Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

Позвала ме је на СЕКС ВИКЕНД: Јавила ми се после 12 недеља и једном реченицом ми УНИШТИЛА ЖИВОТ

09.06.2018. 18:46
Пише:
Србија Данас
U WC-u
У WC-u / Извор: Фото: Twitter printscreen/@MilosIvanovic11

Једна непромишљена ноћ у комбинацији са интернетом упропастила му је живот.

Годинама плаћам алиментацију за сина кога никад нисам упознао - рекао је овај отац, додавши да му је једна непромишљена ноћ у комбинацији са интернетом упропастила живот. Његова исповест направила је прави бум, и има оних који га подржавају, али и прекоравају.

Патрик је свој живот поделио са читаоцима највећег аустралијског портала, а циљ његове исповести је да наведе адвокате ове земље да размисле о промени закона како “не би упропастили животе других младих мушкараца који се затекну у сличној ситуацији”.

КОНАЧНА ОДЛУКА: Роналдо у предвечерје Мондијала преломио где ће наставити каријеру!

Он је, како каже, 2010. године ушао у причу преко интернета са једном женом. Пар месеци су се дописивали, а онда су решили да је време да се упознају. Како су били доста удаљени једно од другог, он је отишао код ње за викенд где су пили, уживали и на крају имали секс.

(ВИДЕО) НЕ, НЕМОГУЋЕ ДА ЈЕ ТО ОНА! Нестала пре 20 година, а ДАНАС... Забезекнуће вас ИЗГЛЕД Ванесе Шокчић

2 МИНУТА ОРГИЈА УЖИВО НА ФЕЈСУ! Блогерка СНИМАЛА СЕКС са ЧЕТВОРИЦОМ, а онда је ПОЛИЦИЈА упала(ВИДЕО)

- Волео бих да су ме за време тог викенда ухапсили због вожње у пијаном стању. Уместо те казне, добио сам доживотну робију - драматичан је Патрик.

Романтични викенд је прошао, он је отишао кући и није се чуо са девојком 12 недеља. Претпостављао је да није заинтересована за даљу причу, а како није ни он горео од жеље за везом, мислио је да је ту стављена тачка. А онда је стигла порука од свега пет речи која му је потпуно променила живот.

Желите некога за С*КС НА ЈЕДНУ НОЋ? Ове АПЛИКАЦИЈЕ окупљају особе које желе ИСТО ТО! (ФОТО)

Prevara
Превара / Извор: Профимедиа

- Морамо хитно да поразговарамо - стајало је у поруци.

- Одмах је почело да ми зуји у ушима и знао сам шта следи. Не знам како, једноставно сам предосетио - пише Патрик.

И заиста, рекла му је да је трудна. Он ју је питао како може да буде сигурна да је дете његово. Њен одговор је био једноставан - “па и нисам сигурна”.

Овај мали уређај ће вас заштитити од инсеката! (ФОТО)

То је у њему пробудило сумњу, нарочито зато што је тако дуго чекала да се јави. Помислио је да дете уопште није његово, да је већ била трудна када се упознала са њим, а да сад њега оптужује за очинство. Зато јој је рекао да мора да размисли о свему.

Патрик и она се нису чули наредних 15 месеци - девет месеци након што му је син рођен. А онда му је на врата закуцао човек са захтевом за алиментацију. Покушао је да избегне да потпише тај папир, али када су га обавестили да ће у том случају бити ухапшен, спремио је оловку. Аустралијски закон, иначе, налаже да биолошки отац плаћа пуну алиментацију до 18. године.

ЛЕГЕНДА! Сцена из градског аутобуса насмејала Београђане! Она је потпуни хит (ФОТО)

Патрик је захтевао ДНК тестирање, које кошта око 2.000 долара и ту је установио да је заиста отац. Ангажовао је адвоката, што га је коштало додатних 5.000 долара, а такође је морао да плати алиментације које до тада није плаћао.

seks
секс / Извор: Профимедиа

- И ето, у пар потеза остао сам без 12.000 долара. Био сам у дубоком очају. Како да приуштим и хипотеку и рачуне и алиментацију? Моја примања то не могу да поднесу. На крају сам био приморан да издам сопствену кућу и вратим се код родитеља - прича Патрик. 

Ускоро је остао и без посла јер је због целе ситуације био јако депресиван. А на све то, раскинуо је са дугогодишњом девојком.

АГОНИЈА ТРАЈЕ ПОЛА ГОДИНЕ! Ацо Пејовић у ПОЛИЦИЈИ - Са ЛАЖНОГ ФЕЈСБУК ПРОФИЛА преварене ЧЕТИРИ ЖЕНЕ!

- Од тог тренутка је мој живот постао тотална катастрофа. Заправо, катастрофа је блага реч за мој очај. Ментално стање ми се више никад није побољшало и не знам како ћу да издржим још 12 година плаћања алиментације - очајан је овај човек.

- Зашто плаћам пуну алиментацију? У животу нисам видео то дете. Адвокат ми своје услуге наплаћује 500 долара на сат. Ја заиста немам новца за то. И сваког дана се питам зашто би ми неко то урадио? Шта ја дугујем тој жени? - пише Патрик у свом отвореном писму у коме се обраћа влади Аустралије и моли разматрање промене закона.

ОМГ, ИДН, ЈК... Да ли знате шта значе ове скраћенице које свакодневно користимо у дописивању?

dečko i devojka
дечко и девојка / Извор: Профимедиа

Како каже, ситуација у којој се он нашао није нимало ретка, и све више мушкараца пати од депресије и одлучује се на самоубиство управо због тога.

- Ја сам одустао. Плаћам алиментацију и надам се да ћу можда једном и видети сина па ће ми се то и исплатити. А наду у политику, систем и живот сам изгубио - закључује овај човек.