Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

Не можемо да их дочекамо! Погледајте списак филмова који излазе ОВОГ МЕСЕЦА! (ВИДЕО)

01.12.2018. 14:29
Пише:
Србија Danas/ddl.rs
Film
Филм / Извор: Профимедиа

Спремите се!

Крај године је увек испуњен фантастичним филмовима који стижу у биоскопе, а све филмољупце одушевиће наш попис за децембар! Као што то обично и буде, децембар је онај месец у којем нам стижу најбољи филмови године.

ЗБОГОМ, РОКИ: Силвестер Сталоне се емотивног поруком ОПРОСТИО од улоге боксера која га је прославила

Наравно да њихови датуми почетка приказивања имају везе са сезоном филмских награда због чега се управо у ово доба године некако највише веселимо новим филмским пројекцијама који пристижу у наше биоскопе.

Porodica gleda film
Породица гледа филм / Извор: Профимедиа

Новогодишњи спектакл "УСПАВАНА ЛЕПОТИЦА" на сцени Сава Центра

Ако сте обожаватељи филмова, наш попис ће вас јако развеселити и врло вероватно постакнути да већ сад у свом зимском распореду направите места за одласке у биоскоп!

"Aquaman"

Aquaman открива причу у којој млади Артур Кари сазнаје да је наследник трона подводног краљевства Атлантиде у које се мора вратити и спасити свој народ. Уз Џејсона Момоу у улози краља мора, у филму се појављује још немали број фантастичних глумаца.

ОТВОРИО ДУШУ ЗА СРПСКЕ МЕДИЈЕ: Познати филмаџија је почео као помоћник помоћника помоћника помоћника помоћника...

Оцеан Мастера глуми Патрик Вилсон, Амбер Херд глуми краљицу мора Меру, а Вилем Дафо је Акваменов савезник, Вулко. Добитница Оскара Никол Кидман глуми краљицу Атлану, док је Темуера Морисон преузео улогу Акваменовог оца.

"Аир Стрике"

Током II светског рата, у немогућим условима, недостатку средстава, оружја и искуства, Кинеско ратно ваздухопловства храбро се борило против снажне Јапанске царске војске.

Светски хитмејкери Филатов и Карас, уз Мањифика и Др Нелета Карајлића за "Дочек 2019." на Тргу слободе

Заповедник Америчких ваздушних снага Џек Џонсон не само да обучава Кинезе како да се боре против Јапанаца, него предводи властиту ескадрилу против врсно обученог јапанског ратног ваздухопловства. У међувремену, јапански се шпијун увлачи у Чонгкинг под маском избеглице те покуша украсти кинеске ратне планове, узрокујући тако велику штету.

"Colette" 

Након што се удала за успешног Парижанина познатог под именом "Вили", Сидон-Габриел Колет напушта свој дом у којем је провела детињство како би живела у Паризу – месту где се спајају интелект и уметнички гламур.

Недуго потом, Вили наговара Колет да она буде та која ће писати романе, а који ће се издавати под његовим именом.

ЦЕЛА ХРВАТСКА У ШОКУ! Срби у народним ношњама славе Туђмана - Свети Сава нек те чува! (ВИДЕО)

Она ускоро започиње да пише полу-аутобиографски роман о одважној и бесрамној девојци са села под именом Клодин. Роман постаје бестселер и културна сензација.

Колет и Вили постају главна атракција у Паризу, а њихове заједничке авантуре инспиришу нове романе с ликом Клодин. Међутим, Колет ускоро започне битку за креативним власништвом својих књига, битку која пркоси улогама полова тог времена и која ће је на крају натерати да победи друштвене ограничености те изврши револуцију у свету књижевности, моде и сексуалног изражаја. 

"Цреед 2"

Силвестер Сталоне и Мајкл Б. Џордан враћају се у дуго очекиваном наставку Црееда. Адонис Крид ће морати да усклади живот између личних обавеза и припрема за следећу велику борбу.

Стиже наставак романа "Слушкињина прича"! Нова књига Маргарет Атвуд излази у септембру!

Суочавање с противником своје породице само га још више мотивише за борбу у рингу. Роки и Адонис суочиће се са својим заједничким наслеђем и схвати ће да ништа није важније од породице. Цреед ИИ ће нам показати шта нас то чини првацима, и да запамтимо једну ствар -  без обзира где се налазимо, не можемо побећи од своје прошлости.

