Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

МЕРИДИАН ДАЈЕ НАЈВЕЋЕ КВОТЕ НА ПЛАНЕТИ: Обала Слоноваче 2.20, Андерлехт 1.60, Бразил 2.35

25.01.2022. 09:23
Пише:
Промо
Anderleht
Андерлехт / Извор: Профимедиа

Спортска кладионица Меридиан доноси највеће квоте на планети и сјајан бонус добродошлице – комбинација коју мораш искористити!

Ако сте у "мору" спортских догађаја које је јануар донео остали верни фудбалу - на правом сте месту. Сада ћемо се упознати са најзанимљивијим утакмицама које нас очекују у данима пред нама, али и на који начин можете озбиљно да зарадите. 

Па, кренимо редом: за почетак, региструјте се на meridianbet.rs сајту или мобилној апликацији, те преузмите фантастичан БОНУС ДОБРОДОШЛИЦЕ ОД 500 РСД, а онда се препустите чарима фудбала и online клађења. 

ПРЕУЗМИ БОНУС ЗА КЛАЂЕЊЕ БЕЗ ДЕПОЗИТА

Дакле, спортска кладионица Меридиан части и ове недеље, што значи да овакву прилику не смете пропустити! Бонус без услова за online клађење се не налази свуда - те зато, знате шта вам је чинити.

А, шта је то што нас чека ове недеље? 

ОБАЛА СЛОНОВАЧЕ - ЕГИПАТ, КЕЦ 2.20

Куп афричких нација је у току и признаћемо да више уживамо у бизарним ситуацијама него у квалитету фудбала, али у недостатку ТОП ЛИГА - сваки фудбал нам добро дође. Овог пута фокус је на утакмици коју играју Обала Слоноваче и Египат, и то у осмини финала такмичења. 

Оба тима су у протеклих неколико дана одиграли врло занимљиве утакмице, а Египат је коначно изашао из кризе и везао две победе, против Судана и Гвинеје Бисау. Слично је и код фудбалера Обале Слоноваче, који су били бољи од Екваторијалне Гвинеје и Алжира, али су изненађујуће ремизирали са Сиера Леоном. 

Ипак, дошло је време да се сведу рачуни. Само једна екипа може ићи даље, многи "типују" да ће то бити Египат, који предводи један од најбољих нападача данашњице - Мохамед Салах

Ипак, ако верујете букмејкерима Меридиана - искористите квоту 2.20 на победу Обале слоноваче! 

АНДЕРЛЕХТ - БРИЖ, КЕЦ 1.60

Селимо се на кратко у Европу, тачније у Белгију, где нас чека 24. коло тамошњег првенства, а састају се Андерлехт и Бриж. Табела каже да је Бриж сигуран на средини табеле, али Андерлехт води велику битку за Европу и зато му је ова утакмица од великог значаја. 

На то треба додати и да се Андерлехт налази у доброј форми, последњи пораз уписан је још у новембру, а изузев ремија против Лијежа и Клуба Брижа, бележе фудбалери Андерлехта све саме победе и за то им се мора скинута капа.

Сходно томе, и у овом мечу важе за фаворита, па вас чека квота 1.60 на њихову победу.

ПРЕУЗМИ БОНУС ЗА КЛАЂЕЊЕ БЕЗ ДЕПОЗИТА

ЕКВАДОР - БРАЗИЛ, ДВОЈКА 2.35

Поново се селимо у Јужну Америку, а тамо нас чека утакмица Еквадора и Бразила, који се боре за пласман на Светско првенство. Бразилци су практично решили то питање, одавно су "засели" на прву позицију и јасно - ту ће и остати. 

Са друге стране, Еквадор се налази на трећем месту, и у серији добрих резултата. Победили су и Чиле, па се сигурно ни сада неће тек тако предати, али јасно је ко је фаворит. Квота на Бразилце је 2.35.

АНЖЕ - СЕНТ ЕТЈЕН, КЕЦ 2.25

Опет се враћамо на клупски фудбал, овог пута у француску Лигу 1, где се игра 20. коло. Анже ће на свом терену угостити Сент Етјен, а није тајна да оба типа имају великих проблема са саставом, услед бројних повреда играча. 

Анже практично не може много ни горе ни доле на табели, а Сент Етјен мора како зна и уме да се "чупа", јер се налази на последњој позицији и пред испадањем из елите. Букмејкери Меридиана доносе квоту 2.25 на победу Анжеа.

*Напомена: квоте су подложне променама.

НОВО У МЕРИДИАНУ:

БЕТ БУИЛДЕР: Повежи више игара у оквиру једног фудбалског меча, а Меридиан ти даје јединствену квоту на све одабране игре. Правила промоције: минималан број селекција је 2. Важи за системске тикете и Турбо Цасх не важи за тикете са Бет Буилдер опкладом.

БООСТ ЗА ПРВИ ТИКЕТ: Одиграј еСпорт тикет и узми бонус у висини уплате! Максимални износ бонуса је 1.000 РСД. У промоцији могу учествовати само играчи регистровани на meridinabet.rs сајту или апликацији, а који до сада нису направили свој први депозит. Како би стекао услов да учествујеш у промоцији боост за први тикет потребно је да уплатиш депозит у минималној вредности од 300 РСД и да одиграш тикет који садржи следеће спортове: еСпорт ДОТА, еСпорт Цоунтер Стрике и еСпорт League оф Легендс.

ПРЕУЗМИ БОНУС ЗА КЛАЂЕЊЕ БЕЗ ДЕПОЗИТА

НАПЛАТИ ПРОМАШАЈ: Клади се без ризика! Промоција важи за тикете одигране online, путем сајта или мобилне апликације. Потребно је да одиграш тикет са тачно три пара и појединачном максималном квотом од 1.30 или тикет са тачно четири пара и појединачном максималном квотом од 1.50 – у случају да су сви парови промашени добијаш поврат улога.

Меридиан – кућа највећих бонуса!