Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

СВЕ СЕ СЛОЖИЛО У ДРУГОМ ПОЛУВРЕМЕНУ: Natho са два гола трасирао победу Партизана

28.10.2021. 16:28
Пише:
Србија Данас
Bibras Natho
Бибрас Natho / Извор: МН Press

Црно-бели повећали предност у односу на вечитог ривала.

Фудбалери Патзнраиа савладали су у Хумској екипу Металца са 3:1 (1:1) у одложеном мечу петог кола Суперлиге Србије. Црно-бели су отпор тима из Горњег Милановца сломили у другом полувремену и сада имају осам бодова предности у односу на Црвену звезду, али и утакмицу више.

Немања Којић за СД: "Гол против Звезде ми је обележио каријеру" Партизанов херој описао како му је у ИНДОНЕЗИЈИ

Немања Којић за СД: "Гол против Звезде ми је обележио каријеру" Партизанов херој описао како му је у ИНДОНЕЗИЈИ

МИХАЈЛОВИЋ ПОБЕСНЕО КАО НИКАД: "Шта смо ми? Школарци? НЕ УЋУТКУЈТЕ НАС!" Догађаји од викенда су га изнервирали

МИХАЈЛОВИЋ ПОБЕСНЕО КАО НИКАД: "Шта смо ми? Школарци? НЕ УЋУТКУЈТЕ НАС!" Догађаји од викенда су га изнервирали

КЕЖМАН РЕШИО ДА ПРОГОВОРИ: Ово је ИСТИНА о сукобу са Немањом Видићем

КЕЖМАН РЕШИО ДА ПРОГОВОРИ: Ово је ИСТИНА о сукобу са Немањом Видићем

Није дуго Партизану да дође до вођства, пошто је већ у 7. минуту Рикардо довео црно-беле у вођство. Јојић је убацио лопту у простор, Рикардо вукао до самог краја, његов први покушај је блокиран ,ал ије лопта поново дошла до њега и други пут је био прецизнији. Само два минута касније је могао Металац до изједначења, али је Ступаревић погодио пречку. Уследило је десетак минута мирније игре да би у 22. минуту Рикардо налетео на лопту коју је кратко одбио Масларевић, али није могао боље да реагује па је лопта отишла поред гола. У 29. минуту је Металац стигао до изједначења пошто је лопта после много одбијања дошла до Ступаревића коијем није било тешко да савлада Поповића. Покушали су до одласка на велики одмор Миљковић и Пантић, али је на полувремену остало 1:1.

Металац је први запретио у наставку преко Крајишника који је шутрао преко гола у 49. минуту, али је Масларевић три минута касније направио велику грешку поигравајући се лоптом испред Рикарда који му је одузео, а голман Металца га оборио и скривио пенал који је Natho реализовао за вођство Партизана. У 60. минуту је Партизан имао две добре прилике. Прво је Рикардо захватио лопту са 11 метара, али је Масларевић одбранио његов ударац, а затим је у наставку акције зауставио и покушај Јојића са 25 метара. Дошао је Партизан до 3:1 у 68. минуту када је Поповић послао лопту све до Јојића који је избио сам испред Масларевића, асистирао Nathu којем није било тешко да постигне други гол на мечу. ВАР је проверавао ову ситуацију због потенцијалног офсајда, али је све било по правилима. Пет минута касније је Живковић имао велику прилику, али је шутирао преко гола. До краја меча није било већих узбуђења, па су црно-бели мирно привели утакмицу крају и остварили тријумф.

 

ПАРТИЗАН - МЕТАЛАЦ 3:1 (1:1)

СТАДИОН Партизана

СТРЕЛЦИ: Гомеш 7 Natho 52 пенал, 68 - Ступаревић 29

СУДИЈА: Лазар Лукић

ПАРТИЗАН: Поповић, Миљковић (од 46. Живковић), Милетић, Саничанин, Обрадовић (од 46. Урошевић), Здјелар, Јојић (од 76. Шћекић), Терзић (од 58. Јовић), Пантић, Мениг (од 46. Natho), Рикардо.

