Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

ПРЕСТУПНИК ДЕЧИЈЕГ ЛИЦА: Фудбалер, дриблер, забављач и мрачан тип - добродошли у свет лошег момка (ФОТО+ВИДЕО)

29.05.2018. 07:18
Пише:
Србија Данас
Robinjo
Робињо / Извор: Профимедиа

Постигао је много голова, али имао и много животних промашаја.

Оно што је он умео, то је ретко који играч на овом свету знао. Његово умеће, грациозност и невиност у лицу, указивали су да је реч о маштовитим и талентованом детету. Маленом сиромашном бразилцу који фудбал игра да би прехарнио своју породицу и испунио своје снове? Понекад изглед уме да превари, а лице нарочито. Ово је свет лошег момка, или ако ви пронађите неки други епитет...

ПРИЧА НА КОЈУ НИКО НИЈЕ РАВНОДУШАН: Ђорђевић никад није заборавио кад се са трибина орило ,,НЕМА ВЕЗЕ, САЛЕ!"

БУРНО ТРАНСФЕР ЛЕТО: Звезда ЖЕЛИ бившег голмана Партизана! (ФОТО)

ФРАНЦУЗИ УДАРИЛИ НА НОЛЕТА: Ђоковић умало ДИСКВАЛИФИКОВАН са Ролан Гароса (ВИДЕО)

Robinjo
Робињо / Извор: Профимедиа

Давно је то било.. Тада преноси утакмица нису били доступни као данас, морали сте да се поштено потрудите и пронађете касету или двд, како бисте гледали тог малог голбрадог момка како гура лопту по зеленом тепиху, док му навијачи Сантоса аплаудирају.Имао је само 18 лета када је потписао свој први професионални уговор, тада је цео свет брујао о њему као новом Пелеу..И да, није био далеко од њега-играчки. Постизао је голове и слао своје чуваре на ортопедски преглед, радио је све да се заљубимо у њега, као сирота И девојка која је осетила његов зао дух, али о томе касније.

НАЈБОЉЕ ДРУГАРИЦЕ! Лепше половине Ђоковића и Марка Грујића су НЕРАЗДВОЈНЕ! Снимак их је открио (ВИДЕО)

НОВИЦИ ПУКАО ФИЛМ: Ево шта је поручио навијачу Звезде који га је вређао

Са 20 година већ је имао преко сто утакмица у ногама и прегршт голова. Ко би други упутио позив овом момку, него славни краљевски клуб. Барселона је тада имала Роналдиња, а Реал је хтео свог мађионичара са плажа Копакабане. Морали су да одговоре свом ривалу и одговор су пронашли у Робињу.Бразилац је успео да врати трофеј у витрине мадридског клуба, радио је свашта на терену, али и ван њега. То није толерисао немачки стручњак Бернд Шустер и "отерао" га је, као да је зано да је он све, само не мангуп.

Удала се Пиксијева ћерка, на свадбу дошла фудбалска елита (ФОТО)

КРАЉИЦЕ ИНСТАГРАМА: Жене српских фудбалера ДОМИНИРАЈУ друштвеним мрежама (ВИДЕО ФОТО)

Већина спортиста имају пороке. Варате се ако мислите да они не пију или не конзумирају цигарете, не излазе по ноћним клубовима. Све то није толико трагично.. Сваки шампион мора бити сујетан, али не психотичан. Када је прешао у Манчестер сити, није више играо фудбал. Ћесто је сам говорио да га је ноћни живот у енглеској убио и уништио му каријеру. 

Добро се сећам прича са Мондијала у Немачкој 2006. год.. Бразилци су имали фантастичан тим. Роналдо, Роналдињо, Кака, Адриано, Емерсон, Дида, Кафу, Роберто Карлос и Робињо. Вођа на терену били су Кафу и Роберто Карлос, тада ветерани у дресу Кариока. Својеврсни вођа оргија и напаствовања девојака био је ко други него момак дечијег лица. Приче да су трошили за ноћ преко 1000 кондома, звуче невероватно, али где има новца има и беса. 

НИЈЕ САМО ПИО: Некадашњи први рекет света УХАПШЕН два пута у ИСТОМ дану (ФОТО)

Након доживљеног краха са Бразилом у Немачкој, Сити је решио да се отараси овог сјајног фудбалера. Робињо је ипак био сјајан фудбалер, али лош човек и саиграч. Следећа дестинација био је Милан, испоставиће се место на коме ће овај омалени напдач показати шта зна са лоптом, али шта уме када му особа женског пола каже НЕ. Освојио је Серју А 2011.године, био је десна нога Златану и лева рука Пату. Одлично је играо. Био је то онај стари Робињо. Све до једне ноћи. Ко зна колико је било сличних, али то се нажалост не зна.

- Робињо је показао апсолутни презир према жртви док ју је излагао понижењима у тешком сексуалном насиљу- стоји у судској пресуди. Да, то је он урадио. Момак са невиним лицем, које тешко може да превари, али ипак може. Новембар 2013. године и ноћ у једном клубу. Бразилац је тада силовао младу девојку са још неколико својих пријатеља. 

Девојка коју је обљубио, на суђењу како се наводи била је видно истраумирана и уплашена. Сав револт и презир који лично осећам према овом момку стоји у његовој одбрани пред судом.

- Робињо се изјаснио да није крив и да није присилио девојку на секс- колико год били криви и урадили нешто лоше, спас постоји.

Али, тада не постоји лагање и избегавање срамоте и реалности која ће вас сачекати због учињеног недела. Тада се савије глава и каже се "крив сам", ма колико то болело. Јер ту девојку то боли много више, за разлику од мачо момка из Бразила. 

Његов живот је ту где јесте, иза решетака. Оправдање не постоји, нити ће икада постојати за овакве преступнике. Уопште није битно да ли конзумирате алкохол или наркотике, да ли улазите у физичке сукобе са себи равнима. То раде мангупи. Момци који воле све, само не себе. Свако поштен негде у дубини своје душе мрзи свој карактер, јер је то имуни систем за недела. 

Бразилац није шмекер, није ни мангуп. Он је на крају један обичан преварант са фудбалским талентом и насилник без скрупула.

Све најновије спортске вести можете да прочитате ОВДЕ.