Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

ИСПОВЕСТ ЂАНИЈА ЋУРЧИЋА: О дружењу са Кнелетом и опасним момцима, с*ксу са Наоми Кембел и њеним длакама, скидању невиности...

14.10.2020. 23:16
Пише:
Србија Данас/Информер
Saša Ćurčić i Naomi Kembel
Саша Ћурчић и Наоми Кембел / Извор: ФОТО: МН Press/Profimedia

Искрено...

Можете да га волите или не волите, али не можете да будете индиферентни према Саши Ћурчићу. Потпуно "откачен" тип. Та својеглавост га је пратила током читаве каријере. Многи су склони тврдњи да га је она коштала још већих успеха.

Слава, журке, огроман новац. Све је имао, а све је то сада прошлост. Ипак, чини се да је с 48 година популарни "Ђани" проживео три живота.

МАЕСТРАЛНИ СЕРГЕЈ ИЗБОРИО И ПЕНАЛ: Погледајте како је Митрогол мирно савладао Турчина! Фантазија (ВИДЕО)

МАЕСТРАЛНИ СЕРГЕЈ ИЗБОРИО И ПЕНАЛ: Погледајте како је Митрогол мирно савладао Турчина! Фантазија (ВИДЕО)

БАШ ПРЕД ДЕРБИ: Партизанов новајлија Бајбек дао ДВА гола - и ЈЕДНУ асистенцију

БАШ ПРЕД ДЕРБИ: Партизанов новајлија Бајбек дао ДВА гола - и ЈЕДНУ асистенцију

МИЛИОНСКА ЦИФРА: Партизан остаје без нападача - видите КОЛИКО је обештећење

МИЛИОНСКА ЦИФРА: Партизан остаје без нападача - видите КОЛИКО је обештећење

– Мој деда је био шеф у пивари Вајферт. Ми Ћурчићи волимо флерт и слаби смо на жене, тако да се дека смувао са својом секретарицом. То је био велики скандал који је стигао чак до Тита, који га је због швалерације брутално казнио – ставио је деду да буде кочијаш у Борчи. Али ни тамо се нисмо дуго задржали. После неколико година смо се преселили у Бесни Фок – рекао је Ђани Ћурчић за Информер.

Још као мали стварао је проблеме родитељима.

– Био сам баш размажен. Имао сам све у детињству, а и када ми нешто не дају, ја украдем. Постао сам клептоман са четири године. Када ми се родила млађа сестра, добила је златне минђуше на поклон. Једном сам украо мамин новчаник у ком се налазио тај сестрин накит. Мама је била очајна, па је кукала тати: "Јао, Тозо, неко је украо минђуше, трчи за њим да га ухватиш". Када су схватили да сам ја тај лопов, тата ме је претукао војничким каишем. Кукао сам на сав глас. Једном сам ћалету на одмору у Херцег Новом украо 200.000 динара. Тражио ми је паре по џеповима, а ја сам их сакрио у гаће. Отац је покушавао да ме доведе у ред, али је после седмог пута одустао и рекао: "Овај је луд, не могу му ништа." Ето, већ са четири године сам постао озбиљан потрошач, а до 27. потрошио сам 20-30 милиона фунти.

Saša Ćurčić
Саша Ћурчић / Извор: МН Press

Раскалашно је живео и у Београду, док је био у Партизану.

– Тада сам живео у "Метрополу". У склопу хотела је био и стриптиз бар у који су долазили сви жестоки момци: Ћента, Јуса, Ранко Рупешић, Кнеле и цела земунска екипа. На мом спрату су биле Рускиње и Румунке које су у бару наступале као трбушне плесачице. Једна је била врхунска риба, румунска Циганка, на коју сам одмах пао. Са њом сам скинуо мрак. Чим сам изгубио невиност, сишао сам у клуб и те ноћи потрошио 10.000 марака.

Тадашњи генерални секретар Партизана Жарко Зечевић решио да га склони из Србије.

– Рекао је мом ћалету, који је комуниста и верује у све, да се проводим са манекенкама по Београду и да ће ме неко убити, те да је боље да ме пошаљу из земље. Тата је дошао код мене, повукао ме за нос и казао: "Да видим", алудирајући на то да шмрчем кокаин, јер су му и то напричали. То је била лаж, али су направили фрку само да би ме продали Болтону из Енглеске за седам-осам милиона марака.

После седам месеци играња у Болтону за 15 милиона марака је продат Астон Вили.

Saša Ćurčić
Саша Ћурчић / Извор: МН Press

– Кидао сам како сам играо. Зарађивао сам годишње шест-седам милиона марака. Пошто је Бирмингем постао селендра за мене, преселио сам се у Лондон и сваки дан путовао сат и нешто до клуба и назад. 

Из Бирмингема поново у Лондон, у Кристал палас. Купио је одмах penthaus и правио луде журке.

– Деведесетих година је свака друга манекенка била са мном. Никада нисам ниједној жени платио за секс, пре бих извршио самоубиство него то да урадим. Нисам био ни са проститутком, а ни са старлетом пуном силикона. Пластика не може у моје друштво, ја се ложим на природне девојке.

Једна од оних која је пала на Ђанија је – Наоми Кемпбел.

– Она је ватрени навијач Кристал паласа, па је дошла на једну нашу утакмицу. После меча смо се упознали у ВИП бару. Неколико дана касније, направио сам журку и позвао је да дође. После тога смо почели да се виђамо, али није хтела да ми да првог дана, тешка је она жена. Тек после двадесетог изласка пристала је да спава са мном. Имали смо секс тридесетак пута. Врх је у кревету.

Saša Ćurčić
Саша Ћурчић / Извор: МН Press

Међутим, није дуго био с њом.

– Гадљив сам на женске длаке! Када их видим по стану – живот ми се смучи, а Наоми их је свуда остављала. Много је неуредна, као и све манекенке. Не скине шминку, а легне у кревет. Одвратно! Такве шутнем одмах у дупе и кажем да спавају на балкону. Поред тога што је аљкава, воли и да шмрче, па сам често имао инциденте. Вређа кућне помоћнице, гађа их пепељаром, све редом псује… Правила је скандале и по дискотекама, па сам одлучио да искулирам виђања са њом.

Био је са још неколико светски познатих жена.

– Био сам и са Евом Херциговом, али Кармен Електра је најбоља у се*су. Са њом сам имао вратоломије до седам ујутру на базену. Она је најлуђа – поручио је Саша Ћурчић.