Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

ПАРТИЗАН У 2017. ГОДИНИ (ПРВИ ДЕО): Николић предводио екипу до ДУПЛЕ КРУНЕ, па отишао из клуба (ФОТО)

01.01.2018. 18:01
Пише:
Србија Данас
Marko Nikolić
Марко Николић / Извор: МН Press

Први део приче о прошлој години.

Партизан је у 2017. години урадио много ствари које одавно није. Освојена је дупла круна у Србији, обезбеђен је пласман у нокаут фазу Лиге Европе, а уз то није доживљен ниједан пораз у пет дуела против најљућег ривала Црвене звезде. Први део ретроспективе 2017. године биће посвећен другом делу прошле сезоне у којој је екипа предвођена тренером Марком Николићем направила велики камбек у првенству и освојила шампионску титулу, а одмах затим и Куп Србије, победом у финалу баш против Црвене звезде (1:0). 

НЕМА СКРИВАЊА: Ево шта кочи одлазак љубимца Гробара и кад би могла да се очекује конкретна понуда

САМО ЗА МУШКЕ ОЧИ: Бави се моделингом, а положила је и испит за судију и чека се њен први меч (ФОТО)

Црно-бели су 2017. годину почели са минусом од шест бодова у односу на лидера Црвену звезду. У клуб је током зиме стигло неколико играча, али се испоставило да је највеће појачање - Леандре Тавамба. Камерунац је то доказао голом у 154. Вечитом дербију због ког је и постао љубимац Гробара, чак је и добио песму.  

ПРЕЛОМИЛА ЈЕ: Секси дива напушта посао порно глумице и окреће се НОВОМ, тек сад ћете гледати (ФОТО)

Leandre Tavamba
Леандре Тавамба / Извор: МН Press

Сад је он ЈЕДАН ЈЕДИНИ! Маријана Матеус је са НАЈПОПУЛАРНИЈИМ ФУДБАЛЕРОМ света последњих 20 година!

Партизан је прву велику шансу да се у потпуности врати у трку за титулу имао у 153. Вечитом дербију, 4. марта. на рођендан Црвене звезде. Тај меч је могао и да одлучи трку, да је Црвена звезда победила. Гелор Канга је у 34. минуту довео Звезду у вођство, најконтроверзнијим голом у историји дуела два српска великана, пошто му је Џон Руиз асистирао из гол-аута. Сви су видели да је лопта прешла гол-аут линију, осим судије Срђана Обрадовића чији је задатак био да сигнализира главном судији Маји Вујовићу шта се десило, али није то учинио. Партизан је ипак успео да избегне пораз на стадиону Рајко Митић, Урош Ђурђевић је постигао свој први, уједно и једини гол у дуелима против Црвене звезде. 

ПАС, МАЧКА, ПАПАГАЈ ВИШЕ НИСУ У МОДИ: Драгић у дворишту чува КРВОЛОЧНУ животињу (ВИДЕО)

Остала је после 153. вечитог дербија предност Звезде од шест бодова, али се преполовила по окончању регуларног дела сезоне и пред почетак плеј-офа. Звезда је у плеј-оф ушла са три бода предности, али практично четири, јер да је завршила са истим бројем бодова као Партизан била би шампион због боље позиције у регуларном делу шампионата. Партизан је до титуле могао само ако победи у 154. Вечитом дербију, а Звезда после тога киксне најмање једном, а црно-бели остваре све победе. 

НА РАДОСТ МУШКАРАЦА: Амбасадорка Мондијала објавила секси слике и видео

Партизан је 18. априла победио 3:1 на стадиону Рајко Митић и тако се бодовно изједначио са Црвеном звездом, која је од тог тренутка била под огромним притиском. Изабраници Марка Николића су у свим сегментима игре надиграли најљућег ривала, а ка победи их је предводио двоструку стрелац Леонардо да Силва Соуза. Бразилац се показао незадрживим за одбрану Звезде, а један гол је постигао и Леандре Тавамба. Камерунцу је то био првенац у Вечитим дербијима, до данашњег дана и једини погодак против љутог ривала, али можда и пресудан у трци за титулу првака Србије, јер је њим Партизан повео 2:1, а победу је мало касније оверио Леонардо. Марко Николић је и у том, као и у претходна два дербија, тактички у потпуности надмудрио Миодрага Божовића, ком се тад веома озбиљно заљуљала клупа, после четрвтог узастопног Вечитод дербија без победе (два пораза и два ремија).