"Јулиет, Накед"

Ова комедија снимљена је према роману "Јулија, гола" мегапопуларног књижевника Ника Хорнбија. Филм "Јулиет, Накед" је комична прича о животу и новим животним приликама. Ени се налази заглављена у дуготрајној љубавној вези с Данканом, опсесивним обожаватељем опскурног рок извођача Такера Кроуа.

Могло се завршити трагично! Фронтмену легендарног бенда позлило пред наступ!

Међутим, када се у јавности појави акустични демо снимак једног од Такерових хитова од пре двадесет и пет година, животи Ени и Данкана до темеља ће се променити поготово након што се сусретну са до тада неухватљивим рокером…

"Кинг оф Thieves"

Криминалистичка драма редатеља Џејмса Марша прати причу познатог лопова у младости, удовца Брајана Ридера који у 77. години, окупља банду криминалаца и смишља невиђену пљачку фирме Hatton Гарден Сафе Депосит. 

ЦЕО СВЕТ ЈЕ ВОЛИ, САД ЈЕ И ЗАШТИЋЕНА: Реге музика на УНЕСКОВОЈ листи културног блага

Сви лопови су у 60-им и 70-им годинама осим једног и користе своје старинске лоповске вештине у планирању пљачке током ускршњег викенда. Глумећи сервисере ушли су у трезор, онеспособили аларме и избушили рупу у зиду сефа.

Два дана касније, успевају да побегну с украденим драгуљима и новцем у вредности од више од 14 милиона фунти... 

"Mary Poppins Ретурнс"

У Дизнијевом породичном филму "Mary Poppins Ретурнс", Емили Блант глуми савршену дадиљу с јединственим чаробним вештинама која чак и рутински задатак може претворити у незаборавну, фантастичну авантуру.

Филм који је узбуркао Холивуд стиже на десети Мерлинкин фестивал

У овом најновијем наставку, који поседује свеж сензибилитет, али слави дух оригинала, Мери Попинс враћа се како би помогла новој генерацији породице Бенкс да поново пронађу радост и чудо након губитка вољене особе.

Загонетној дадиљи придружује се њен пријатељ Џек, којег глуми Лин Мануел Миранда. Џек је оптимистичан човек који пали уличне светиљке и који помаже да унесе светлост и живот на улице Лондона. Мјузикл редитеља Роба Маршала најављен је као један од топ филмова 2018. године због чега се морао наћи и на нашем попису.

"Сецонд Ацт"

Романтичан филм прати Мају, трговкињу, која потпуно мења свој начин живота и навике како би доказала да титула и диплома нису пресудне ако желимо да успемо у животу. Маја живи у Квинсу и већ 15 година ради исти посао у супермаркету.

Последњи кадрови Небојше Глоговца: Млади глумац из "Јужног ветра" описао како су изгледали ти тренуци

Након што очекивану промоцију доделе неком другом, уз помоћ фалсификоване биографије и најбоља пријатељица Џоан добије уредски посао из снова. Једини је проблем што о том послу не зна апсолутно ништа, а мора и озбиљно порадити на свом стилу.

"Емперор оф Парис"

На врхунцу Наполеонове владавине, Франсоа Видок – једини човек који је 27 пута успешно побегао из затвора – постаје легенда. Остављен да умре након последњег спектакуларног бега, бивши осуђеник покушава да буде заборављен под маском обичног трговца.

Након што бива оптужен за убиство које није починио, а да би доказао своју невиност и добру вољу, пристаје се придружити полицији у борби против подземља. У замену за слободу, хвата лопове и убице на улицама Париза.

Емир Кустурица: Волео бих да снимим филм о Јасеновцу, а овако коментарише ријалитије

Упркос изузетним резултатима, изазива непријатељство својих колега, полицијских службеника, али изазива и бес подземља. Од осуђеника до шерифа ... Видок постаје владар Париза.

Овај француски, авантуристички филм редитеља Жан-Франсоа Ришета стиже у наше биоскопе крајем децембра, а с обзиром на то да су Олга Кириленко и Венсан Касел у главним улогама, јасно нам је да се ради о филму о којем ће се још дуго причати.