Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

НЕВИЂЕНО ДО САДА: Партизан спремио специјалне мере за Скенбербег и апелује на навијаче (ФОТО)

28.10.2017. 21:01
Пише:
Србија Данас
FK Partizan
ФК Партизан / Извор: МН Press

Црно-бели дочекују тим из Елбасана наредног четвртка.

Фудбалери Партизана наредног четвртка играју меч четвртог кола групе Б против Скендербега. Први меч у Елбасану завршен је без победника, а из клуба су у саопштењу апеловали на навијаче да спортски навијају како евентуални нереди не би направили штету клубу који је под условном казном.

Скендербег долази у Београд на крилима победе (ФОТО)

АНТОНОВ И МИТРОВИЋ ЗА СРБИЈУ ДАНАС: Скендербег пада уз велику подршку Гробара (ФОТО)

 - Сви осећамо атмосферу која се ствара око утакмице са Скендербегом која ће се играти следећег четвртка на нашем стадиону. Знамо и да сте свесни ризика који овакав меч носи, нарочито због условне казне под којом се ФК Партизан налази. Ово је јако битна утакмица за све нас, и резултатски и организационо. Желимо спортску победу, желимо да наставимо европско такмичење, али морамо и организационо да се докажемо. Заједно можемо да се издигнемо и покажемо да смо јачи од пар неодговорних појединаца, који су нас казнили тако да смо неке јако битне утакмице играли без ваше помоћи са трибина. Сходно томе, ФК Партизан је преузео неке, за све нас, нове мере око саме безбедности, али и побољшаног комфора на самој утакмици:

- Сви посетиоци морају да имају улазницу за наведени меч, без обзира на узраст

Ђукић: Илић и даље може да игра на високом нивоу (ФОТО)

- Куповина улазница на име, на свакој улазници мора да стоји име лица које ће са том улазницом доћи на меч. Молимо вас за стрпљење приликом куповине истих, и сугеришемо да не чекате дан сусрета и да улазнице купите на време. Улазнице се могу купити само уз лични документ и максималан број улазница по купцу је четири

Miroslav Đukić
Мирослав Ђукић / Извор: МН Press

- Показивање личног документа са фотографијом приликом уласка на утакмицу, сваки посетилац са картом ће морати да покаже лични документ са фотографијом (пасош, лична карта, возачка...) приликом уласка на стадион. Молимо вас да са собом понесете документ и припремите га пред улазак како би овлашћено лице упоредило податке. Име са улазнице и име на личном документу се морају подударати. Малолетна лица морају да буду у пратњи пунолетне особе која има вежећи документ.

СУПЕРЛИГА СРБИЈЕ: Војводина славила на гостовању Раду (ВИДЕО)

- Дођите на време на утакмицу, капије стадиона ће бити отворене два и по сата пре почетка сусрета, избегните гужву и чекање испред улаза, уђите и седите на ваше место

ЂУКИЋ ЈЕ ОТКЛОНИО СВЕ СУМЊЕ: Открио је да ли ће Стојковић бити спреман за дуел са Борцем (ФОТО)

- Улазак на стадион искључиво на улазу који је назначен на улазници, молимо вас да уђете на улаз који је тачно назначен на вашој улазници, неће бити могуће ући на други улаз, без обзира што је исти сектор/део трибина. Сви улази су видно обележени

- Улазнице чувајте током целог меча, улазнице не бацајте ни после уласка на стадион, имајте их са собом током целог сусрета јер ће бити потребне ради додатних контрола приликом уласка на трибине. Такође, биће вам потребне да би сте се могли вратити на ваше место у сваком тренутку

За све оне који траже његову оставку, Ђукић је имао одговор (ФОТО)

- Свим посетиоцима који имају улазнице за централне делове трибина биће додељиване наруквице, приликом уласка на стадион биће вам додељене специјалне наруквице како би јасније било уочено ко припада ком сектору на трибини.

- Обавезан детаљан претрес приликом уласка, молимо вас да будете кооперативни и сарађујете са редарима у вези претреса. Не носите непотребне ствари са собом јер неће бити дозвољено уношење истих којима није место на трибинама стадиона, а све у складу са законом РС.

FK Partizan
ФК Партизан / Извор: МН Press

- Молимо вас да након уласка на стадион идете на ваше место које је назначено на улазници, места су нумерисана. Уколико имате недоумицу где се ваше место налази, обратите се неком од редара који ће вам асистирати и упутити на ваше седиште, не седајте на туђе место. Нарочито апелујемо да се не задржавате на степеништу и пролазима који морају бити проходни током два полувремена.

- Навијајте фер и спортски, без шовинистичких, фашистичких и осталих испада, немојте скандирати противницима на националној основи, немојте испољавати изливе беса и мржње према играчима противничког тима. Свака таква ситуација, поклич или скандирање може довести до озбиљних последица и санкција од стране дисцпиплинске комисије УЕФА - наводи се у саопштењу ФК Партизан.

ВАЗУРА УПУТИО АПЕЛ ГРОБАРИМА: Молим вас, немојте да вређате Албанце (ФОТО)

Црно-бели су објавили и цене за преостале две утакмице Лиге Европе против Скендербега и Јанг Бојса. Југ и север коштају 1.000 динара по мечу, бочни делови запада и истока су 1.500, док су централни делови истока и запда по 2.000 динара. Улазнице је могуће купити на продајним местима Тикетлајна понедељком, уторком и средом од 9 до 18 часова, као и на благајнама стадиона у Хумској недељом од 10 до 16 и реадним данима од 10 до 18 часова.