Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

ПРЕД НОВИ ВЕЧИТИ ДЕРБИ: KK Партизан издао саопштење

05.12.2022. 18:21
Пише:
Србија Данас
KK Partizan, Željko Obradović
KK Партизан, Жељко Обрадовић / Извор: МН Press

Све је распродато.

У четвртак нас чека први овогодишњи евролигашки дерби, дуел Партизана и Цвене звезде.

МУНДИЈАЛ КАКАВ ЗНАМО ОДЛАЗИ У ИСТОРИЈУ: Све се мења од 2026. године

МУНДИЈАЛ КАКАВ ЗНАМО ОДЛАЗИ У ИСТОРИЈУ: Све се мења од 2026. године

ТВОЈ ЖИВОТ НЕЋЕ ЈОШ ДУГО ПОТРАЈАТИ: Стравичне претње новинарки са Косова која је осудила примитивца Џаку

ТВОЈ ЖИВОТ НЕЋЕ ЈОШ ДУГО ПОТРАЈАТИ: Стравичне претње новинарки са Косова која је осудила примитивца Џаку

ХРВАТИ КАЖУ ДА СУ ОШТЕЋЕНИ: Јапан шокирао комшије после ОГРОМНОГ ХАОСА (ВИДЕО)

ХРВАТИ КАЖУ ДА СУ ОШТЕЋЕНИ: Јапан шокирао комшије после ОГРОМНОГ ХАОСА (ВИДЕО)

Након што је позвао навијаче да покажу љубав према свом клубу, а не гнев према противнику, Партизан се огласио још једном. Овога пута да потврди да су продате све улазнице за овај меч, али и да још једном подсети све који ће утакмицу гледати у београдској Арени да је безбедност и фер навијање оно што је најважније.

"KK Партизан Mozzart Бет са поносом истиче да су све улазнице за утакмицу 12. кола Евролиге распродате. Први пут у историји, црно-бели ће дочекати Црвену звезду МТС у оквиру Евролиге, што изазива велико интересовање не само српске, већ и европске кошаркашке јавности.

Тим поводом, Клуб се обраћа навијачима, симпатизерима, представницима медија, представницима техничких служби и обезбеђења са искреном жељом да предстојећи меч протекне у најбољем могућем реду и буде пример добре, спортске атмосфере и добре организације на европском нивоу!

Поред 11.500 сезоснких улазница, све дневне улазнице које су се нашле у слободном оптицају су распродате. Као награду за верност, KK Партизан Mozzart Бет је донео одлуку да свим купцима дневних улазница за меч против Црвене звезде МТС обезбеди бесплатан улаз на утакмицу АдмиралБет АБА лиге против ФМП 19. децембра. Потребно је да навијачи сачувају своје улазнице и да исти бар код поново очитају на улазу 19.12.2022.

Штарк арена ће у четвртак несумњииво бити пуна и због тога напомињемо да је свака улазница нумерисана. Безбедносне снаге на утакмици ће бити појачане, а сваки гледалац ће бити у обавези да заузме оно место за које има карту.

Овом приликом, Партизан Mozzart Бет напомиње да ће гостујући тим према пропозицијама добити места која се налазе у продужетку гостујуће клупе и да никаквог другог места на којем ће се гостујући навијачи у дворани окупљати неће бити.

Још једном позивамо све присутне у дворани да поштују нумерацију, следе инструкције редара и хостеса и не задржавају се на степеницама и пролазима.

Безбедност

Безбедност свих актера утакмице је загарантована како пропозицијама такмичења тако и актуелним законима Републике Србије. Клуб позива све присутне у дворани да се суздрже од било каквог понашања које на било који начин може угрозити безбедност и интегритет актера утакмице.

Убацивање меких и тврдих предмета у терен је строго забрањено и неће бити толерисано. Подсећамо да су пропозиције Евролиге веома оштре и да слика небезбедног окружења није нешто што ово такмичење жели, те стога нема нимало разумевања за клубове чији навијачи праве испаде који доводе до инцидената. Потенцијални безбедносни проблеми не само да би нарушили углед клуба и његову репутацију у Евролиги, већ би нарушили и репутацију Града Београда, Републике Србије.

Такође, нулти степен толеранције постоји и за увредљива скандирања било које врсте! Увреде се баш као и убацивање предмета у терен строго санкционишу према важећим пропозицијама Евролиге. Али изнад санкција, такво понашање у огромној мери урушавају углед Партизана у Европи и шаљу ружну слику коју нико не жели да прикаже.

Први евролигашки дерби је права прилика да се са праксом вређања и креирања небезбедног окружења прекине и да се окрене нова, лепша страница историје кошаркашких двобоја између Партизана и Црвене звезде.

Пре неколико сезона, Евролига је из употребе искључила било какве заштитне ограде иза клупа или записничког стола. Публика се налази веома близу актера меча јер се њихова безбедност сматра светињом. Управо тако се играчи и службени представници имају третирати.

Подршка и спортска атмосфера

KK Партизан Mozzart Бет позива све присутне у дворани да сву своју енергију усмере на подршку екипи и стручном штабу црно-белих! Партизан је у многим стварима био први и остао први. Хајде да први дамо пример добре организације, спортске атмосфере али и снажне подршке која ће служити на понос Клуба, Београда, Србије и читаве Евролиге!

Сва увредљива скандирања, убацивање било чега у терен, креирање било какве неспортске атмосфере би највећу штету нанели управо Партизану! Због тога, Партизан Mozzart Бет позива навијаче и још једном их најљубазније моли да своју љубав према клубу покажу на најбољи могући начин – коректно и искључиво у спортском духу! Хајде да победимо и на терену и на трибинама", наведено је на сајту KK Партизан.

 

НЕ ПРОПУСТИТЕ! Све вести о Мундијалу у Катару прочитајте ОВДЕ.

 

 

БОНУС ГАЛЕРИЈА

Погледајте како изгледа британска атлетичарка Дина Ашер Смит.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.