Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

ШТУЛИЋ ЈЕ НОВИ ХЕРОЈ ПАРТИЗАНА: Првим голом у сениорској каријери донео ЕКСТРЕМНО БИТНУ ПОБЕДУ (ВИДЕО)

05.12.2020. 16:41 18:07
Пише:
Србија Данас
Partizan - Čukarički
Партизан - Чукарички / Извор: Фото: ФК Партизан

Црно-бели дочекују петопласирани тим у 17. колу.

Фудбалери Партизана савладали су Чукарички у Хумској резултатом 1:0. Стрелац јединог поготка био је Никола Штулић у 85. минуту.

Прво полувреме је обележила рана шанса Чукаричког, већ после 20 секунди. Ипак, тада је одбрана Партизана успела некако да се снађе и после раних грешака није имала већих испада до краја 45 минута игре.

Са друге стране, Маки Бањак је претио најжешће у Партизану, имао је чак три прилике после корнера, међутим није успео ниједном да савлада младог голмана гостију.

Partizan - Čukarički
Партизан - Чукарички / Извор: Фото: ФК Партизан

Други део игре је започео исто као и први, шансом Чуке. Ни наставак није донео течну игру Партизана, гости су претили и након уласка Штулића и Суме у игру око 60. минута.

Ипак, Партизан није заиграо значајно боље. Била је јасна жеља код црно-белих, али фалило је пробојности и већински су дефанзивци Чукаричког лако чистили лопте које су ишле у казнени простор. А онда једна фантастична акција у 85. минуту, Јојић је дивно проиграо Суму, овај вратио лопту у петерац, а млади Штулић погодио зицер.

93'
КРАЈ МЕЧА! Партизан је победио резултатом 1:0 поготком Штулића.
85'
ГОООООООООООЛ! Први гол у сениорској каријери Николе Штулића! Правовремена лопта Јојића, Сума сјајно у петерац и Штулић мирно решава.
78'
Није успео Обрадовић много да допринесе по левој страни, мења га Слободан Урошевић.
74'
Стојковић је прилично сигуран после центаршутева Чукаричког, али црно-беле навијаче би морало да брине несналажење њихових љубимаца у нападу.

Miloš Jojić
Милош Јојић / Извор: Фото: ФК Партизан

64'
Све опаснији напади Чукаричког из полуконтри и контри. Партизан са друге стране не успева да пробије одбрану "брђана".
57'
Стевановић излази, улази шпиц Никола Штулић. Такође, Natho је напустио терен, уместо њега ушао Сума. Партизан иде на победу.
48'
Почело је друго полувреме и одмах сјајна шанса за Бирманчевића, али био је себичан и све је отишло у пропаст. Чукарички је био бољи и на старту првог дела меча.

Крај првог полувремена, Партизан и Чукарички нису успели да постигну ниједан погодак и завршен је први део игре резултатом 0:0.

44'
Још једном Маки Бањак. Побегао је одбрани, успео да шутира ногом у казненом простору после корнера, али није био прецизан.
37'
Велика прилика за Бирманчевића. Изашао је сам на Стојковића са леве стране, али се на крају спетљао и погодио спољни део мреже.
34'
Жути картон за Ндиаја. Natho је тражио да се покаже и други жути фудбалеру Чукаричког због неспортске реакције након картона, али остало је на опомени.

Ivan Obradović
Иван Обрадовић / Извор: МН Press

30'
Брутално добар ударац Бибарса Natha са 20 метара. Налетео је из другог плана, из прве опалио, али лопта је прозујала мало поред леве стативе.
23'
Нова шанса за Бањака. Сам је био пред Петровићем, клизећим стартом пробао да убаци лопту у мрежу, али бољи је био чувар мреже домаћих и одбранио.
22'
Бањак је имао шансу након корнера, али је његов ударац главом одбранио голман Петровић. Лопта је ишла под пречку.
15'
Једну јако незгодну лопту је Данило Пантић вратио свом голману и тако поклонио корнер Партизану. Прошло је без већих опасности за Чукарички након изведеног ударца из угла.
9'
Успео је Партизан да успостави контролу након првих минута који су припали гостима. Ипак, без правих прилика за црно-беле.
1'
Лако је испала одбрана Партизана и велика шанса за Чукарички већ после 20 секунди. Ипак, нису се снашли гостујући нападачи.

16:05 Меч је почео!

15:55 Станојевић је пред почетак меча изјавио како се само нада да неће бити ветра. Најавио је да ће Асано играти у шпицу, Стевановић десно, а лево Јојић. Сума не игра прву поставу јер није спреман за 90 минута.

15:30 Меч ускоро почиње. У односу на претходни меч, Александар Станојевић је изоставио из стартне једанаесторице Вујачића и повређеног Холендера.

Дерби кола се овог викенда игра на стадиону у Хумској, где Партизан дочекује екипу Чукаричког, петопласирани тим на табели Суперлиге Србије. Меч почиње у 16 часова.

МИЛОЈЕВИЋ БЛИСТА ОД СРЕЋЕ: Веровали или не Фејса је ДАО ГОЛ (ВИДЕО)

МИЛОЈЕВИЋ БЛИСТА ОД СРЕЋЕ: Веровали или не Фејса је ДАО ГОЛ (ВИДЕО)

УВЕК ЈЕ БИО ТУ ДА НАМ ПОМОГНЕ: Никола Лазетић дао подршку градоначелнику Новог Сада (ФОТО)

УВЕК ЈЕ БИО ТУ ДА НАМ ПОМОГНЕ: Никола Лазетић дао подршку градоначелнику Новог Сада (ФОТО)

У МАЛМЕУ НЕ ПРАШТАЈУ: Ибра је ИЗДАЈНИК, не заслужује НИШТА (ВИДЕО)

У МАЛМЕУ НЕ ПРАШТАЈУ: Ибра је ИЗДАЈНИК, не заслужује НИШТА (ВИДЕО)

Црно-бели су у серији победа, што је још важније, у минула три кола су у значајној мери подигли и ниво игре, чему у прилог иде и висока победа на гостовању ТСЦ (4:0), док тим са Бановог брда такође пет утакмица није доживео неуспех (три победе, два ремија) и сигурно има своју рачуницу, без обзира на чињеницу да су црно-бели фаворити на свом стадиону.

fk partizan
фк партизан / Извор: МН Press

Челси дуго не зна за пораз у Премијер лиги и делује да ће бити конкурентан за титулу - вечерас (21.00) на Стамфорд стиже Лидс, а квота на кеца је 1,60, док је kombinazzija 1&3 2,00. Погледајте све квоте кладионице MOZZART за Челси - Лидс.

Партизан у састав враћа Ивана Обрадовића, Макија Бањака, али ће морати да се сналази без нападача, а Телеграф вам доноси низ чињеница у вези са данашњим дуелом, које би могле да превагну на једну или другу страну.

Стадион: ФК Партизан

Гледалаца: без публике

Време почетка: 16.00 часова

Делегат: Иван Николић

Главни судија: Лазар Лукић

Екипе ће изаћи у следећим саставима:

Партизан: Стојковић, Обрадовић, Бањак, Миљковић, Марковић, Здјелар, Шћекић, Natho, Стевановић, Јојић, Асано

Чукарички: Петровић, Каменовић, Мијаиловић, Остојић, Бирманчевић, Пантић, Ћирковић, Кајевић, Шапић, Ковач, Ндиаје

БОНУС ГАЛЕРИЈА:

Погледајте како изгледа Софија Томала, девојка Лориса Каријуса.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.