Подешавања Сачуване вести Претрага Navigacija
Подешавања сајта
Одабери писмо
Одабери град
  • Београд
  • Дечани
  • Јагодина
  • Крагујевац
  • Крушевац
  • Ниш
  • Нови Сад
  • Ораховац
  • Панчево
  • Пирот
  • Приштина
  • Призрен
  • Сомбор
  • Суботица
  • Штрпце
  • Ужице
  • Врање
  • Вршац
  • Зрењанин
  • Звечан

ОЏОВА ДЕВОЈКА ОТКРИЛА: Партизан је три пута звао Мајкла, нудили су му дупло више новца од Звезде, чекао је разговор са црно-белима

04.09.2020. 13:46
Пише:
Србија Данас/Блиц
Majkl Odžo
Мајкл Оџо / Извор: МН Press

Јавно проговорила о последњим данима живота нигеријског кошаркаша и понудама које је имао.

Светлана Срећков, девојка прмеинулог кошаркаша Мајкла Оџа, причала је о последњим данима живота свог дечка и његовом здравственом стању (прочитајте ОВДЕ), а дотакла се и понуда које је Нигеријац имао уочи смрти. Снажном центру је истекао уговор са Црвеном звездом и био је у потрази за новим клубом. Светлана у интервјуу за Блиц тврди да је Партизан био заинтересован да ангажује Мајкла.

ПОНУДА ЈЕ РАЗНОВРСНА - Меридиан ти поклања БОНУС за клађење, окушај срећу већ за викенд

ПОНУДА ЈЕ РАЗНОВРСНА - Меридиан ти поклања БОНУС за клађење, окушај срећу већ за викенд

ЗВЕЗДИ ТРЕБА И ШТОПЕР: Нови повратник стиже на Маракану?

ЗВЕЗДИ ТРЕБА И ШТОПЕР: Нови повратник стиже на Маракану?

ОЛИМПИЈАКС ДОВОДИ ЗВЕРКУ ПРЕД ПЛЕЈ-ОФ ЗА ЛШ: Плата два милиона евра, Звезда га већ добро упамтила

ОЛИМПИЈАКС ДОВОДИ ЗВЕРКУ ПРЕД ПЛЕЈ-ОФ ЗА ЛШ: Плата два милиона евра, Звезда га већ добро упамтила

- Почео је са Партизаном да тренира у понедељак, 3. августа, није ми било јасно зашто, и како су могли да га пусте да тренира са таквим лекарским налазима које су сигурно видели. Они су му понудили... дали место где да тренира, јер су имали ту салу на стадиону. Не знам ко је био тај пријатељ са којим се договарао, могла бих да кажем ако будем имала приступ телефону јер могу да препознам број, слушала сам преко спикерфона причали су на енглеском и то врло често у тим данима. То је био неки агент који је хтео да га одвуче од Тода, његовог менаџера, он му је обећавао тај клуб, не знам колико тимова је спомињао, једино што знам да му је стално причао:

- Обезбедићу ти место у клубу, јер Тод то не може да ти обезбеди.

Пети сусрет двојице тенисера, сва четири је добио Ђоковић, последњи у августу када је Штруфу дао четири гема. Отуд квота 1,05 на Ђоковићеву победу. Погледајте и остале MOZZART квоте за меч Ђоковић – Штруф.

Светлана каже да докази о томе постоје и да се налазе у телефонима Мајкла Оџа.

- Тај човек је звао 700 пута дневно, обећавао је куле и градове, причали су на енглеском, ако дођемо до телефона, ту је кључ свега....

У јавности се повела врло оштра полемика између Црвене звезде и Партизана око наводне заинтересованости црно-белих за високог Нигеријца. Светлана први пут јавно говори и о тој епизоди,

- Задње што ми је рекао да треба да га зове Остоја Мијаиловић и још један играч би био са њим, и да би желео да будем ту када га буду звали То ми је рекао у среду у 10 сати (5. 8. 2020), изашли смо на вечеру, ја сам таман дошла са смене. Партизан га јесте три пута звао, звали су његовог менаџера Тода да пређе прво, али се нећкао... Када је причао била сам ту, волео је да сам ту, иако се у кошарку не разумем много.

Светлана открива и нове детаље:

- Први пут су га звали пре ванредног стања због короне, други пут касније када је Волден прешао у Звезду, трећи пут пар дана пре смрти, стварно не знам ко је то радио у име Партизана, али знам шта сам чула.

Majkl Odžo
Мајкл Оџо / Извор: МН Press

Оџо је према речима Светлане имао велике дилеме у тим данима.

- Ишао је да тренира, искрено је очекивао да ће га Звезда позвати да се врати. Рекао ми је да се покајао што је одбио Звездину понуду пре короне, и да Црвена звезда неће звати два пута, и да не зна колико му је паметно да иде у Партизан. Чак му је и Будућност дала понуду тамо негде крајем маја, и мислио је да је можда боље да оде код њих, али није био задовољан новцем. Неки тим из Турске, они су га звали даноноћно, Тел Авив, и Тринкијери је хтео да га одведе у Бајерн, али су потписали другог центра. Да је Тринкијери остао у Партизану, он би прешао у Партизан код њега. Чак се сећам да му Партизан није рекао цену, већ су рекли када су га звали: "Колико Звезда плаћа, ми ћемо ти дати дупло више". То је био тај први контакт када су разговарали у том прелазном периоду пре ванредног стања.

Светлани се није остварила жеља да последњи пут види Мајкла јер нико осим овлашћених органа нема приступ телу Нигеријца, нити стану у којем су заједно живели.

- Ово што сам испричала је моја жеља да јавност сазна шта се дешавало са Мајклом. Ја желим да знам како је умро! Наслушала сам се свакаквих коментара у ових скоро месец дана и позитивних и негативних на мој рачун, али ме то не интересује! Нема ово везе са клубовима, кошарком, нити мене то интересује. Говорили су тих последњих дана да треба да се врати што брже, да се спреми. Да ли су га слушали, да ли су прегледали папире од лекара, да ли су видели да је завршио терапију два дана пре тога, да не може кошаркашки темпо да издржи, да не може. Не разумем, ја сам паковала те папире од лекара. Желим да сви знају шта се дешавало јер није морало овако да се заврши, он јесте био тврдоглав, али је платио највећу цену!

ШЋЕПАНОВИЋ ЉУТ ПОСЛЕ ПРВОГ МЕЧА: Ево шта је рекао играчима Партизана у свлачионици

ШЋЕПАНОВИЋ ЉУТ ПОСЛЕ ПРВОГ МЕЧА: Ево шта је рекао играчима Партизана у свлачионици

Лојд ПОКИДАО на дебију за Звезду, па послао моћну поруку Делијама

Лојд ПОКИДАО на дебију за Звезду, па послао моћну поруку Делијама

ЛОШЕ ВЕСТИ ЗА СТАНОЈЕВИЋА: Сазнао колико је Сума КАЖЊЕН због црвеног картона на Карађорђу

ЛОШЕ ВЕСТИ ЗА СТАНОЈЕВИЋА: Сазнао колико је Сума КАЖЊЕН због црвеног картона на Карађорђу