Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

СУПЕРЛИГА: Рикардо ПОКЕРОМ честитао јубилеј Станојевићу! Парни ваљак ПРЕГАЗИО Нишлије (ВИДЕО)

29.08.2021. 22:37
Пише:
Србија Данас
FK Partizan
ФК Партизан / Извор: МН Press

Блицкриг нападача Партизана.

Парни ваљак немилосрдно меље пред све собом. После блиставог издања на међународној сцени и обезбеђене европске јесени, фудбалери Партизана наставили су победнички низ и на суперлигашкој сцени, савладавши у 7. колу Раднички из Ниша на свом терену резултатом 4:0 (2:0).

КАД МЕРИДИАН ЧАСТИ – СВИ ДОБИЈАЈУ! Одиграј 10 недобитних тикета и БОНУС је твој!

КАД МЕРИДИАН ЧАСТИ – СВИ ДОБИЈАЈУ! Одиграј 10 недобитних тикета и БОНУС је твој!

ОЗБИЉНО УПОЗОРЕЊЕ ЗА ЦРНО-БЕЛЕ: Партизанов противник у Лиги конференције ИЗРЕШЕТАО шампиона!

ОЗБИЉНО УПОЗОРЕЊЕ ЗА ЦРНО-БЕЛЕ: Партизанов противник у Лиги конференције ИЗРЕШЕТАО шампиона!

ЈЕДНА ПОРОДИЦА: Остоја Мијаиловић помаже Партизану на ОВАЈ начин!

ЈЕДНА ПОРОДИЦА: Остоја Мијаиловић помаже Партизану на ОВАЈ начин!

Партизан у еуфорији после победе над Санта Кларом, кец против Радничког се плаћа квотом 1,25, у комбинацији са 3 расте на 1,75. Погледајте и остале Mozzart квоте за меч Партизан – Раднички Ниш.

Од почетка су црно-бели наметнули свој ритам и стварали прилике. Чести покушаји Јојића, од којих је један завршио на стативи, нису донели промену резултата.

Све до 36. минута, када је Рикардо послао лопту иза линије Кахримановог гола. У тој ситуацији, судија Митић морао је да сачека одлуку из ВАР собе, да би после краће паузе Лесковчанин показао на центар и уследила је радост на трибинама.

Наставили су Станојевићеви изабраници са нападима, па су до краја награђени са још једним поготком у режији Рикарда Гомеша.

Овог пута репрезентативац Зеленортских острва је у “енглеском стилу” надскочио Бјеличића у шеснаестерцу и ефектно ударцем главом затресао мрежу дуплиравши предност Партизана, са којом је много растерећеније ушао у други део меча.

Најбољу партију у сезони одиграо је Рикардо, који се поигравао са одбраном Радничком и на конту од два гола додао и две асистенције, по једну Немањи Јовићу и Бибрасу Nathu, који су у наставку дотукли Нишлије за демонстрирање моћи Партизана у новој сезони.

Победа над Радничким била је 100. тријумф Александра Станојевића на клупи Партизана, коме је Рикардо Гомеш на најлепши начин улепшао јубилеј у тренерској каријери.

Како је текао меч у Хумској, прочитајте у наставку текста.

Сва дешавања из минута у минут са стадиона из Хумске, можете да пратите на порталу Србија Данас.

