Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

MOZZART ДАЈЕ НАЈВЕЋЕ КВОТЕ НА СВЕТУ: Боксинг деј и сјајна шанса за Порше Макан

26.12.2021. 13:45
Пише:
Промо
FK Mančester Siti
ФК Манчестер Сити / Извор: Профимедиа

Нигде нећете наћи веће.

Навикли смо да недељом имамо много већи избор фудбалских утакмица, али данас је због највећег католичког празника, који је био у суботу, ситуација знатно скромнији. Ипак, у помоћ су ускочили букмејкери Mozzarta, који су спремили три квоте, које ће у сваком тренутку да буду највеће на свету.

СТАНКОВИЋЕВО ВЕЛИКО ИЗНЕНАЂЕЊЕ НА ПРИПРЕМАМА: Уз Охија још ТРИ нова фудбалера облаче дрес Звезде (ФОТО)

СТАНКОВИЋЕВО ВЕЛИКО ИЗНЕНАЂЕЊЕ НА ПРИПРЕМАМА: Уз Охија још ТРИ нова фудбалера облаче дрес Звезде (ФОТО)

ЗВЕЗДА ЈЕ ИМАЛА ПОЈАЧАЊЕ НА ТАЦНИ: Станковић одбио репрезентативца Италије (ФОТО)

ЗВЕЗДА ЈЕ ИМАЛА ПОЈАЧАЊЕ НА ТАЦНИ: Станковић одбио репрезентативца Италије (ФОТО)

ДЕЛУЈЕ НЕМОГУЋЕ: Партизан ''краде'' појачање Аталанти (ФОТО)

ДЕЛУЈЕ НЕМОГУЋЕ: Партизан ''краде'' појачање Аталанти (ФОТО)

С обзиром на то да је данас за енглески фудбал Боксинг деј, додуше окрњен због пандемије коронавируса на Острву, логично је да ће Премијер лига да привуче највећу пажњу.

Специјалан програм у Енглеској отвара и нашим кладиоцима идеалну прилику да прикључе ватреној борби у арени Mozzart Гладијатора, где је наградни фонд 60.000.000, а специјална награда Порше Макан.

Уживајте и зарадите уз највеће квоте на планети у Mozzartu

----------------------------

Нема бољег начина да уђеш у 2022. годину од осам цифара на рачуну. Шта ако ти кажемо да ћеш то моћи да оствариш уз мало среће? Довољно је да до краја године одиграш тикет на било којем мечу на клађењу уживо и улазиш у конкуренцију за новогодишњи ЏЕКПОТ.

----------------------------

МАНЧЕСТЕР СИТИ - ЛЕСТЕР (НЕДЕЉА, 16.00), КЕЦ 1,22

Актуелни шампион Енглеске, Манчестер Сити, делује тренутно незаустављиво. Победио је на 10 од последњих 11 утакмица у свим такмичењима, само га је у Лиги шампиона савладао РБ Лајпциг (2:1), и то када су Грађани играли са резервним тимом. У том периоду су "пали" и поједини озбиљни тимови, попут Манчестер Јунајтеда и Пари Сен Жермена. Довољно је погледати последња два резултата које су забележили изабраници Пепа Гвардиоле да би разумели какво расположење тренутно влада на Етихаду. Пре 12 дана је савладан Лидс са 7:0, а прошле недеље и Њукасл са 4:0. С друге стране Лестер игра далеко испод очекивања, тек је девети на табели са 22 поена из 16 утакмица. Забележио је само једну победу на последњих пет мечева у свим такмичењима, над Њукаслом са 4:0. Прошле среде су Лисице елиминисане из Лига купа Енглеске, Ливерпул је био бољи после пенала, иако је на полувремену Лестер имао предност од 3:1, коју је испустио поготком Минамина у 95. минуту. Последњи пут су се Грађани и Лисице састали 11. септембра, када је у Лестеру Сити славио са 1:0.

ФЕНЕРБАХЧЕ - ЈЕНИ МАЛАТИЈА (НЕДЕЉА, 17.00), КЕЦ 1,43

Време је да Фенербахче коначно изађе из резултатске кризе. Остварио је само једну победу на последњих седам мечева, над Ризеом са 4:0, а на претходна два је ремизирао. Одиграо је прошле недеље са Бешикташом 2:2, а затим је у среду на гостовању Карагумруку одиграо само 1:1 иако је читаво друго полувреме имао чак два играча више. Данас му је ривал ипак много слабији, Јени Малатија ће, уколико настави у овом ритму, да се пресели у нижи ранг. У првенству није победила на последњих осам мечева, само је против трећелигаша Акхисара у Купу Турске стигао до победе, и то тек после продужетака. Фенербахче прошле сезоне није успео да савлада Јени Малатију. Штавише, у Истанбулу је у децембру изгубио са 3:0, а потом су у априлу ове године одиграли 1:1. Сада морају знатно боље против грогираног противника, јер би уз три бода Фенербахче 2022. годину дочекао на четвртој позицији, која води у Лигу конференције.

СТАНДАРД - ЗУЛТЕ ВАРЕГЕМ (НЕДЕЉА, 16.00), КЕЦ 1,65

Великан из Лијежа се налажи у тешком положају. Од последњих пет утакмица победио је само на две, а окршај са Шарлроом је прекинут у самом финишу при резултату 3:0 за црно-беле због дивљања навијача. Та утакмица ће највероватније и званично да буде регистрована као победа Шарлрое, па ће Стандард остати на чак седам поена заостатка за осмопласираним Мехеленом и позицијом која води у доигравање за Лигу конференције. Стандард је заправо тренутно ближи зони испадања него Европи. Међутим, Зулте је у још тежем положају. Изгубио је тачно пола од 20 до сада одиграних утакмица, па је први изнад зоне испадања, са само поеном више од Серена. Серију од три пораза прекинуо је у прошлом колу, победом над Мехеленом са 3:2. У првом кругу сезоне, 1. августа, Стандард је тријумфовао у Варегему са 2:1. Тада је јунак тима из Лијежа био Тапсоба, који је постигао победоносни погодак у 89. минуту.

НАПОМЕНА: Квоте су подложне променама, али ће у сваком тренутку у Mozzartu бити највеће на свету.