Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

Страна и домаћа јавност за Мигос нема дилему: На EXIT долазе Битлси нове генерације! (ВИДЕО)

28.06.2018. 16:58
Пише:
Промо
Migos
Мигос / Извор: Фото: Промо

Тренутно најпопуларнија светска група!

И поред свих звезда у програму овогодишњег EXIT фестивала, јасно је да ће атмосфера на тврђави да прокључа одмах, већ првог дана, јер у Нови Сад долази данас најпопуларнија светска група и глобални музички феномен - Мигос! Овај тројац из Атланте, који на главну бину Exita излазе у четвртак 12. јула, у последњих неколико година је оставио неизбрисив траг у популарној култури, а у само протеклих годину и по дана три пута су освојили прво место највеће, америчке топ листе, са два албума и мегахитом "Бад & Боујее"! Први их је са Битлсима упоредио и један од најтраженијих глумаца и музичара данашњице Доналд Гловер, познат и као Childish Гамбино, док је утицајни Фацт магазин написао да је албум "Цултуре" од Мигоса за наше време значи оно што је “Револвер” од Битлса значио када се појавио пре 50 година. Да је јавност препознала феномен и један историјски тренутак, најбоље говори чињеница да су баш после свих тих поређења управо Мигос оборили рекорд стар 54 године који су пре њих држали Битлси, након што се њихових 15 вртоглавих нумера нашло на америчкој топ листи - у исто време! Зато ни не чуди да су пре свега неколико дана „покупили“ своју трећу престижну БЕТ награду за најбољу групу, као и да су номиновани за чувене Греми награде. Дугачком списку звезда које су постали део глобалне „Мигоманије“, међу којима су Pharrell, Kanye West, Ницки Минај, Драке, Gucci Мане, Katy Perry, Јустин Биебер, сад се придружио се и први пар музичке сцене Beyoncé и Jay З, који су узели управо демо нумеру Мигоса као основу за свој нови хит „Апесх*т“! Ни домаће јавне личности не могу да им одоле и најављују свој долазак на EXIT управо због Мигоса, а међу њима су МЦ Justyce из хитмејкерског састава Сигма, Ајс Нигрутин, Тимбе, Кранкшвестер, Реља Миланковић Рексона, Немања Костић, Сенидах, Стеван Шошкић из хип-хоп DJ састава Ватра, Fox, Surreal, Coby, Струка, Милан Вучићевић тј. Nichim Изазван, Френкие, Контра, Индиго и други.

Глумац Драган Николић је живео у срцу Београда: У знак сећања, његова комшиница је урадила ОВО (ФОТО)

Тајминг не може бити бољи за долазак ових великих хип-хоп звезда које Немања Костић назива „једним од натраженијих извођача на планети“, јер како је приметио Стеван Шошкић из хип-хоп DJ колектива Ватра, Мигоси су „у прајмтајму и долазе у том тренутку на EXIT“! МЦ Jystice из Сигме назвао их је „новим рок звездама“, а Surreal поентира: „Они су ти сада као Битлси, немаш већег састава!“ Једна половина култног двојца ВИП и оснивач утицајног Bassivity хип-хоп колектива Рексона их описује као „озбиљне, велике, мајор хип-хоп звезде“ и најављује свој долазак на тврђаву, јер треба „доживети ту Атланту и у Новом Саду“, а тренутна трап краљица региона Сенидах узбуђена је што ће добити прилику да их види уживо! И друга позната лица предвиђају да ће ово бити један од најбољих и најврелијих наступа до сада на EXIT фестивалу, те један од наших највећих трап извођача Fox има савршен савет за све у Србији и региону, најављујући да треба „да издоминирамо као публика, да оду презадовољни и да се онда опет радо врате и да изневерују шта их је снашло!“

EXIT фестивал биће одржан од 12. до 15. јула на Петроварадинској тврђави у Новом Саду и представиће неке од најтраженијих светских звезда као што су Мигос, Граце Јонес, Давид Guetta, Мартин Garrix, French Монтана, Ziggy Marley, Февер Ray, ЗХУ, ЛП, Алице Мертон, Нина Кравиз, Richie Hawtin, Адам Beyer б2б Ида Енгберг, Мацео Plex, Соломун, Амелие Ленс, Бен Клоцк, Јосепх Цаприати, Дог Еат Дог, Славес, Идлес, Jax Јонес, My Baby, Царл Цраиг, Тале оф Ус, Guy Гербер, Kolsch, Севдализа, Хелена Hauff, DJ Tennis, Даниел Avery, Rødhåd, Ofenbach, Дисциплес, Бурак Yeter, Madball, Брујериа, Махмут Орхан, Слапсхот, Asphyx, Бомберс и многе друге.

EXIT улазнице по супер цени још само до 2. јула - уштеда чак 50%!

Четвородневне улазнице за EXIT (12-15. јул) у продаји су по актуелној цени од 6.990 динара што је чак 50% попуста у односу на финалну, још само до понедељка, 2. јула до краја дана или до краја залиха, имајући у виду да је контигент улазница по овој цени ограничен! За оне који планирају да проведу тек једну од свих четири ноћи на тврђави, у продаји је и ограничен број појединачних улазница по актуелним ценама од 2.990 за четвртак 12. јул, 2.590 за петак 13. јул, 2.990 за суботу 14. јул и 3.390 динара за недељу 15. јул. Улазнице се продају онлајн путем сајта exitfest.org, као и директно у мрежи Гигс Tix, а на сајту званичне туристичке агенције exittrip.org, доступни су и пакети који поред улазница, садрже и опције за смештај и превоз до фестивала.