Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

Након 15.000 људи на Exitovom фестивалу у Бугарској, стижу нова имена за Сеа Данце у Црној Гори

06.08.2021. 15:16
Пише:
Промо
Sea Dance
Сеа Данце / Извор: Фото: Промо

Surreal, Fox, Сајси МЦ и најтраженији репери региона

Након успешног лансирања Сунланд фестивала у Бугарској, који је посетило више од 15.000 људи, кроз Exitova два фестивала овог лета прошло је готово 200.000 посетилаца, а та бројка ће се додатно увећати јер следи велико финале летње сезоне уз Сеа Данце и предивну јадранску обалу. Квалитетан линеуп највећег црногорског фестивала, који предводе интернационалне музичке звезде управо је појачала моћна Ганг постава најслушанијих извођача са ових простора, те на главну фестивалску бину стижу водеће име трап сцене Surreal, регионални трап гуру Fox, српска реперка Сајси МЦ, Клинац, Огњен, Муха и О.Г. феат Дистортион. 

Они ће раме уз раме са већ објављеним извођачима – суперзвездом нове генерације Борисом Brejchom, једним од највећих електронских уметника данашњице Мацео Plexom, водећим тандемом савремене електронске сцене, велемајсторима Тале Оф Ус, планетарним хитмејкерима Медузом, мултуталентованим уметником Саторијем, роцк легендама Бајагом и Инструкторима, трап краљицом Сенидом, маестралним репером Војком В, осијечким трепером З и домаћинима – хип хоп тандемом Who Сее наступити на седмом издању Сеа Данце фестивала, који ће ове године трајати четири дана, од 26. до 29. августа на тиркизном бескрају будванске плаже Буљарица.

Најтраженији репери региона стижу! | Сеа Данце Фестивал 2021

Surreal је један од најтраженијих извођача на регионалној рап/трап сцени. Његов непосредан и оригиналан став, као и хитови „Ја сам у гасу“, „Будва Копаоник“, „На минут до мора“, „Хоћу с тобом да се смувам“, „Секс, здравље и православље“, „Hollywood“, „Flex“, „Када пада онда лије“ донели су му вртоглаву популарност широм Балкана и милионске прегледе на YouTube-u и стриминг сервисима. 

Sea Dance
Сеа Данце / Извор: Фото: Промо

Fox је директно заслужан за популаризацију новог хип-хоп таласа на Балкану и сматра се родоначелником трап жанра. Његова популарност креће узлазном путањом уз песму „Сујету заборави“ и албум „Трап Гуру Трап Boss“ који наилази на сјајне реакције и постаје класик свог жанра. Придруживши се Bassivity екипи, објављује серију веома успешних синглова, који уз атрактивне спотове постају инстант хитови за YouTube и меме генерације и на тај начин постиже мејнстрим популарност, док нумере „FuccBoi“, „Шурим Бика“, „Инфлуенцер“, „Пар дана“ и „Адреналин“ заједно броје на стотине милиона прегледа. 

Сајси МЦ је скоро 20 година на српској реп сцени, прво у оквиру бенда, а онда и самостално. Објавила је четири албума и велики број синглова, и остварила бројне сарадње с музичарима из Србије и региона. Песма „Мама“ донела јој је мноштво фанова, али и показала да ће њено стваралаштво провоцирати и указивати на друштвене феномене. Неке од њених најпознатијих песама су и „Антифа кучке“, „Надркано ходање“, „Локал Београдизам“.

Sea Dance
Сеа Данце / Извор: Фото: Промо

Трап сензација и тренутно најпопуларнији млади хитмејкер на Балкану Клинац, млади репер Огњен, који излази из оквира андерграунда, звезда у успону – млада сарајевска реперка Муха и локалци О.Г. феат Дистортион представљају нови талас најмлађих хип хоп/треп извођача из Ганг породице.

Сунланд фестивал – најмлађи члан Exitove фестивалске фамилије

Премијерно издање Сунланда, новог фестивала из Exitove породице, одржано је протеклог викенда пред 15.000 људи на једној од најимпресивнијих плажа у Бугарској – очаравајућој Перли у близини града Приморско. Током три фестивалске ноћи публика је имала прилике да ужива у наступима Нине Кравиз, IAMDDB, Offenbacha, Матадора, Тијане Т и многих других. Извођачи су посебно похвалили локацију Сунланда и комплетно фестивалско искуство, па је тако Нина Кравиз на бугарској обали провела чак три дана, а Ofenbach су се после свог наступа на фестивалу проводили до јутра, уз локалне Ђ-еве.

Безбедносни протокол уласка на фестивал

Један од кључних услова за одржавање фестивала је придржавање безбедносних протокола за организацију масовних догађаја, које је EXIT фестивал применио у Новом Саду, али прилагођених условима у Црној Гори. На фестивал ће моћи да уђу сви који су добили макар једну дозу вакцине, сви који имају документацију да су прележали корону (документ не старији од 180 дана) или сви који поседују негативан ПЦР или брзи антигенски тест.

Актуелне цене улазница и даље по промо ценама

Интересовање за овогодишњи Сеа Данце фестивал је изузетно велико, те се улазнице убрзано распродају. У продаји се тренутно налази ограничен контингент фестивалских улазница за Сеа Данце Фестивал 2021. по промо цени од 3.590 динара и уз уштеду од 40 одсто у односу на финалну цену, као и једнодневне улазнице, по промо цени од 1.800 динара за четвртак, петак и суботу, односно 2.220 динара за недељу, уз 40 одсто попуста.

Све улазнице се могу купити посредством Гигс Tix продајне мреже. Више информација може се наћи на званичном сајту Сеа Данце Фестивала. Све улазнице купљене за издање 2020. важе за овогодишњи фестивал.