узбуђења које Xiaomi намерава да пренесе новом серијом производа. Посетите www.redbullcanyoumakeit.com за више детаља и останите са нама на Xiaomi каналима на друштвеним мрежама за нова ажурирања!

На истом промотивном догађају, Xiaomi је представио и три узбудљива нова додатка у понуди додатне опреме – Редми Watch 4, Редми Будс 5 Про и Редми Будс 5.

Свестрани Редми Watch 4 – види се више, обожава се много

Нови Редми Watch 4 опремљен је квадратним изузетно великим АМОЛЕД екраном од 1,97 инча за боље искуство паметног сата. Последње издање је такође највећи Редми паметни сат квадратног облика и пружа свеобухватнији доживљај на само један поглед. Изузетни Редми Watch 4 дизајн укључује средњи оквир од легуре алуминијума и први је Редми паметни сат са ОТС ротирајућом круницом од нерђајућег челика којом се лако рукује. За још већу практичност, Редми Watch 4 има потпуно нов механизам за брзо отпуштање при мењању наруквице.

Xiaomi Redmi Note 15
Xiaomi Редми Ноте 15 / Извор: Фото: Xiaomi

Редми Watch 4 је опремљен надограђеним 4-каналним PPG сензором за побољшану прецизност мерења пулса и праћења кисеоника у крви. Корисници имају избор између више од 150 спортских режима, укључујући шест активности које се аутоматски препознају. Напредне функције укључују Bluetooth® позивање које омогућава корисницима да одговоре на позиве подизањем руке и тапкањем. Доступан је у сребрно сивом или опсидијанско црном оквиру са одговарајућом наруквицом, а можете избрати и наруквице у пастелној љубичастој, тамно цијан или мента зеленој боји.

Напредни АНЦ и реалистичан звук – Редми Будс 5 Про

Редми Будс 5 Про обезбеђује динамичније искуство слушања са уграђеним имерзивним звуком и новим режимима за реалистичан звук. Слушалице такође подржавају ЛДАЦ, водећи Bluetooth® кодек за бежично повезивање слушалица. Уз активно поништавање буке (АНЦ) до 52 дБ, Редми Будс 5 Про нуди избор између три АНЦ режима, АИ адаптивног режима и три додатна режима транспарентности који помажу корисницима да се лако пребацују између режима за пријатније искуство слушања у ширем спектру окружења. Корисници такође могу да персонализују своје искуство слушања уз пет различитих профила еквилајзера. Редми Будс 5 Про подржава до десет сати непрекидног слушања и до 38 сати сталне употребе када је упарен са својом ергономским футролом. Редми Будс 5 Про је доступан у поноћно црној, месечево белој и аурора љубичастој.

xiaomi
xiaomi / Извор: Фото: Xiaomi

Унапређено искуство слушања уз Редми Будс 5

Дизајниран да обезбеди унапређено звучно искуство, Редми Будс 5 има АНЦ до 46 дБ са три режима који покривају широк спектар позадинске буке. Поред тога, три режима транспарентности омогућавају корисницима да чују више онога што желе, а мање онога што не желе. Редми Будс 5 подржава до десет сати непрекидног слушања и до 40 сати употребе када је упарен са футролом за пуњење. Слушалице су доступне у три боје: црној, белој и небеско плавој. Футрола има мат спољашњост и сјајну унутрашњост са атрактивним дизајном светлосних трака.

xiaomi
xiaomi / Извор: Фото: Xiaomi

Редми Будс 5 серија подржава апликацију Xiaomi Еарбудс, која је компатибилна са различитим брендовима паметних телефона. Помоћу ове апликације можете да осетите проширену функционалност као што су персонализовано поништавање буке, интелигентно поништавање буке прилагођено амбијенту, прилагођено подешавање еквилајзера, уграђени имерзивни звук и још много тога.

Цена и доступност

Редми Ноте 13 Про 5Г се продаје у поноћно црној, месечево белој и аурора љубичастој, уз две варијанте одлагања, почевши од 54.999 динара.

Редми Ноте 13 Про 5Г се продаје у поноћно црној, океанско тиркизној и аурора љубичастој, уз две варијанте одлагања, почевши од 47.999 динара.

Редми Ноте 13 Про се продаје у поноћно црној, лаванда љубичастој и шумско зеленој, уз две варијанте одлагања, почевши од 39.999 динара.

Редми Ноте 13 5Г се продаје у графитно црној, океанско тиркизној и арктичко белој, уз две варијанте одлагања, почевши од 29.999 динара.

Редми Ноте 13 се продаје у поноћно црној, мента зеленој, ледено плавој и боји океанског заласка сунца, уз три варијанте одлагања, почевши од 25.999 динара.

Редми Будс 5 Про се продаје у поноћно црној, месечево белој и аурора љубичастој, почевши од 9.999 динара.

Редми Будс 5 се продаје у црној, белој и небеско плавој боји, почевши од 5.999 динара.

Брзе спецификације Редми Ноте 13 серије 
Про модели:

xiaomi
xiaomi / Извор: Фото: Промо

Основни модели:

xiaomi
xiaomi / Извор: Фото: Xiaomi

Извор: Промо

}