Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

EXIT Лето љубави запљуснуо нови талас хедлајнера Сеа Стар и Сеа Данце фестивала!

17.02.2017. 13:06
Пише:
Промо
Fet Boj Slim
Фет Бој Слим / Извор: Фото: Промо

Нова појачања!

Прво велико EXIT Лето љубави добило је нова хедлајнерска појачања за своја, чак два фестивала на Јадрану, Сеа Стар у Умагу, који ће бити одржан 26. и 27. маја, те четврти по реду Сеа Данце на будванској плажи Јаз који је заказан од 13. до 15. јула! Фестивалском цунамију на којем су уз EXIT на хрватску обалу стигли i The Prodigy, Дубиоза Колектив и Урбан & 4 сада се придружује нови, још већи талас извођача који предводе владари светске електронске сцене уз најтраженије регионалне хероје. Добитник Гремија, три БРИТ и чак 10 МТВ награда, легендарни šoumen Fatboy Слим враћа се у Умаг после тачно седам година од антологијског наступа у Stella Марису, на који су путовали људи из целог региона! Биће то увертира у овогодишњу званичну прославу 15 година од његовог наступа на плажи у Брајтону, где је 14. јула 2002. године наступио пред рекордних 250.000 људи! Хедлајнерску линију прошириће и лидер немачке електронске сцене Паул Kalkbrenner, познат по стадионским спектаклима и недавном историјском наступу испред Бранденбуршке капије пред пола милиона људи! На први у низу фестивала EXIT Лета љубави 2017, на Сеа Стар у Умагу, стиже и прослављени дубстеп-роцк састав Модестеп који ће први пут на овим просторима наступити у пуном ЛИВЕ издању, а фуриозни квартет нових хедлајнера у Истри заокружиће и чувени аустралијски bass-rock бенд Пендулум у специјалном DJ издању са којим су приредили неке од највећих EXIT журки у историји! Познати су и први потврђени извођачи из групе најтраженијих у региону, а чине их Елементал, Бад Copy, Бркови, Артан Лили, Jonathan, High5 & Кукус, Киша метака, Кранкшвестер, Matter и Sassja!

ИЗНЕНАЂЕЊЕ ЗА ГЛЕДАОЦЕ: Специјална пројекција филма "Бисер Бојане", са посетом екипе филма

ОБОЖАВАОЦИ СА НЕСТРПЉЕЊЕМ ЧЕКАЛИ: Дел Арно бенд прославио јубилеј са фановима у Београду

Енглеска соул звезда и један од најтраженијих музичара данашњице Јохн Newman, наступиће у четвртак 13. јула на плажи Јаз, и приредити незабораван концерт већ на отварању овогодишњег Сеа Данце фестивала! Ако је судити по наступу на Exitu, када је дословно распаметио 30.000 фанова на главној бини и до зоре се забављао са публиком на Данце Арени, спектакл се на Јазу очекује већ прве ноћи! Власник чак три Но.1 сингла, Newman је одушевио музичку индустрију певајући планетарне хитове "Феел the Лове" и "Нот Гивинг Ин" групе Рудиментал, те "Лове Ме Агаин" и "Cheating" са хит албума „Трибуте“ уз који је стигао на сам врх британске листе, и то испред великог Пола Макартнија, после чега је постао редован гост највећих фестивала као што су Glastonbury, Исле оф Wight, Coachella и наравно EXIT! Низ је наставио албумом "Револве" и хитом "Цоме анд Гет Ит", а након планетарног мегахита "Бламе" из 2015. године, Newman је музичко умеће поново укрстио са светским DJ старом Цалвином Harrissom. Заједнички хит "Оле", за који су бројни светски медији утврдили да је одговор Harrisa na раскид са Taylor Swift, обележио је протеклу зиму! Newman је тако други потврђени хедлајнер фестивала, након што је недавно одјекнула вест да на Јаз долази и суперстар Сеан Паул! Праву увертиру у велику журку на плажи приредиће хип-хоп трио Бад Copy, те домаћини Сеа Данце фестивала, которски tandem Who Сее!

У продаји улазнице за велико EXIT Лето љубави 2017!

EXIT тим ове године спојиће чак четири фестивала у региону у јединствено EXIT Лето љубави 2017. Први у низу је Сеа Стар, који ће се 26. и 27. маја одржати у граду Умагу, следећи је Револутион фестивал у Темишвару, 2. и 3. јуна, а одмах nakonEXIT festivala, od 6. до 9. јула, следи четврто издање Сеа Данце фестивала од 13. до 15. јула! Улазнице се продају се широм Србије у продајној мрежи Gigstix.com по промотивним ценама од 6.490 за EXIT, док су Сеа Стар и Сеа Данце још увек по3.990 динара. Највећа уштеда свакако је пакет EXIT Summer оф Лове 2017, где се једна улазница за сва три фестивала може набавити за само 7.990 динара!

Exit
Exit / Извор: Фото: Промо

Сеа Стар нуди две врсте камп смештаја, Премиум и Премиум Плус, оба са 4 звездице, уз прикључке за струју, питку воду, тушеве, тоалете, и све то на само 100 метара од фестивала и мора! Камп ће бити у функцији од 24. до 29. маја. Посетиоци могу резервисати смештај у хотелима Сол Аурора и Сол Умаг, Мелиа Истриан вилама, те Сол Амфора, Сол Stella, Сол Каторо и Polynesia апартманима. Сви су у кругу од 100 метара до највише 1км од фестивала, што Сеа Стар чини јединственим на хрватској обали. Камп Сеа Данце фестивала смештен је на плажи Јаз, непосредно поред фестивала и на свега педесетак метара од мора и биће отворен од 11. до 17. јула. За Сеа Данце и Сеа Стар фестивале доступни су и пакети који обједињују улазницу и смештај, већ од 49 еур. Више информација о пакетима може се пронаћи на sajtu exittrip.org.