Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

И НОВА СЕЗОНА КУРИР ТЕЛЕВИЗИЈЕ ПО МЕРИ ПУБЛИКЕ!

18.09.2023. 16:16
Пише:
Промо
Kurir
Курир / Извор: Фото: Промо

Курир телевизија је препознатљива по томе што од првог дана ослушкује потребе своје публике, прати њена интересовања и према томе кроји садржај.

Управо у томе лежи успех Курир телевизије, која је основана пре нешто више од три године, а већ је постигла озбиљне резултате и пре свега задобила лојалне гледаоце, који препознају квалитет, цене брзину и тачност и знају да уживају у најбољој забави

За кратко време Курир телевизија је успела да се позиционира као најгледанија кабловска телевизија на мрежама на којима је доступна. Имамо највећи удео у гледаности и досег који премашује 600.000 гледалаца на дневном нивоу, а подаци Нилсена показују да у 2023. години бележимо скок од 44,33% у односу на 2022. годину у циљној групи Тотал 4 , што је апсолутно највећи скок на ТВ тржишту, и раст од 30,53% у циљној групи 18-50.

Успех наше телевизије резултат је снаге бренда Курир, препознатљивог по квалитетном садржају који одговара на потребе гледалаца, али и чињенице да сваког радног дана произведемо више од 10 сати оригиналног програма, с најбољим информативним и много забавног породичног садржаја, као и омиљеним серијским и филмским остварењима.

Како најављују уредници информативног, јутарњег и забавног програма Курир телевизије Зоран Михајловић, Снежана Петровић и Горан Јовановић, у новој јесењој шеми садржај се додатно унапређује, освежава и подиже на још виши ниво, а нови забавни формат у сарадњи с великом музичком звездом засигурно ће ове јесени приковати гледаоце крај ТВ екрана.

ИНФОРМАТИВНИ ПРОГРАМ КУРИР ТЕЛЕВИЗИЈЕ

Иако млада, Курир телевизија се за само три године постојања издвојила по свом информативном програму. Садржај који се пласира у информативним емисијама пажљиво је изабран и даје осврт на сва актуелна дешавања у Србији, региону и свету с посебним уредничким печатом. Тренд раста је константан управо јер се ослушкују потребе публике, а искуство уиграног тима резултира брзим и тачним информацијама. Ове јесени, осим правовременог и тачног информисања, очекују вас унапређени и модернији формати.

Поред "Централног дневника", који се емитује радним данима и викендом у 18.55 часова у трајању од чак сат времена, на Курир телевизији се емитују и "Поподневни дневник" радним данима и викендом у 16.55, као и "Вечерњи дневник" радним данима у 21.40. Такође, од 7.55 часова на сваких сат времена у пет минута до пуног сата и убудуће ћете имати прилику да пратите "Брзе вести", најгледанији кратки преглед најважнијих информација, од ове јесени још унапређенији.

Радним данима кроз дневнике ће вас водити Зоран Михајловић, Никола Топаловић, Бојана Драшковић и Славиша Веселиновић, а викендом Наташа Ђуричић и Ана Мићовић. О најновијим информацијама пет минута пре свих извештаваће Александра Арсовић, Дејан Дракулћ, Наташа Ђуричић и Ана Мићовић.

РЕДАКЦИЈА - Још јаче буђење

Kurir
Курир / Извор: Фото: Промо

Уиграни тим "Редакције" с новом енергијом и по добро познатом рецепту улази пуном снагом у нову сезону. Садржаје по којима смо препознатљиви и који су донели одличне резултате не мењамо, већ само освежавамо. Још детаљније и посвећеније кроз актуелна дешавања у Србији, региону и иностранству водиће вас радним данима од седам часова водитељка Оља Лазаревић, док ће сваког петка водитељско кормило преузети уредница јутарњег програма Снежана Петровић. Ове јесени "Редакција" вас још јаче буди!

ПУЛС СРБИЈЕ - Још актуелније теме

Kurir
Курир / Извор: Фото: Промо

Сваког радног дана од 11 часова у "Пулсу Србије" очекују вас још актуелније теме, информације о најважнијим догађајима, ексклузивни гости и приче из целе Србије. Водитељском пару који чине Милош Анђелковић и Милица Марковић и у новој сезони придружиће се Анастасија Чановић, док ће Иван Гајић и даље водити посебан сегмент емисије посвећен естради.

УСИЈАЊЕ - Још јаче дебате и још више саговорника

Kurir
Курир / Извор: Фото: Промо

Гледаоци из сезоне у сезону бирају Курир телевизију као извор најбржих и најтачнијих вести, а једна од информативних емисија која им омогућава да се детаљније информишу о теми дана је "Усијање". Ова друштвено-политичка емисија на програму је сваког радног дана од 19.55 часова, а и у новој сезони задржава свој препознатљив имиџ. Уреднице и водитељке емисије "Усијање" Силвија Сламниг и Јелена Пејовић најављују још јаче и динамичније дебате, као и додатно унапређен и модернији формат емисије.

