Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

ЛИГА ШАМПИОНА КАКВУ ВОЛИМО: Тадић води “Копљанике” ка новој победи, а “милионери” воде битку за прво место

24.11.2021. 11:01
Пише:
Промо
Dušan Tadić
Душан Тадић / Извор: Профимедиа

Лига шампиона доноси нових осам узбудљивих утакмица, а у неким групама и оговоре на питање ко иде у нокаут фазу!

Лига шампиона доноси нових осам узбудљивих утакмица, а у неким групама и оговоре на питање ко иде у нокаут фазу!

Лига шампиона се вратила на велика врата, па нас после узбудљвог уторка чека још боља среда! Пред нама је осам утакмица и – не зна се која је боља! 

За почетак, у оном поподневном термину (18.45) гледаћемо капитена репрезентације Србије, Душана Тадића, који ће предводити Ајакс у утакмици против Бешикташа, а ту је и Интер који на свом стадиону игра против Шахтјора. 

Вечерњи термин (21.00) доноси нам преосталих шест утакмица групне фазе, па ће Атлетико “ударити” на славни италијански Милан, Клуб Бриж ће дочекати Ред Бул Лајпциг, а незаустављиви Ливерпул угостиће на “Енфилду” увек неугодни Порто. 

Вреди издвојити судар милионера, односно утакмицу Манчестер ситија и ПСЖ-а, остаје да видимо и да ли ће Шериф евентуално приредити нову сензацију против Реал Мадрида. И нећемо заборавити ни Спортинг и Борусију Дортмунд. 

Јасно је – чека нас прави фудбалски спектакл, па зашто га не испратити уз један шампионски тикет? 

За почетак, можете ПОТПУНО БЕСПЛАТНО преузети бонус за online клађење од 500 РСД, што је довољно да саставите добитни тикет. 

А, након тога… Пређимо на фудбал и анализу најзанимљивијих парова. 

Бешикташ – Ајакс: Пето коло групне фазе доноси нам нови “судар” турског и холандског клуба, а у претходном славио је Ајакс резутатом 2:0. “Копљаници” су у серији добрих резултата, те сасвим заслужено заузимају прво место групе Ц са максималних 12 бодова. Бешикташ? Сасвим супротно. Четири везана пораза у свим такмичењима, четири пораза и у Лиги шампиона – довољно за подизање беле заставе чак и на домаћем терену. Тешко ће се турски клуб носити са Ајаксом, нарочито када се узме у обзир да је лидер Душан Тадић у сјајној форми, што се потврдило и током квалификација за Светско првенство. Гол или асистенција – није много битно, Тадић увек помогне свом тиму да дође до победе, те не сумњамо да ће тако бити и вечерас. 

Сходно свему томе, букмејкери процењују да је Ајакс изразит фаворит у овом дуелу и зато је ту квота 1.50 на победу “Копљаника”.

Ливерпул – Порто: Екипа Јиргена Клопа је права машинерија! Упркос бројним повредама, које их прате читаве сезоне, “редсима” се једино може замерити недавни пораз од Вест Хема. Све друго је било мање-више савршено. Када се ради о Лиги шампиона, Ливерпул има максималан учинак, односно прво место гупе Б И 12 бодова. Некако је постало “сасвим нормално” да Јиргенови момци газе све пред собом, да ли преко Мохамеда Салаха, Садиа Манеа или неког трећег – није ни важно. Без престанка “тероришу” противничке голмане, те су фаворити и у Лиги шампиона, а истичу се као кандидат и за трофеј у Премијер лиги. Не можемо много замерки уписати ни у колону Порта, који је у последњих десет утакмица (у свим такмичењима) забележио два пораза, реми и седам победа. Сасвим задовољавајуће, баш као и чињеница да су у групи Лиге шампиона испред великана као што су Атлетико Мадрид и Милан. 

Ипак, јасно је да је Ливерпул фаворит. Тако размишљају и букмејкери који доносе квоту 2.00 на победу “Редса”. 

Манчестер Сити – ПСЖ: Судар екипа које важе за једне од најбољих у Европи, мада је јасно да је многима прва асоцијација финансијски аспект ове приче. Милионери који никако не могу да искористе све бенефите које доноси неограничен буџет и милионери који никако да дођу до европског трофеја. Сити има само бод предности у односу на ПСЖ и ово је за Французе идеална прилика да се домогну врха табеле. Наравно, под условом да победе, а на том путу недостајаће им помоћ Донаруме, Рафиње… Уз то, на другој страни је под упитником Џек Грилиш, а неће играти ни Кевин де Брујне. Јасно је – оба тима су значајно ослабљена, али радује што ћемо на делу видети чувени трио Меси-Нејмар-Мбапе, као и тактику Пепа Гвардиоле за вероватно један од најјачих напада у историји фудбала. 

У последњем дуелу славио је ПСЖ на “Парку принчева”, али како се сада игра у Енглеској, букмејкери дају предност “грађанима” – квота 1.70 на победу Манчестер ситија

Шериф – Реал Мадрид: Екипа из Тираспоља је права сензација овогодишње Лиге шампиона, па да ли може отићи корак даље и поново скинути скалп “краљевском клубу”? Једном су то урадили и оставили нас у шоку, а овог пута – то сигурно не би било изненађење и случајност. У групи са “краљевићима” и Интером, тешко је замислити да би Шериф могао да се избори за прво место, па зато и јесте тренутно на трећем, али мало је рећи да се нису обрукали. Уосталом, уз евентуалну победу над мадридском екипом – изједначили би се по броју бодова.  Али, пита се и Реал, који је у серији од четири победе у свим такмичењима. “Пробудили” су се Мадриђани, заиграли знатно боље у односу на почетак сезоне, те је јасно да су, и поред свих симпатија према Шерифу, фаворити у овом мечу. Љубитељи домаћег фудбала надају се да ће на терену видети Ii Луку Јовића, али док не добијемо ту информацију – искористите квоту 1.25 на победу “галактикоса”. 

*Напомена: квоте су подложне променама

ПРЕУЗМИ ПОКЛОН БОНУС ЗА КЛАЂЕЊЕ