Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

ОН ЗАРАЂУЈЕ МИЛИОНЕ ЕВРА, ЖЕНА МУ ПРОДАЈЕ ПАТОФНЕ: Нисте ни слутили шта се крије у српској репрезентацији, ОВО је увид у тему која све занима (ФОТО)

22.11.2022. 18:52
Пише:
Србија Данас
žene
жене / Извор: Фото: МН Press/Instagram printscreen

Нема сумње да ће и овом Светском првенству жене и девојке фудбалера давати посебну драж и бити прва мета камера када дешавања на травнатом терену затихну

Светско првенство у фудбалу отвара се у недељу, 20. новембра, утакмицом између домаћина турнира Катара и селекције Еквадора, која је заказана са 17 часова.

 Многи од наших фудбалера неће ићи сами, већ ће их са трибина бодрити њихове фаталне изабранице.

ДЕТЕ (15) УМАЛО УМРЛО ЗБОГ ГУМЕНИХ БОМБОНА: Појео целу кесицу, а због ОВОГ САСТОЈКА у ЊИМА боре му се за живот

ДЕТЕ (15) УМАЛО УМРЛО ЗБОГ ГУМЕНИХ БОМБОНА: Појео целу кесицу, а због ОВОГ САСТОЈКА у ЊИМА боре му се за живот

НЕ МОЖЕ ЖЕНА ОД 60 ГОДИНА ДА БУДЕ ДЕВОЈЧИЦА: Олга Одановић противник ботокса - "Најлепше је бити природан"

НЕ МОЖЕ ЖЕНА ОД 60 ГОДИНА ДА БУДЕ ДЕВОЈЧИЦА: Олга Одановић противник ботокса - "Најлепше је бити природан"

Међутим, иако већина жена уздише за фудбалерима, поједини чланови наше репрезентације нису емотивно испуњени и у Катар ће без девојака.

Но, да почнемо прво од фаталних девојака које су успеле да освоје срца наших репрезентативаца и са њима чак и осноју породице.

Кристина Митровић

Александар Митровић је у срећном браку са две године старијом изабраницом Кристином Јањић. Он је више пута нагласио да је она његова снага, као и да га увек подржава, како на терену, тако и ван њега.

Имају троје деце. Прво су добили сина, док су 2017. године добили и ћерку, а благословени су 2022. када су добили још једну ћерку.

Осим породичних фотографија, на Кристинином Инстаграм налогу се могу наћи и провокативне фотографије. Она се не либи да покаже своје згодно тело и атрактивне дестинације које посећује.

Тренутно је прати више од 18 хиљада пратилаца на овој друштвеној мрежи.

Софија Милошевић

Софија и Лука представљају један од најпопуларнијих парова на домаћој сцени. Пар је 2020. године добио и сина Алексеја, а у марту ове године добили још једног наследника. Венчање су одложили због пандемије коронавируса.

Софија је познати српски модел, али и креаторка, па њене хаљине и моделе носе многе јавне личности на српској сцени.

На друштвеној мрежи Инстаграм прати је више од пола милиона људи, а она свакодневно објављује занимљиве фотографије из приватног живота.

Драгана Тадић

Једна од супруга које воде миран и повучен живот, без велике помпе и скандала јесте Драгана Тадић, супруга фудбалера Душана Тадића. Они су годинама у браку, а лепа Драгана не пропушта прилику да уживо бодри свог супруга са трибина.

Они су у браку од 2013. године и имају двоје деце, сина Петра и ћерку Тару, а својевремено је фудбалер истакао да би волео да се њихова мала породици прошири.

- Најслађи снови су ми везани за проширење породице. Тренутно смо на двоје (син и ћерка), планирамо бар још толико - рекао је својевремно фудбалер. Драгана није активна на друштвеним мрежама, већ се у потпуности посветила породици.

Наталија Илић

Сергеј Милинковић Савић увек даје срце на терену, а баш ту његову особину воли и његова изабраница, Наталија Илић. О прелепој Наталији која је заробила Сергејево срце се мало зна, осим да је блогерка и да се не либи да на друштвеним мрежама покаже своје врело тело. Има велики број пратилаца, а комплимената јој не мањка.

Тренутно има више од 20 хиљада пратилаца на друштвеној мрежи Инстаграм.

Ана Рајковић

Супруга голмана Предрага Рајковића, Ана Рајковић, једна је од најпознатијих жена фудбалера. Имају два сина, Рељу и Тадију.

Бави се продајом дечје обуће, односно патофни за децу. Њена бизнис идеја је наишла на одличне реакције, и може се рећи да је пронашла свој позив. У међувремену се ангажује око породице и своја два сина Рељом и Тадијом, које је добила из брака са Предрагом.

Њен инстаграм профил броји 164 хиљаде пратилаца и може се рећи да она и Предраг имају веома успеђан и складан брак.

Миа Зеремски

Одбојкашица је освојила срце Марка Грујића још 2017. године, а сада га прати у каријери. Они су у срећној вези, упознали су се преко заједничких пријатеља и након неколико месеци познанства су започели везу. Она прати везисту Порта свуда, поготово откад су се недавно верили!

Анастасија Ражнатовић


Фудбалер Немања Гудељ већ неколико месеци ужива у скалдној вези са младом певачицом Анастасијом Ражнатовић.

Иако слабо прича о својој вези, Анастасија доста времена проводи са дечком у Шпанији, а недавно је проговрила чак и о могућем венчању.

- Овде сам до 20., па идем на светско (Светско првенство у фудбалу). Биће уживање, у последње време баш волим фудбал и једва чекам да одем - истакла је недавно Анастасија.

Већина фудбалера репрезентације је у емотивној вези, или браку, али њихове изабранице не желе да се експонирају, или не желе да сви имају увид у њихове "Инстаграм животе", па су своје налоге закључале. Када се сумира ситуација, наши победници имају укуса, воле лепе и успешне жене.

НЕ ПРОПУСТИТЕ! Све вести о Мундијалу у Катару прочитајте ОВДЕ.