Ево зашто лимун треба да једете замрзнут
У овом стању, лимун је прави пријатељ женског здравља.
Најновије америчко истраживање још једном је показало да лимун никако не смете цедити нити му скидати кору, већ га треба замрзнути, јер он у том облику зауставља развој ћелија рака дојке.
Једноставно је – узмите органски лимун, добро га оперите и ставите у замрзивач. Када преноћи, извадите га и смрзнутог га изрендајте. У таквом стању су делотворности његовог природног састојка лимуноида највише изражени и дају већу делотворност него иначе.
Ако нисте љубитељ горког укуса, можете га додати на сладолед или у супу, салату или овсену кашу, саветује portal realfarmacy.com.
Лимунова кора садржи 5 до 10 пута више витамина него сама лимунада. Он има антимикробно дејство против бактеријских инфекција, регулише крвни притисак и одличан је антидепресив. Свима који су "танки" са живцима саветује се конзумирање лимуна у целом облику.
Прочитајте и:
- РЕЦИТЕ ЗБОГОМ САЛУ НА СТОМАКУ: За 3 дана 5 кг мање!
- Једете ноћу? Ово је списак хране коју никако не треба јести кад се смркне
- МАЈА ВОЛК: Људи више брину шта им једе кућни љубимац, а у себе убацују ђубре
- Цупкање ногом, играње праменом косе, читање… Ево шта чине вашем телу
- "УБИЦА ОД ПОЛА ТОНЕ": Имала је 450 кг, а погледајте каква трагедија ју је навела да смрша