МАЈКЕ И СНАЈКЕ - Још узбудљивија сезона и још вреднија награда

Пета сезона кулинарског такмичења "Мајке и снајке" задржава све постојеће елементе такмичења, али структура епизоде постаје још динамичнија увођењем нових такмичарских елемената. Добро познати водитељски дуо Сека Алексић и Раша Влачић у новим епизодама најављује врло необичне породичне приче, сјајне специјалитете, нове занимљиве изазове пред којим ће се наћи мајке и снајке, али и нову, веома примамљиву, главну награду за породицу која се најбоље покаже у најпознатијој кухињи - МИЛИОН ДИНАРА.

МОЗАИК - Још узбудљивији и динамичнији квиз за целу породицу

Kurir
Курир / Извор: Фото: Промо

И ове јесени љубитеље квизова радним данима у 17.15 часова на Курир телевизији очекује "Мозаик", квиз за целу породицу. Водитељка Данијела Пантић најављује исте игре с малим корекцијама, нова правила, као и нове вредне награде.

СТАРС - Још ближе звездама

Актуелне теме, бомбастичне изјаве, ко је с ким заратио, ко се попреко погледао на црвеном тепиху, а ко се помирио - доносимо вам увид у све информације јер смо увек у срцу дешавања. Хитови и трачеви са естрадног неба не могу нам промаћи јер их прати оштро око Јелене Ковачевић и у новој сезони ваше омиљене емисије о звездама - "Старс". Гледајте "Старс" радним данима у 17.45 само на Курир телевизији!

ЦРНА ХРОНИКА - Још ексклузивније исповести

Kurir
Курир / Извор: Фото: Промо

Људске исповести проткане најдубљим емоцијама и тренуцима који су обележили савремену историју обележиће и нову сезону емисије "Црна хроника". Уредница и водитељка емисије Јелена Пејовић сваке недеље од 19.15 часова за вас открива приче људи с обе стране закона, иза којих се крију интриге, привилегије и борба за живот.

ЦРВЕНИ КАРТОН - Још интригантније теме

Друштвено-политички ток-шоу, чији је аутор и водитељ писац и колумниста Курира Светислав Басара, емитоваће се суботом у 19.15 часова. И у новој сезони угостиће познате личности, а својим избором тема и питањима која поставља гостима Басара још јаче да интригира.

ДИВАН SHOW - Још више ексклузива

Kurir
Курир / Извор: Фото: Промо

Након краће летње паузе на мале екране враћа се и емисија "ДИван show", а као и до сада, емитоваће се суботом од 15 часова. Ексклузивни гости, најновија дешавања и узбудљиве теме о познатима саставни су део и нове сезоне емисије. Кроз двочасовни програм, поред аутора и водитеља емисије Ивана Гајића, водиће вас и Милица Станимировић, која без премца открива интригантне и занимљиве теме о познатима, Маша Костић, којој не промиче ниједно дешавање у граду, као и Марија Витез, која ће својим модним саветима и коментарима о познатима дати посебну драж новој сезони.

КОЈЕКУДЕ ПО СРБИЈИ - Још занимљивије приче о нашој земљи, историји и традицији

Kurir
Курир / Извор: Фото: Промо

Ове јесени на Курир телевизији очекује вас и трећа, још узбудљивија сезона емисије "Којекуде по Србији", а емитоваће се у добро познатом термину недељом од 16.30 часова на Курир телевизији. Формат који се разликује од свих досадашњих путописних емисија и у новој сезони приказиваће занимљиве људске приче, лепоте, неправде, необичности, људе који су корачали и који корачају Србијом. Аутор и водитељ емисије Вукашин Грозданић обећава да ће и убудуће трагати за занимљивим причама о нашој земљи, традицији, историји, али и завирити у свако село и испод сваког камена, како би чуо људе који имају знање, који су пуни снова и надахнућа.

ПУСТИ БРИГУ - Још више забаве

Kurir
Курир / Извор: Фото: Промо

Синоним за добру забаву свакако је и шоу-програм "Пусти бригу", који се емитује недељом у 17.10 часова на Курир телевизији. Уиграни водитељски тандем, који чине новинарка Љиљана Станишић и врхунски кувар и аранжер хране Дејан Шутановац, и у новој сезони најављују занимљиве госте, приче из народа, познате личности које досад нисте имали прилику да видите у оваквом формату, људе чије ће вас приче насмејати, расплакати, оставити без даха и засигурно мотивисати.

БОГАТ ФИЛМСКИ И СЕРИЈСКИ ПРОГРАМ

У новој, јесењој шеми Курир телевизија наставља да негује разноврсност у понуди, од породичних драма, преко љубавних заплета и закулисних крими-радњи, до срећних и позитивних порука. Како најављује директор спољних продукција Курир телевизије Иван Клеут, након последње епизоде серије "Прстен судбине", која је привукла огромну пажњу публике, гледаоце Курир телевизије од 20. септембра очекује нова серија "Јача од судбине", од које се очекује да буде још гледанија. Поред богатог серијског програма, Курир телевизија ће наставити да обезбеђује сјајна филмска остварења.