КРАЈ УТАКМИЦЕ.
81. минут
После центаршута Јовића, Лазар Павловић је главом захватио лопту, али је отишла по земљи у гол-аут.
75. минут
Аплаузима је испраћен Рикардо са терена, уместо њега у игри је Никола Штулић, док је Милан Смиљанић заменио Шћекића.
70. минут
ГООООООООЛ!!!! Партизан води 4:0, стрелац је Немања Јовић. Мајсторија везисте црно-белих, Кахриман је само закачио прстима лопту, која је ипак одсела иза његових леђа. Бруталан учинак нападача Парног ваљка, два гола и две асистенције за Рикарда.
70. минут
Natho је завршио утакмицу, уместо његао на терену је Лазар Павловић.
69. минут
Жути картон за Илију Спасића из Радничког.
68. минут
Каква шанса за Рикарда, све је добро урадио, преварио Бјеличића и шутирао, али Кахриман није дозволио да се резултат промени.
67. минут
Нови зицер за Партизан, Марковић је у контри одлично додао Јојићу, који се није снашао и шанса за четврти гол црно-белих је пропала.
66. минут
Мења Раднички, уместо Шкрбића у игри је Филип Касалица.
64. минут
Најбоља шанса за Нишлије да постигну гол. Мицибући је урадио све како треба, најпре одузео лопту Шћекићу, "заломио" Стевановића који је пао, а потом и Вујачића, да би затим био изблокиран приликом шута и зицер Радничког је отишао у ветар.
62. минут
ГООООЛ!!!! Партизан води 3:0!!!! Акцију је започео Живковић, упослио Рикарда који се нашао испред Кахримана и могао да бира где ће да шутне, али се одлучио да не буде себичан и додао Nathu који је затресао незаштићену мрежу за убедљиво вођство црно-белих.
57. минут
Још један дуел са Бјеличићем је добио Рикардо, али га је дефанзивац Нишлија сустигао и изблокирао његов шут, па ће Партизан извести корнер. Центрирао је Јојић, Кахриман кратко избоксовао лопту, а Јовић силовито са дистанце покушао, право у чувара мреже Нишлија.
57. минут
Запретио је и Раднички после дужег времена, учинио је то резервиста Вања Илић, тек што је ушао послао је ударац према Стевановићу, али је голман црно-белих сигурно ухватио лопту.
56. минут
Јојић се изборио за лопту и искоса шутирао директно у добро постављеног Кахримана.
55. минут
Двострука промена у Партизану: Холендер излази, на терену је Марковић, док је уместо Терзића у игру ушао Немања Јовић. Код Радничког, меч је завршио Арсић, ушао је Илић.
52. минут
После повратне Јојића, Живковић је шутирао, али је његов ударац изблокиран. После корнера, грешку Рикарда и Живковића искористила је одбрана Нишлија и отклонила опасност.
51. минут
Припрема Станојевић измену, на терен ће Лазар Марковић.
47. минут
Центаршут Урошевића, испред Natha у скоку интервенисала је одбрана Радничког.
46. минут
ПОЧЕЛО ЈЕ ДРУГО ПОЛУВРЕМЕ.
КРАЈ ПРВОГ ПОЛУВРЕМЕНА.
45 3. минут
Вујадиновић ипак мора да напусти терен због повреде. Заменио га је Никола Стевановић.
45 2. минут
Могао је Партизан да поведе са 3:0, Рикардо је лепо пустио лопту Урошевићу који је искоса у казненом простору шутирао, а Кахриман успео ногом да одбрани његов ударац.
Играће се још четири минута у Хумској.
44. минут
ГОООООООЛ!!!! Води Партизан 2:0 и поново је Рикардо стрелац. Готово на исти начин као код првог гола центрирао је Живковић, само је Гомеш овог пута "закуцао" лопту у гол после небеског скока поред Бјеличића, па није било потребе да се ВАР користи.
41. минут
Ударац Терзића право у Кахримана. Већ у следећој акцији, после центаршута Урошевића покушај Рикарда у шеснаестерцу завршио је поред гола.
36. минут
ГООООООООЛ!!!! Води Партизан, стрелац је Рикардо. После центаршута Живковића, нападач црно-белих био је највиши и ударцем главом погодио, Кахриман је "ишчупао" лопту која је обимом прешла гол линију у ваздуху, али је ВАР ипак морао да ради. Пресудио је у корист Партизана и судија Митић је показао на центар - 1:0.
