Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

Ексклузивна светска турнеја: Борис Brejcha стиже у Београд 4. новембра на једини наступ у региону у наредних годину дана!

23.09.2022. 09:36
Пише:
Промо
Boris Brejcha
Борис Brejcha / Извор: Фото: Промо

Један од најпопуларнијих продуцената електронске музике данашњице Борис Brejcha стиже 4. новембра у Београд, у оквиру ексклузивне светске „Ин Цонцерт“ турнеје!

Наш главни град се нашао раме уз раме са Берлином, Лондоном, Мадридом, Лисабоном, Прагом и другим великим европским центрима који ће ове јесени угостити овај јединствени аудио-визуелни спектакл. Биће то и једина прилика да се суперпопуларни Brejcha чује уживо у региону у наредних годину дана! Велика „Ин Цонцерт“ турнеја у Београд доводи и представнике његове издавачке куће Фцкнг Сериоус – Ann Цлуе, Дениза Була и Моритза Хофбауера ливе. 

Један од централних електронских догађаја ове године у престоници биће одржан у Великом хангару у Луци Београд, организован у сарадњи Exita са Блендером. Иако се цене улазница у оквиру европске турнеје крећу од 30 до 60 евра, домаћа публика ће захваљујући одличним односима Exita и Brejche имати прилику да их купи већ за 1.490 динара, што је попуст од чак 50 одсто у односу на крајњу цену! Веома ограничен контингент улазница биће у продаји од петка, 23. септембра у 12 часова, на online страницама Гигс Tix-a, а очекује се да ће контингент по овој цени планути за мање од сат времена! Наредни контингент биће доступан од 14 часова и на продајним местима.

Борис Brejcha се за само неколико година издвојио као једно од водећих имена електронске музичке сцене. Дефинисао је сопствени жанр и назвао га high tech минимал techno, а други га често називају интелигентном музиком сутрашњице. Жанр су прихватили и други извођачи, а он га је мастерирао до перфекције. Свој јединствени музички стил демонстрира на највећим светским позорницама, пред десетинама хиљада фанова, а клупски догађаји на којима наступа распродају се за свега неколико минута.

Инспирисан својим првим гигом у Бразилу, овај апсолутни миљеник светске публике увек наступа са „џокер“ маском, која је постала његов заштитни знак и унела карневалски дух у мрачне сетове саткане од снажних techno елемената и узбудљивих мелодија.

Крајем прошле године објавио је десети студијски албум „Невер Стоп Данцинг“ који се нашао у топ 50 албума на прошлогодишњој листи DJ Мага, а састоји се од 12 нумера којима преовладавају techno и high tech минимал. Овај албум прате његова овогодишња издања „Уп Down Јумпер“, „Цлуб Вибес Парт 01“, „И Want You“, „Цлуб Вибес Парт 02“, као и ремикс Бодзинове нумере „Астронаутин“. 

Харизматична Ann Цлуе је Brejchina дугогодишња пријатељица и сарадница. Део је Фцкнг Сериоус лејбла као суоснивач, али и као продуценткиња. На глобалној електронској сцени издвојила се јединственом естетиком, енергијом и страшћу за музиком, али и ЕП-јем „ТРИП“. Са Brejchom има неколико заједничких издања, међу којима су „Young Анд Ступид“, „Ацид Attack“ и „Роадтрип“, као и бројне наступе које посебно воле јер тада, како кажу, уживају у high tech минимал хармонији. Њена дубока, мрачна и мелодична музика комбинована са снажним bass линијама освојила је цео свет, као и бине највећих фестивала попут Awakeningsa, ЕДЦ Лас Вегас, Exita, Тиме WARP-a, Сонуса и OFF Сонара.

Дениз Бул је талентовани продуцент и DJ који од почетка каријере прати своју мисију – да свету треба више techna. Иако се опробао у различитим музичким жанровима, већ са 20 година потпуно се окренуо продукцији електронске музике, организовању журки и наступима у локалним клубовима, када је и упознао Brejchu. Током година, Дениз је развио свој музички стил и прикључио се Фцкнг Сериоус лејблу на самом почетку, а нека од издања која су га позиционирала на глобалној сцени су ремикс Brejchine траке „Моонданцер“ који је радио са Леом Наоми, и синглови „Вибин“, „Limitless“, „Third Дименсион“ и „Фата Моргана“. Звук по којем је препознатљив осликава се кроз прогресивне и јединствене бас линије и мелодије надовезане вокалима, а клабери широм света имали су прилике да уживају у његовој музичкој селекцији, енергији, добром вајбу и забави коју прави на денсфлору.

Најновији члан Фцкнг Сериоус фамилије је управо Моритз Хофбауер, млади музичар који се издваја јединственим ливе извођењима на Фцкнг Сериоус шоукејсевима широм света. Овај мултуталентовани уметник прво је свирао чело у локалном оркестру и клавијатуре у бенду, нешто касније се занимао бубњевима и синтисајзерима, да би на крају своје клавирске композиције почео да комбинује са електронским ритмовима, те је његова страст за дееп хоусе-ом и мелодиц technom брзо еволуирала. Већ са 15 година Моритз је имао свој први букинг у клубу, а издање „Ин Between“ за Јеуди Рецордс 2015. године направило је прекретницу у његовој каријери. Уследила су бројна издања, као и ремикси Township Rebelliona, Бена Böhmera и Нилса Hoffmanna. Музиком коју ствара прати своју визију уникатног звука који синхронизује мелодије, уметности и клабинг, непрекидно трагајући за новим пигментима које додаје својој музичкој палети.

Веома ограничен контингент улазница, које су далеко најповољније на целој Brejchinoj турнеји, могу се купити на online страницама Гигс Tix-a, по поклон цени од 1.490 динара, уз попуст од чак 50 одсто, док ће ВИП улазнице бити доступне по промотивној цени од 2.490 динара. Продаја почиње у петак, 23. септембра у 12:00, а очекује се да ће контингенти по овим ценама планути за мање од сат времена! Ове промотивне цене ће важити само до истека залиха, након чега ће се од 14:00 наредни контингент улазница продавати и на продајним местима Гигс Tix-a.