ПРАШИНА СЕ ДИГЛА ЗА ТИЛИ ЧАС: Објављен снимак секса на којем је жена познатог фудбалера (ВИДЕО ФОТО)

ДОКТОРЕ, АЛАЛ ТИ ВЕРА: Роси смувао ВАТРЕНУ бринету, а разлика у годинама им нимало не смета

Победа у 154. Вечитом дербију подигла је на ноге навијаче Партизана који су у том тренутку схватили да им је титула на дохват руке. Општу мобилизацију Гробара препознали су и челници клуба који су омогућили бесплатан улаз на већину утакмица у финишу трке за титулу. Симболично, Партизану се пут ка титули отворио на Ђурђевдан, 6. маја. Црвена звезда је поражена 2:3 на гостовању Вождовцу, у 34. колу, у ком је Партизан дан раније славио на гостовању против Јавора у Ивањици. 

(ВИДЕО 18 ) СПРЖИО ИНТЕРНЕТ! Бендтнер објавио СНИМАК своје ВРЕЛЕ девојке без БРУСА, фанови у трансу!

Партизан је у 35. колу био домаћин баш Вождовцу, у мечу који ће остати упамћен по много чему. Црно-бели су играли пред празним трибинама, због казне ФСС за увредљиве повике на рачун навијача Војводине, али су се Гробари скупили око стадиона, пратили меч на видео-биму, и бодрили љубимце. Више од пет хиљада навијача Партизана, међу којима су били и чланови KK Партизан предвођени капитеном Новицом Величковићем, стрепели су од 19. минута кад је Вождовац повео голом Георгијевића. Парни ваљак је у другом полувремену, и без искљученог тренера Марка Николића, успео да направи преокрет и победи 2:1, самим тим и да стигне на корак од титуле. 

ДАО ЗЕЛЕНО СВЕТЛО: Путин одобрио ЗНАЧАЈНЕ погодности за све руске навијаче током СП

Marko Nikolić
Марко Николић / Извор: МН Press

ПОКАЗАЛА ЈЕ ВИШЕ НЕГО ШТО ТРЕБА: Због ЊЕНОГ тела, омиљени спорт јој је СКИДАЊЕ! (ВИДЕО ХОТ ФОТО)

Уследио је меч 36. кола Суперлиге Србије, у среду, 17. маја, против Радничког у Нишу. Колоне навијача Партизана из свих делова Србије кренуле су према Нишу, око 10 хиљада Гробара је било на Чаиру, да бодри изабранике којима је победа била императив и без суспендованог тренера Марка Николића на клупи. Партизан је тек у другом делу игре сломио отпор Радничког, домаће је начео Леонардо, а са два гола дотукао Урош Ђурђевић. На крају је било 3:1 за Партизан, који је тако стигао на корак од титуле, остало је још само да у последњем колу код куће савлада Младост из Лучана. 

КАКАВ БУФОН, ПЈАНИЋ, ДИБАЛА: Кад се она појави на клупској телевизији све стаје (ФОТО)

Тог 21. маја 2017. године, играче Партизана и Младости је на стадиону у Хумској поздравило тачно 26.785 присталица црно-белих. Атмосфера је била феноменална, све је било спремно за прославу титуле, многим навијачима црно-белих и најдраже у 21. веку, не само због чињенице да су се њом изједначили по броју пехара намењених шампионима државе - 27, већ и због начина на који се стигло до ње, из минуса од девет разлике. Уследила је велика прослава на стадиону, али и у центру Београда, пошто су играчи и тренер Марко Николић продефиловали са пехаром на отвореном аутобусу.

(18 ВИДЕО) СКИНУЛА ЈЕ БУКВАЛНО СВЕ! Врела новинарка СКРОЗ ГОЛА због великог успеха ОМИЉЕНОГ клуба!

FK Partizan
ФК Партизан / Извор: МН Press

КАКО ЛИ ЈЕ ОН РЕАГОВАО? Роналдова бивша девојка отишла у ПОРНО глумице (ФОТО)

Нису се црно-бели задовољили само једним трофејом. Тренер Марко Николић је спремио и силно мотивисао екипу за освајање дупле круне. Тог 27. маја у Хумској су, у финалу Купа Србије, снаге одмерили Вечити ривали. За разлику од мечева у првенству, Звезду је са клупе водио Бошко Ђуровски. Нови тренер је раздрмао екипу, која је боље отворила меч и била офанзивнија у првих пола часа. Никола Миленковић је на опроштају од црно-белог дреса постигао гол у 41. минуту, што се испоставило довољним за дуплу круну. Могао је Партизан у другом полувремену да напуни мрежу Звезде до врха, али није због себичности Леонарда, који је тад и најавио проблеме које ће касније правити, али о томе више у другом делу резимеа 2017. године. 

ПРАВА ЈЕ БОМБА! Амерички фудбалер верио манекенку Викторијиних анђела (ФОТО)

Partizan
Партизан / Извор: МН Press

Све најновије спортске вести можете да прочитате ОВДЕ

}