Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

КОМШИЈЕ, САМО ИМАТЕ СРЕЋЕ: Жељко Пантић жестоко ОПЛЕО по Звезди (ВИДЕО)

24.09.2019. 19:28
Пише:
Србија Данас
Željko Pantić
Жељко Пантић / Извор: Фото: Youtube printscreen/ Данас Цонференце Центер

Без длаке на језику.

Жељко Пантић, уредник ТВ Партизан, говорио је о дешавањима на 161. Вечитом дербију у коме је Партизан савладао Црвену звезду са 2:0. Пантић је истакао да је фаул Жандера над Стојковићем био очигледан, а "обрушио" се и на генералног директора Црвене звезде, Звездана Терзића речима да су потрошили 30 милиона евра "ни на шта".

Он је додао да је срећа најбитнији фактор који је утицао на успехе клуба из Љутице Богдана ове сезоне.

ВУЧИЋ: Дали смо брдо пара и Звезди и Партизану, народ ће видети ко је чији љубимац!

ВУЧИЋ: Дали смо брдо пара и Звезди и Партизану, народ ће видети ко је чији љубимац!

САВО ПРОГОВОРИО О ГОЛУ ЗВЕЗДЕ: Ево како је Милошевић прокоментарисао спорну ситуацију

САВО ПРОГОВОРИО О ГОЛУ ЗВЕЗДЕ: Ево како је Милошевић прокоментарисао спорну ситуацију

ВЕЛИКЕ ПРОМЕНЕ У ХУМСКОЈ: Ово је план реконструкције, али и изградње новог стадиона Партизана (ФОТО)

ВЕЛИКЕ ПРОМЕНЕ У ХУМСКОЈ: Ово је план реконструкције, али и изградње новог стадиона Партизана (ФОТО)

– Партизан ове сезоне понекад има кризу реализације, али нема кризу игре, а Звезда дуго има кризу игре. Уз доста среће је добијале неке мечеве, који су успели да замаскирају реалност. Од реванша са Хелсинкијем, Звезда игра у топло-хладној форми. Сада је дошао дерби и опет прича о странцима. Ко другоме јаму копа сам у њу упада. Звезда је мислила, ми имамо пара за осам странаца на платном списку, а Партизан нема. Мислили су комшије да сада могу да бирају ко ће да остане на трибинама, а која четири странца ће да играју. Причао сам да је то ограничење сулудо. Сад је Звезда решила да сруши то правило и не сумњам да ће то да буде промењено. Удео среће у Звездиним успесима је био велики. Воз среће дошао је у последњу станицу, треснула је Звезда о земљу, илузија покривена егзотичним сплетом околности оборила је сад то до бесмислености – рекао је Пантић и наставио у истом тону:

ПОВРЕДА КОЈА ЈЕ ЗАБРИНУЛА ГРОБАРЕ: Саво ОТКРИО да ли ће Natho ићи у Ивањицу

ПОВРЕДА КОЈА ЈЕ ЗАБРИНУЛА ГРОБАРЕ: Саво ОТКРИО да ли ће Natho ићи у Ивањицу

ОНИ СУ САДА У ЦЕНТРУ ПАЖЊЕ: Познато ко суди Звезди и Партизану у одложеним мечевима Суперлиге

ОНИ СУ САДА У ЦЕНТРУ ПАЖЊЕ: Познато ко суди Звезди и Партизану у одложеним мечевима Суперлиге

– Звезда је једини клуб који не сме да изгуби. Пратећи ове коментаре после меча долазим да закључка да Партизан није победио поштено Звезду последњих 70 година. После утакмице на којој ниси шутнуо у оквир гола, и то на другом узастопном мечу, а пре тога у финалу Купа Србије ниси упутио ниједан шут у оквир гола, причаш о поништеном голу, о евидентном прекршају Жандера над Стојковићем. Нема европског судије који неће досудити прекшај у петерцу, голман је заштићен ту. Стојковић је имао лопту у рукама, а онда Жандер скаче. Ниједан играч Звезде се није бунио после тога. Али, доктор Терзић ће изнети податке да је Звезда жртва режима, да је Партизан мезимац ове власти. Партизан је за класу био бољи, држао за гркљан Звезду цео меч. Најбољи меч комшија ове сезоне је био против Бајерна, а требало је да буде 6:0 за Бајерн. Црвено-бели на списак УЕФА нису лиценцирали ниједног играча из своје школе. Погледајте тај канибализам нашег ривала. Партизан је имао у дербију два клинца, а где су Звезди силни играчи, Томане, Гајић, онај Бен што није могао у Саудијској Арабији да добије тај новац колико има у Звезди.

Поткачио је Пантић и “алфу и омегу” клуба из Љутице Богдана Звездана Терзића.

– Нама је доктор Звездан Терзић причао о меду и млеко, обећан му је стадион од 100.000.000. евра после уласка у Лигу шампиона. Судијска комисија ће сада да утври да је Звезда жртва ФСС-а. Ако постоји чисто добијени дерби, онда је то ово. Ако изгубите, треба чисти да останете. Џајић је остао до краја и честитао. Човек је спорта, шлифа, а ови што раде је алиби за необјашњиво потрошени новац. У овај тим, који је демолиран у дербију, уложено 30.000.000 евра, тако каже Терзић. Уместо да тражи у својим редовима узроке, он сада покушава да нађе оправдање. Просечно у том ростеру, нема ниједног играча који кшта мање од милион евра. И сада ће они да објасне да је Партизану дат кредит од 17.000.000, да је Партизану стигао Гаспром девет година по четири милиона. Сада ће да ми објасне да је Партизан добио 70.000.000 евра.  Само је проблем кад Партизан победи – истакао је Пантић.

Комплетну емисију можете погледати у видеу.

Подсетимо, у среду су на програму заостале суперлигашке утакмице. Партизан од 17 часова гостује Јавору у Ивањици, док Црвена звезда два сата касније "на крову" игра против Вождовца.

Вучелић ОШТРО одговорио Терзићу после ВЕЧИТОГ дербија

Вучелић ОШТРО одговорио Терзићу после ВЕЧИТОГ дербија

 

БОНУС ГАЛЕРИЈА

Погледајте како изгледа Кристина Јањић, изабранице Александра Митровића