Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Zvečan

МИЛОШЕВИЋ: Нема калкулација!

06.04.2019. 16:17
Пише:
Србија Данас
Savo Milošević
Саво Милошевић / Извор: МН Press

Утакмица 30. кола на програму у недељу, од 17 часова.

Фудбалере Партизана у недељу (17.00) очекује утакмица 30. кола Суперлиге Србије, са Војводином. Црно-бели ће гостовати у Новом Саду, а утакмицу на стадиону "Карађорђе" најавио је тренер Саво Милошевић. Партизан има 54 бода и на трећем је месту, док је Војводина осма са 36. Пре неколико дана, клуб из Хумске победио је Чукарички.

САВО НЕМА ДИЛЕМУ: Милошевић ПРИЧАО о кошаркашком дербију! (ФОТО)

САВО НЕМА ДИЛЕМУ: Милошевић ПРИЧАО о кошаркашком дербију! (ФОТО)

БЕЗ КОНКУРЕНЦИЈЕ НА ДРУШТВЕНИМ МРЕЖАМА: Вождовац доминира на Твитеру, а ова објава ће вас насмејати до суза

БЕЗ КОНКУРЕНЦИЈЕ НА ДРУШТВЕНИМ МРЕЖАМА: Вождовац доминира на Твитеру, а ова објава ће вас насмејати до суза

СПРЕМА СЕ СПЕКТАКЛ: На "Београдском победнику" чак 163 учесника

СПРЕМА СЕ СПЕКТАКЛ: На "Београдском победнику" чак 163 учесника

- Укратко, немамо нових повређених играча после тешке утакмице против Чукаричког. Сви су релативно добро, на нама је да одрадимо опоравак и надам се да ће сви свежи и одморни дочекати сутрашњу. Био велики проблем да није тако и можемо бити задовољни. Што се тиче утакмице у Новом Саду много битнија него што може да изгледа. Јесте нам пријала победа против Чукаричког, али то је само једна утакмица. Да бисмо изашли из кризе, али потребан је континуитет, тако да је утакмица и резултатски јако битна. То причамо са играчима - рекао је Милошевић, уз осврт на преокрет против Брђана. 

- Сигурно да је психолошки веома добро утицала, као и начин на који смо је извојевали. Радује ме јер смо стекли још јаснију слику, јер су играчи схватили који је пут, то је можда највећи значај ове победе. 

Уочи почетка плеј-офа и поделе бодова, Црвена звезда и Раднички су обезбедили прво и друго место, док ће се Партизан за треће борити са Чукаричким. Партизан има 54, Чукарички 53 бода, али се у јавности спекулише да црно-белима из Хумске више одговара треће место.

- Видим да су сви у некаквим калкулацијама. Дуго сам у домаћој јавности, али ако ме неко није упознао, ја нисам неко ко зна да калкулише, немам такве ствари у глави. И да није оваква ситуација, за мене се победа као мотив не поставља као питање. Не бих играо у парку са друштвом да не желим да победим. Са друге стране, чуо сам размишљање да је можда боље да будемо четврти, али ја кад сам направио калкулацију, апсолутно нам више одговара да будемо трећи и зато нам је јако битна утакмица сутра. То нам је интерес. На томе сам инсистирао - казао је Милошевић који ће и даље да неће мењати тренд, да рачуна на старије и искусније играчи.

- У овом периоду је тако. Да, то је група играча на које смо се ослонили, да изнесу терет до краја. Надам се да ћемо ускоро створити услове, амбијент и атмосферу да дамо шансу младим играчима. Није то питање квалитета, већ је ово амбијент који је изузетно тежак за стварање младих играча, а на нама је да створимо такав амбијент.

Новосађани су већ указали да ће покушати да искористе слабости у одбрани црно-белих. 

- Наша одбрана је друга у лиги по примљеним головима. Можда у Војводини не признају статистику, што могу да поштујем. 

ОГЛАСИО СЕ МИТРОВИЋ ПРЕД МАЈСТОРИЦУ: Фудбалер послао снажну поруку подршке Партизану (ФОТО)

ОГЛАСИО СЕ МИТРОВИЋ ПРЕД МАЈСТОРИЦУ: Фудбалер послао снажну поруку подршке Партизану (ФОТО)

ТРАЖИ СЕ БУЈНО ПОПРСЈЕ: Објављен конкурс за хостесе на трци Формуле, али уз овај услов (ФОТО)

ТРАЖИ СЕ БУЈНО ПОПРСЈЕ: Објављен конкурс за хостесе на трци Формуле, али уз овај услов (ФОТО)

ЗИДАН ПРЕЛОМИО: Реал продаје ТРИ суперстара! (ФОТО)

ЗИДАН ПРЕЛОМИО: Реал продаје ТРИ суперстара! (ФОТО)

Било је приче и о противнику. 

- Евидентно да Војводина бележи знатан напредак. Сигурно није реална њихова позиција. Утакмица ће бити компликована као она у Крушевцу због терена и њихове агресије, а Војводина има квалитет сличнији Чукаричком, тако да нас чека комбинација ове две утакмице. Они имају изузетан мотив, јер очекујем мало бољу ситуацију јер не очекујем да ће Војводина играти бункер, јер то ни њима не одговара. Неће бити лако угрозити их. То је екипа која се диже. Очекује нас једна доста тешка утакмица, мораћемо да одрадимо много тешких ствари на терену. Војводина је иначе један од мојих омиљених клубова, јер сам њему дао највише голова, а као директор у савезу сам имао најбољу сарадњу са њима, јер су више од других клубова стављали интерес репрезентација у први план. Жао ми је што је таква ситуација сутра, изузетно сам се осећао увек у Новом Саду - рекао је Милошевић.

Као и о ВАР технологији. 

- Апсолутно сам за. Стално показују како је заказао, али ако закаже једном, после 30 добрих утакмица... Не разумем људе који су против ВАР-а и не разумем полемику око тога, не знам зашто би се дискутовало о томе уопште - закључио је Саво Милошевић.

БОНУС ГАЛЕРИЈА

Погледајте како изгледа Марија Погребњак, супруга руског фудбалера Павела Погребњака