МЕТАЛАЦ: Масларевић, Влалукин, Бачкуља, Млађовић, Антонијевић, Стојић, Одада (од 76. Јочић), Крајишник (од 86. Милићевић), Фићовић (од 66. Ђурић), Цветковић (од 86. Шарић), Ступаревић (од 76. Фуртула). 

 

Фудбалери Партизана данас од 16.55 дочекују екипу Металца на стадиону у Хумској у одложеном мечу петог кола Суперлиге Србије. Црно-бели имају прилику да увежамју предност у односу на Црвену звезду која је јуче поражена од Радника у Сурдулици.

Црно-бели су остали једини непоражени тим у домаћем шампионату и покушаће да тај статус задрже и после меча са Металцем, а тим Александра Станојевића у утакмицу улази са улогом апсолутног фаворита.

Тренер Партизана одлучио се за најјачи састав који му је тренутно на располагању, осим Лазара Марковића који није уопште у протоколу, док ће на клупи меч почети Бибрас Natho. Традиција је у потпуности на страни црно-белих који су у претходних 10 мечева у првенству против Металца остварили осам победа уз један пораз и нерешену утакмицу.

 

92 3. минут
Шарић је шутирао право у Поповића. Крај меча, Партизан је славио са 3:1.
88. минут
Влалукин је покушао из слободног ударца, али је шутирао право у Поповића.
86. минут
Двострука измена у Металцу, излазе Цветковић и Крајишник, а ушли су Шарић и Милићевић.
73. минут
Живковић је имао готово празан гол, али је шутирао преко гола.
68. минут
3:1!!! Води Партизан. Natho је стрелац на асистенцију Јојића који је добио лопту од Поповића. ВАР је проверавао ситуацију, али је све било у скалду са правилима.
66. минут
Прва измена у Металцу, изашао је Фићовић, а ушао Ђурић.
62. минут
Јовић је имао сјајну прилику, али је Масларевић поново одлично интервенисао.
60. минут
Две добре шансе за Партизан. Рикардо шутирао са 11 метара, али је Масларевић био бна месту, да би у наставку акције и Јојић пробао са 25 метара, али је поново Масларевић добро интервенисао.
58. минут
Још једна измена у Партизану, Јовић мења Терзића.
52. минут
2:1!!! Партизан поново води, пошто је Natho био прецизан са беле тачке. Грешку је направио Масларевић, поигравао се лоптом испред Рикарда који је успео да му је одузме, а голман Металца га је оборио и скривио пенал добивши и жути картон.
49. минут
Крајишник је покушао са скоро 20 метара, али је његов ударац завршио преко гола.
46. минут
Почело је друго полувреме. Трострука измена у Партизану, изашли су Обрадовић, Миљковић и Здјелар, а ушли су Урошевић, Живковић и Natho.

ДРУГО ПОЛУВРЕМЕ

 

45 1. минут
Крај првог полувремена.
45. минут
Пантић је покушао са 16 метара, али је његов ударац завршио поред гола.
41. минут
Миљковић је био у доброј позицији, али је лопту послао поред гола.
29. минут
1:1!!! Стиже Металац до изједначења. После карамбола лопта је завршила до усамљеног Ступаревића којем није било тешко да постиген гол.
22. минут
Мениг је упутио лопту на петерац, Масларевића је одбио право на ногу Рикарду који није могао боље да реагује и лопта је завршила поред гола.
18. минут
Мирнији период игре после гола и пречке.
9. минут
Имао је Металац велику прилику да изједначи, али је Ступаревић главом погодио пречку.
7. минут
1:0!!! Води Партизан после контра напада. Јојић је одлично одиграо у простор Рикарду који није из првог покушаја успео да погоди гол, али је лопта поново стигал до њега и овог пута био је прецизан.
1. минут
Почео је меч у Хумској.

ПРВО ПОЛУВРЕМЕ

 

 

БОНУС ГАЛЕРИЈА

Погледајте како изгледа Јована Ђорђевић, супруга Филипа Ђорђевића.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.