Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

СУПРУГА ГОЛМАНА РАЈКОВИЋА ЖАРИЛА И ПАЛИЛА: Била у вези са Вељком Ражнатовићем, а тек да чујете шта сад ради

29.11.2022. 19:20
Пише:
Србија Данас/Курир
Ana Rajković
Ана Рајковић / Извор: Фото: МН Press/Instagram printscreen/rajkovic__ana

Веома је успешна!

Лепше половине наших фудбалера такође су поред бројних навијача спаковале кофере и отпутовале у Катар, не би ли бодриле своје момке и мужеве али на изтненађење свих то није био случај са Аном Рајковић.

Ако је судећи по објавама са друштвене мреже Инстаграм, Ана је остала у Београду, а пре неку ноћ прослављала је рођендан своје блиске пријатељице до ситних ноћних часова.

Голман Предраг Пеђа Рајковић већ годинама брани у иностранству, а својим талентом и трудом је обезбедио и место у репрезентацији.. Поред тога што ниже успехе на терену ужива и у идиличном браку са бившом манекеном Аном Рајковић, која му је велика подршка.

Пулмолог одговара на сва ваша питања: Све што треба да знате о кашљу код пушача

Пулмолог одговара на сва ваша питања: Све што треба да знате о кашљу код пушача

КОШТА МАЊЕ ОД 200 ДИНАРА: Направите СМЕСУ која ЧИСТИ ЦРЕВА од ПАРАЗИТА, детоксикује, ПОДСТИЧЕ МРШАВЉЕЊЕ

КОШТА МАЊЕ ОД 200 ДИНАРА: Направите СМЕСУ која ЧИСТИ ЦРЕВА од ПАРАЗИТА, детоксикује, ПОДСТИЧЕ МРШАВЉЕЊЕ

Ко је Ана Рајковић?

Име Ана Рајковић било је познато јавности и пре него што се удала за фудбалера, додуше под девојачким презименом Цакић. Пре него што је у Пеђи пронашла љубав свог живота, манекенка је била верена за Вељка Ражнатовића, што није прошло незапажено у медијима.

Међутим, Вељко није једина позната личност која је освојила срце фаталне Ане. Ана је пре Вељка била у дугогодишњој романси са Срђаном Мијаиловићем, фудбалером Црвене Звезде.

Ана и Вељко су били у вези пре него што је на сцену ступила Богдана, а манекенка нашла срећу са фудбалером, а својевремено је открила да се не стиди ниједног избора из прошлости, али и да је остала у добрим односима с бившим партнерима.

Како је почела Анина и Предрагова прича?

- Наша веза је заиста почела случајно. Дописивали смо се, а упознали тек две године након првих размењених порука. Пила сам кафу са другарицом и она је изразила жељу да идемо на утакмицу, па сам позвала друга који нам је донео карте. После те утакмице рекла ми је да јој је Пеђа симпатичан и замолила ме да га позовем да изађе са нама. Све је ишло по плану осим тога што сам се на крају ја удала за њега. Искрено, лагала бих ако бих рекла да сам одмах знала да је то то и да је он тај! Баш напротив, он је мени сваким даном доказивао какав је заправо и наша љубав је кренула од нуле и расла свакога дана и то не престаје до данас - рекла је својевремено Ана.

Велика подршка супругу

Без обзира што није отпутовала у Катар да свом драгом пружи подршку и са трибина, Рајковићева је дала све од себе да упуту речи поршке супругу. преко друштвених мрежа.

Свакодневно се оглашава преко друштвених мрежа, а једна у низу њених запаженијх објава је засигурно, пред утакмицу Србије против Бразила. Ана је тада упутила снажну поруку.

"Јер ми смо досли довде да остваримо снове да запалимо море све вас дигнемо на ноге”

Познато је да је Ана бодрила Пеђу на скоро свим утакмицама, али нажалост судећи по објавама са мрежа, Ана је овог пута, на изненађење свих остала у Београду, а пре неку ноћ је до ситних ноћних часова прослављала рођендан своје блиске пријатељице.

Каква мајка таква и ћерка, свима је јасно на кога је Ана наследила лепоту!

Ана често своје пратиоце почасти неком провокативном фотком. Млада мама се не либи да показује своју завидну фигуру путем мрежа. Често се фотографише у иаизазовним издањима. Вероватно је и зато покупила епитет, једне од најлепших жена фудбалера. Међутим, када гледамо слике ње и мајке, често се запитамо ко је ко. Анина мајка Нела, је њега највећа подршка, а на изгледу би јој поавиделе и много млађе. Мајка и ћерка често поносно позирају, а свако ко је видео њихиве заједничке фотографије, јасно му је од од кога је Ана наследила лепоту и непогрешив укус за моду.

Ана и Пеђа су прошли јако тежак период

Спрска манекенка Ана Рајковић открила је једном приликом да је због пљачке коју су њен супруг, фудбалер Предраг Рајковић и она доживели у својој кући, постала анксиозна, као и да често има нападе панике. Ана је признала да од тада не може да превазиђе трауму јер се са лоповима сусрела "лице у лице". Тај догађај утицао је на то да манекенка неко време није могла да говори, а данас, како каже, и даље "умишља исте звуке".

- Прескочили су зид који је преко два метра, некако отворили врата од терасе и ушли док смо били у кући, око девет увече. Пабло, наш померанац, почео је несносно да лаје и вукао ме да кренем са њим доле.У том тренутку, Реља је спавао, а Пеђа се туширао. Пошла сам за псом и када сам сишла, лопов ме је дочекао "лице у лице" као на филму...Од страха сам изгубила моћ говора, отрчала сам код Пеђе и само изговорила да су лопови унутра. Затим смо ушли сви у једну собу, позвали полицију и пријатеље који су одмах дошли. Никада то нећу заборавити - испричала је својевремено Ана.

Пеђа јој испунио животни сан

Спортиста је решио, како преносе домаћи медији, да Ани испуни сан и поклони јој пословни простор на чак три спрата у центру престонице вредан више од 250. 000 евра.

- Када је Ана основала брендове обуће и одеће није ни слутила колики ће успех постићи како у нашој земљи, тако и широм Балкана. Желела је да буде самостална и да не зависи од финансија свог супруга и у томе је врло брзо и успела. Иако већ има радњу у центру града, као и штанд у једном тржном центру, већ дуго машта о великом локалу. Ту жељу решио је да јој испуни супруг који је пре неколико недеља пронашао простор на три спрата у вредности од 250.000 евра - навео је извор близак макенеки.