Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

Сутра почиње Централ Данце Евент новогодишњи маратон електронске музике – стижу Анфиса Letyago, Денис Султа, Пан-Пот, Сама’ Абдулхади и многи други

29.12.2022. 12:24
Пише:
Промо
CDE
ЦДЕ / Извор: Фото: Промо

Јубиларно десето издање Централ Данце Евент новогодишњег маратона електронске музике почиње сутра и трајаће до недеље 2. јануара

Одржава се у великом Хангару у Луци Београд (Жоржа Клемансоа 37), када ће наступити звезде глобалне електронске сцене – Анфиса Letyago, Денис Султа, Пан-Пот, Пацо Осуна, Рецондите ливе и Сама’ Абдулхади. Њима ће се придружити и најтраженији регионални извођачи Цоеус, Илија Ђоковиц и Јома Маја, као и младе наде локалне DJ сцене Дакман, Lanna и Зира. Маратонски музички програм употпуниће и афтери који ће бити одржани у Хангару Стаге 3, уз музичку селекцију Флоодера, Марка Вуковића, Бокее-ја, Лага, Nemaxa, Nexie-ja и Баке.

Улази на Централ Данце Евент званично ће бити отворени сутра у 23 часа, а за интро прве вечери новогодишњег маратона биће задужен Дакман, победник трећег издања Лет’с Mix Ит DJ такмичења. Након њега, на бини ће се наћи берлински двојац Пан-Пот, једни од најбољих продуцената и Ђ-ева који већ скоро две деценије доминирају глобалном електронском сценом, а чији се енергични сетови софистицирано крећу између techo и хоусе жанрова. За наставак музичког програма побринуће се ветеран techno сцене Пацо Осуна, препознатљив по комбинацији дееп и funky techno звука, који већ четврт века осваја плесне подијуме широм света и у Београд доноси део свог NOW ХЕРЕ концепта журки, право са Ибице. Догађај ће затворити талентована регионална Ђ-ица Јома Маја својим мрачним, секси и енергичним избором музике.

Пан-Пот @ Мусéе де л'Аир ет де л'Еспаце ин Парис, Франце фор Церцле

Увертиру за најбољи новогодишњи дочек приредиће од 22 часа Зира, финалиста овогодишњег Лет’с Mix Ит DJ такмичења. Звезда новогодишње журке биће једно од најатрактивнијих и најтраженијих електронских имена данашњице – Денис Султа, који ће у продуженом DJ сету забављати публику уз вешто одабрану селекцију хоусе, techno, дисцо нумера. Султина музика представља спој свега што се могло чути у хоусе музици – Chicago, Детроит, дисцо и ацид, са елементима латина и progressive звука, док његове траке имају статус модерних класика. После њега, право из Берлина стиже интригантни techno продуцент и мајстор ливе наступа  препознатљив по меланхоличним мелодијама – Рецондите, који ће још једном показати београдског публици зашто га називају виртуозом интроспективног techna. Журку ће затворити локални музички таленат са интернационалном каријером Илија Ђоковиц, који важи за предводника новог techno таласа.

Денис Султа @ Цитé ду Траин ин Мулхоусе, Франце фор Церцле 

Званични афтер након дочека Нове године биће одржан 1. јануара од 5:30 у Хангару Стаге 3 који се налази одмах иза великог Хангара, а за добру музику побринуће се београдска DJ екипа у саставу Бака, Nemax и Nexie. 

Репризу Нове године у великом Хангару у 23 часа отвориће Lanna, финалисткиња првог Лет’с Mix Ит DJ такмичења и једна од најмлађих извођача на домаћој сцени. Након ње, DJ пулт ће преузети млади Цоеус, локални представник угледног Афтерлифе лејбла, који важи за једног од најбољих продуцента и Ђ-ева у региону. За добар звук и енергију у главном термину биће задужена италијанска techno звезда нове генерације Анфиса Letyago, која се веома брзо позиционирала као једно од водећих имена нове генерације извођача, након што је задобила подршку од стране Царла Coxa, Адама Beyera, Charlotte Де Witte, Пан-Пота. Главни програм затвориће пионирка палестинске techno сцене Сама’ Абдулхади, која носи титулу незваничне културне амбасадорке Палестине у свету. Сама’ се са задовољством враћа у Београд, да надмаши сјајан прошлогодишњи наступ, а своју музику описује као „берлински techno“, али је доживљава „на либански начин“.

Сама’ Абдулхади @ ЦДЕ 2022 Д03 NYE Реприсе 

Централ Данце Евент музички маратон заокружиће званични афтер након репризе Нове године, који ће бити одржан 2. јануара од 5:30 у Хангару Стаге 3, а за затварање тродневне журке биће задужени Марко Вуковић и Бокее у специјалном б2б сету, новосадски продуцент и DJ Лаг и дугогодишњи резидент Централ Данце Евента из Македоније – Флоодер.

Улазнице за Централ Данце Евент The Tenth Едитион 

Последњи контингент комплета улазница за Централ Данце Евент The Tenth Едитион је у претпродаји по цени од 4690 динара за партер и 6090 динара за ВИП галерију. У продаји су и једнодневне улазнице по цени од 1790 динара (партер) и 2290 динара (ВИП) за прво вече, 2690 динара (партер) и 3290 динара (ВИП) за дочек Нове године и 2290 динара (партер) и 2790 динара (ВИП) за репризу Нове године. 

Све улазнице могу се купити онлајн путем Cooltixa, Тицкет Висиона и Гигс Tixa, као и на њиховим продајним местима. Цене улазница на благајни испред улаза у велики Хангар биће више. 

Тродневни комплети улазница (ВИП и регулар) за Централ Данце Евент The Tenth Едитион омогућавају улазе на главни програм у великом Хангару, као и званичне афтере у Хангару Стаге 3. Дневне ВИП улазнице омогућавају улаз на главни програм и званични афтер тог дана. Дневне улазнице за афтере могуће је купити и на самом улазу у Хангар Стаге 3.

Замена тродневних комплета улазница (ВИП и регулар), као и дневних ВИП улазница обављаће се испред улаза у велики Хангар, у петак 30. децембра од 23 часа, у суботу 31. децембра од 22 часа, а у недељу 1. јануара од 23 часа.