33. минут
На другој страни Мицибући прави прекршај у нападу.
33. минут
Још један покушај Јојића искоса са десне стране, отишао је поред гола.
32. минут
Још једно луцидно додавање Бирбаса Natha, сада према Рикарду у шеснаестерцу, међутим, Кахриман је био бржи и истрчавањем покупио лопту испред нападача црно-белих.
30. минут
Поново је Јојић упутио ударац ка голману Нишлија, сада са преко 30 метара, али је његов пројектил отишао далеко од стативе.
27. минут
Зицер за Партизан - мајсотрски је Natho боцнуо лопту пребацивши је до усамљеног Јојића који се нашао у колосалној прилици и шутирао, али се лопта одбила од стативе. Није имао среће везиста Парног ваљка у овом нападу.
26. минут
Саничанин је изблокирао ударац Шкрбића, Нишлије су после дужег времена запретиле црно-белима.
25. минут
Нова прилика за Станојевићев тим, Natho је покушао, међутим, његова замисао завршила се безуспешно далеко од циља.
24. минут
Лепа шанса за црно-беле већ у следећем нападу, и опет за Рикарда. Контру је повукао Холендер и асистирао репрезентативцу Зеленортских Острва, који је гађао десну страну, али је шут завршио као и претходни поред гола.
23. минут
Преамбициозно је Мицибући покушао са велике удаљености да изненади Стевановића, голман Партизана лако је укротио његов шут.
20. минут
Погрешан пас Живковића ка Терзићу, па је везиста Партизана направио фаул у нападу.
15. минут
Најбоља прилика за Партизан, акцију је започео Терзић и додао Рикарду, који се нашао у прилици да постигне 10. гол у сезони. Испред њега је био само Бјеличић, али је голгетер црно-белих силовито са 15 метара послао лопту поред гола.
11. минут
Два корнера заредом извео је Раднички, после центаршута Арсића одбрана је кратко интервенисала, а затим опет су силовито Нишлије шутирале и поново нокаутирале, овог пута Марка Живковића који се нашао на земљи. Убрзо је устао и наставио меч, а Партизан изнео лопту са своје половине.
8. минут
Мицибући је силовито шутирао и "нокаутирао" Синишу Саничанина, кога је пројектил Јапанца погодио у главу, после чега се дефанзивац црно-белих нашао на земљи у указана му је помоћ. Придигао се, али ће на кратко напустити терен.
5. минут
Центаршут Холендера на петерац, никога од играча Партизана није било. На другој страни Нишлије су имале лепу прилику да направе пометњу пред Стевановићем, али их је Вујачић клизећим стартом осујетио у тој намери.
3. минут
Ухватио се судија Митић за џеп и показао први жути картон на утакмици, добио га је Никола Вујадиновић због оштрог старта. Фаул је извео Natho, али је Кахриман истрчао и спречио опасност.
2. минут
Први фаул за Раднички, Урошевић је направио прекршај па ће лопта припасти гостима.
1. минут
Утакмица је почела.

ТОК МЕЧА.

ПАРТИЗАН - РАДНИЧКИ НИШ 4:0

Стрелац: Рикардо 36, 44. Natho 63. Јовић 70.

Стадион: Партизана.

Судија: Митић Милан (Лесковац).

Жути картони: Шћекић - Вујадиновић, Спасић.

ПАРТИЗАН: Стевановић, Живковић, Саничанин, Вујачић, Урошевић - Шћекић (73. Смиљанић), Јојић - Терзић (56. Јовић), Natho (70. Павловић), Холендер (55. Марковић) - Рикардо (73. Штулић).

РАДНИЧКИ: Кахриман - Бјеличић, Мицибући, Шкрбић (66. Касалица), Дуроњић (66. Спасић), Вујадиновић (46. Н. Стевановић), Пејовић, Митровић (72. Томић), Арсић (56. В. Илић), Тодоровски, Аксентијевић.

БОНУС ГАЛЕРИЈА

Погледајте како изгледа Аура Руиз, бивша девојка Хесеа Родригеза.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.